Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yine erkek olur :KK19:
Bir tanede kaybım var canım buyugu ve kucugu arasında oda erkektı , yaşasaydı sımdı 5 yasında olacaktı
merhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.

Tesekkurler canim. Yumurtlama gunleri hangi gunler. O gunleer de mi calisma yapalim
canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus

merhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.
2013 te hamıle kalmıştım evet canım , cok kanamalarım oluyordu sureklı hastanedeydim ama benım ekım sonunda sonlandırıldı 17 haftalıkken.
Mart nısan gıbı doğacaktı dıye hatırlıyorum . Belkıde bdv hatırlıyorsundur o zaman konum vardı durumumla alakalı.
Cok teşekkür ederım buarada

Merhaba hanımlar ödemeleri yapıyoruz oğlanın okul taksıdını attım kredı kartıma 220tl yatırdım.Eşimde kredi kira aidat kk ödeyecek bakalım biraz harçlık ayırıp gönderecek bu ay nekadar bırıkım olacak.Şafak 1:KK200:Yarın gece eşim geliyor kısmetse sag sağlim gelsin inş :KK60:

2013 te hamıle kalmıştım evet canım , cok kanamalarım oluyordu sureklı hastanedeydim ama benım ekım sonunda sonlandırıldı 17 haftalıkken.
Mart nısan gıbı doğacaktı dıye hatırlıyorum . Belkıde bdv hatırlıyorsundur o zaman konum vardı durumumla alakalı.
Cok teşekkür ederım buarada
evet canım bi yerde konuşuldu o zaman çünkü hatırımda kalmış. neyse Allah bundan sonra mutlu huzurlu günler versin hepimize insallah.

Ben mtv yi şubatta ödeyeceğim zaten bu ay ev içine ekstra ödeme yapıyorum fazladan .misafirlerimiz geliyor kardeşim buradan ankaraya gidecekmiş mecbur batmandan uçağa bindireceğiz birde o olay için şehir dışına gidilecek . İnşallah birikim yapabilirim

Bende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
Bizde bu ay odeyelım dedım eşime izne gelecek gezerız yeriz içeriz tazmınatra eksık olacak subatta biz sıkışık olacağız.İnş şubatta ev kıralanır Allah büyük hayırlı bırısı çıkar inş

Görümcemin eşi bizim kredi çektiğimiz bankada personel .kaç tl sigorta poliçesi diye sorduk siz 2600 gönderin dedi . Sabah 2600 gönderdim herşey yolunda eşimde ödeme yapmaya çalışmış önce sigorta poliçesini ödeyin diye uyarı alıyormuş. Enişteyi aramış böyle böyle diye oda tutmuş 100 tl daha gönder belki tutar eksiktir demiş . Eşimde yollamış yine aynı uyarı şimdi konuştuk . Dedim ki eniştenin eli armut mu topluyor ya ne saçma şey bilmiyor mu sigorta poliçesinin rakamını sanki para basıyoruz da gönder diyip duruyor :sinirli: hiç normali denk gelmez ki bize . Eşimde o parayı ya kartımız varya oradan harcarız belki geri EFT ye ücret keser diyor he dedim ya şifreyi biliyorsunda karttan harcayacaksın:kızgın: öğleden sonra bankaya uğrayacakmış zaten erlerin maaşları için banka ile konuşurum dedi git konuş dedim ya enişten bu işi bilmiyor herhalde çözüm üretmek yerine duruyor öyle :KK11:

Back
X