- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #22.861
Aradim . Yogunluktandir diyorlar cevap basit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.Yine erkek olur
Bir tanede kaybım var canım buyugu ve kucugu arasında oda erkektı , yaşasaydı sımdı 5 yasında olacaktı
Kesinlikle katılıyorum. Ben de maaşı ordan alıyorum gir girebilirsenAllahim sen beni halkbank musterisi olmaktan kurtar .Amin
Hayırlı sağlıklı vicdan sahıbi evlat olsun kızıda erkeğide aynı evlat ıkısıdeyerinde olsam bir kız için denerdim kızlar bambaşka
canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormusTesekkurler canim. Yumurtlama gunleri hangi gunler. O gunleer de mi calisma yapalim
Tazminatınız yattı mı canımmHayırlı sağlıklı vicdan sahıbi evlat olsun kızıda erkeğide aynı evlat ıkısıde![]()
2013 te hamıle kalmıştım evet canım , cok kanamalarım oluyordu sureklı hastanedeydim ama benım ekım sonunda sonlandırıldı 17 haftalıkken.merhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.
evet canım bi yerde konuşuldu o zaman çünkü hatırımda kalmış. neyse Allah bundan sonra mutlu huzurlu günler versin hepimize insallah.2013 te hamıle kalmıştım evet canım , cok kanamalarım oluyordu sureklı hastanedeydim ama benım ekım sonunda sonlandırıldı 17 haftalıkken.
Mart nısan gıbı doğacaktı dıye hatırlıyorum . Belkıde bdv hatırlıyorsundur o zaman konum vardı durumumla alakalı.
Cok teşekkür ederım buarada
Yatmış sanırım ödeme yapacakmış bırsey demedi yatmasa söylerdıTazminatınız yattı mı canımm
İyi bari ya bizim yatmadı kuru direk maaş yattıYatmış sanırım ödeme yapacakmış bırsey demedi yatmasa söylerdı
Bizde bu ay odeyelım dedım eşime izne gelecek gezerız yeriz içeriz tazmınatra eksık olacak subatta biz sıkışık olacağız.İnş şubatta ev kıralanır Allah büyük hayırlı bırısı çıkar inşBende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
İnsanın moralı bozuluyor ya alışıyor Onuda hesapta görmeyeİyi bari ya bizim yatmadı kuru direk maaş yattı
Biliyorduk zaten geç yatacağını ondan birşey hissetmedikİnsanın moralı bozuluyor ya alışıyor Onuda hesapta görmeye![]()