Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben ocak ayı için 3 gram altın almıştım gecen hafta
1 gram daha almam lazım hedefım olarak.
Ay sonuna doğru yapmayı düşünüyorum .
E Esmaelif39 hayırlı olsun , ınsallah gonlunuzden gecen bır yer bosalırda denk gelırsınız

Evet istiyorduk geçen sene gitmek istiyoruz diye dilekçe verdik kabul olmadı bu yıl onlar gönderiyorlar izmir seferihisardayız yine batıya şehir tercihten sonra belli olacak
orası çok güzel diyorlar seferhisar için arkadaşım gitti geçen yıl onlar gezmeye gitti tabide normalde izmiri bende çok severim

Kızlar bugün sıfır harcamalıydı ama az önce internetten incili taç aldım 30tl gitti
Trendyola bakıyorum ama hıc ıcım gıtmıyor, bayadır bakmamışım soğumuşum resmen

Anneme bu hafta sonu temızlıkcı alacağım.
Onumuzdekı ayda kıyafet almayı düşünüyorum annem ıcın , çocuklarıma o bakıyorda

Başka harcama olmaz dedım 2dk sonra kurumda para toplandı 2tl damacana suya 10tl caya verdım.Su ayda 2-3kez toplanıyor cay 1kere çok bırsey degıl Allahtan.Avon el kremı aldm bayana katkı olsun dıye yarın ona verecegım 15tl.

euro nasıl sence bende dolar ve altın aldım hepinde zarar ettim bide euro ya mı el atsam
Eşim Euro al dıyor ama nedense altın beni gidikliyor:skandal:Eşime kalsa her ay olan parayı 3e böl öyle yap bırıkkm diyor ama ben 2ay dolar aldım 1000dolar oldu bıraktım altına kaydım yine :KK17:

Bende çay parası verdim 20 lira, aslında biriktirmezdim ama, bu ara umursamaz davranmaya başladım.
İş yerinde sevdiğim biri ile küsmüştük, her akşam rüyama girmeye başladı
O hatalı ama bende çok fenayım, kızının nikahına kafamı uzatmadım, hiç yüzüne bakmıyorum.
Bakmıyorum da, özledim yani sinir de bi yere kadar geçti bitti:63::cry::KK31::KK61:

Back
X