Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın sabah sabah nasıl uyuduysak eşim geç kaldı :KK45: hahha rüyamda annemin kuzeni boşanmış yeniden eşi ile evleniyordu bende nikah şahidi nikah masasında da çiğ köfteler salatalar neler neler gördüm anlatamam çok acayip bir rüyaydı :KK70: bi uyandık oooo yani neler neler olmuş saat çalmış kapanmış filan neyse giyindi hemen kapıyı bi açtık karşı komşular kapıda saten gecelikle yakalanıyordum acele ettiğimiz için . Eşim şubeye 2 tl ye ekmek alacak ama cidden sinir olmaya başladım bu işe. 100 tl para veriyoruz her ay birde ay içinde eşim böyle böyle bir dolu ekmek alıyor 20-30 da öyle gidiyor. Normalde ekmekten sorumlu başka bir personel var o almalı. Ama artık eşim alacakmış bizde 50 tl verecekmişiz iyi bari dedim :p

ari mama dediğin pirinç unumu canım
Onlarda da sut var değil mi alerjik bebekler kullanabiliyor mu
Gunaydın kızlarrr
Of bıtmedı gıttı bu hafta ya :kahve:
Canın ben sana yazmayı unuttum dun , benım bebegım alerjik degıl ama mukuslu kakası vardı. Dr gıttık bız o donem , doktor buna huysuzluk eslık etmıyorsa alerjik aranmaz demıstı. Sakın bır bebektı oldukça, mukuslu kaka vardı ama sadece daha sonra ek gıdaya gectıgımız donemde oda bıttı suanda tamamen mukus yok . Arımamada arada verıyorum cocugun ıcı cıktı tahıllı tatsız tuzsuz seyler yemekten :KK53:

Günaydın sabah sabah nasıl uyuduysak eşim geç kaldı :KK45: hahha rüyamda annemin kuzeni boşanmış yeniden eşi ile evleniyordu bende nikah şahidi nikah masasında da çiğ köfteler salatalar neler neler gördüm anlatamam çok acayip bir rüyaydı :KK70: bi uyandık oooo yani neler neler olmuş saat çalmış kapanmış filan neyse giyindi hemen kapıyı bi açtık karşı komşular kapıda saten gecelikle yakalanıyordum acele ettiğimiz için . Eşim şubeye 2 tl ye ekmek alacak ama cidden sinir olmaya başladım bu işe. 100 tl para veriyoruz her ay birde ay içinde eşim böyle böyle bir dolu ekmek alıyor 20-30 da öyle gidiyor. Normalde ekmekten sorumlu başka bir personel var o almalı. Ama artık eşim alacakmış bizde 50 tl verecekmişiz iyi bari dedim :p
:KK58::KK58::KK58::KK58: Ah genclıgım :temizlik: Saten gecelik dedın benı benden aldın canım :rapci:

Onun dışında bu sabah bende uyuya kaldım , uyku tamamladım.
Bugun esım ızne cıktı 6 gun
çocukları kayınvalideme götürecek. Ona uzunca bır halledılmesı gereken lıstesı oluşturdum ama henüz haberı yok .
Baya bır para harcayacak yanı
Ayrıcabu aksam lazer epilasyona yazılmayı düşünüyorum ,
Pazar gunu esım kaynım ve buyuk oğlum kayınvalıdemın yazlığına gıdecekler. kayınvalıdem ve kayınpederde yarından gıdıyorlar.
Ben 3 gun kucuk oğlanla basbasa kalacağım yanı . Salı aksamı dönecekler.
Yarı bekar sayılırım , cok dınlenmem lazım o zaman :KK59:

:KK58::KK58::KK58::KK58: Ah genclıgım :temizlik: Saten gecelik dedın benı benden aldın canım :rapci:

Onun dışında bu sabah bende uyuya kaldım , uyku tamamladım.
Bugun esım ızne cıktı 6 gun
çocukları kayınvalideme götürecek. Ona uzunca bır halledılmesı gereken lıstesı oluşturdum ama henüz haberı yok .
Baya bır para harcayacak yanı
Ayrıcabu aksam lazer epilasyona yazılmayı düşünüyorum ,
Pazar gunu esım kaynım ve buyuk oğlum kayınvalıdemın yazlığına gıdecekler. kayınvalıdem ve kayınpederde yarından gıdıyorlar.
Ben 3 gun kucuk oğlanla basbasa kalacağım yanı . Salı aksamı dönecekler.
Yarı bekar sayılırım , cok dınlenmem lazım o zaman :KK59:
Lazer çok doğru bir karar desem ben çok memnunum şuanki halimden 6 seans bacağım için gittim şahane oldum koltukaltım içinde sanırım 9 seans gittim orada fena değil . 3 seansım hala duruyor izne gidince gidebilirim :KK48: saten gecelik benim en sevdiğim şeydir sürekli giyerim ilk bahar son bahar ve kışın. Ama yazın burası 50 dereceyi gördüğü için çıplak yatıyoruz :silah:

Lazer çok doğru bir karar desem ben çok memnunum şuanki halimden 6 seans bacağım için gittim şahane oldum koltukaltım içinde sanırım 9 seans gittim orada fena değil . 3 seansım hala duruyor izne gidince gidebilirim :KK48: saten gecelik benim en sevdiğim şeydir sürekli giyerim ilk bahar son bahar ve kışın. Ama yazın burası 50 dereceyi gördüğü için çıplak yatıyoruz :silah:
Benim de gecelik koleksiyonum var diyebilirim:oops:

:KK53::KK53::KK53::KK53: hangı cıhazdı canım senın ? Ben bayada kıllıyım yanı acıyacak mı cok korkuyorum .
Bızde ıste kısın polor pıjemadan hallıce :KK53:

Ben mutlu oluyorum giyince eşim için değil kendim için giyerim. Hiç pamuklu yada polar filan giymedim evlendikten sonra o_O
Buyuk oğlum büyüdükçe açıkçası ben gıyemez oldum . Veya uzun saten gecelik gıyerım ama bu mevsımde asla. Ben pıjema gıyıyorum artık :KK16:
Ve ıc gıyıme bende bayılırım ah kım sevmez kı :KK37:

Günaydınlar :KK49:Akşamki soku atlattıktan sonra çok şükür aranızdayım:kahve:Eşim sağ Sağlim geldi gece 2idi eve girdiğinde oğlanı okula yollamadım sabah uyuyorlardı çıktım bakalım sabah kalkınca ne tepkı verecek :anne:Bende 400 liralık iç çamaşırı gecelik alısverısı yaptım geçen gün eşim gelecek diye:süslü:

:KK53::KK53::KK53::KK53: hangı cıhazdı canım senın ? Ben bayada kıllıyım yanı acıyacak mı cok korkuyorum .
Bızde ıste kısın polor pıjemadan hallıce :KK53:
Unuttum desem Alexander diye bir cihaz var mıydı o işte a ile başlayan :KK70: mesela evdeyiz ya eşim gelecek Ben yemek içine saat 16:00 gibi başlarım 17:00 de mutfaktan çıkarım gider üzerimi değişirim yemek koktum yağ koktum kesin diye . Sonra makyaj yaparım dün mesela yaptım ruj sürdüm birbirimizin öpeceğiz benim rujum kırmızı diye öyle öpmedim eşim diyor ki bak ruju sürmesen ne güzel öpecektin beni :21: hahaha dedim birşey olmaz sürdüm geçende evde makyaj yapma ya boşver diyor bana bende hiç makyajsız gezmiyorum :KK70:

Günaydınlar :KK49:Akşamki soku atlattıktan sonra çok şükür aranızdayım:kahve:Eşim sağ Sağlim geldi gece 2idi eve girdiğinde oğlanı okula yollamadım sabah uyuyorlardı çıktım bakalım sabah kalkınca ne tepkı verecek :anne:Bende 400 liralık iç çamaşırı gecelik alısverısı yaptım geçen gün eşim gelecek diye:süslü:
Ne iyi yapmışsın valla güle güle kullan güzel şeyler bence insanı mutlu ettiği kesin:KK200:

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

Buyuk oğlum büyüdükçe açıkçası ben gıyemez oldum . Veya uzun saten gecelik gıyerım ama bu mevsımde asla. Ben pıjema gıyıyorum artık :KK16:
Ve ıc gıyıme bende bayılırım ah kım sevmez kı :KK37:
Ahahaha ben sevmiyorum mesela
Polarla yatmisligim da var ama genelde svit altta esofman pijama...
Usurumm hatta corabimi pijamanin ustune cektigim de olur :KK48: -10 lar adami dondurur ozellikle Ankara ayazinda :lülülü:

Back
X