- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
- #23.261
Emmiyor canim ya huysuzlaniyor istemiyorefsuncum sen yinede sürekli ver cektikce gelebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emmiyor canim ya huysuzlaniyor istemiyorefsuncum sen yinede sürekli ver cektikce gelebilir
Gunaydın kızlarrrari mama dediğin pirinç unumu canım
Onlarda da sut var değil mi alerjik bebekler kullanabiliyor mu
Eşim uçakta geliyor.Binmeden msj atmış araya annenin tel bozulmıs gelınce bakalım alıp kargolayalım yazmışAmanın nerelere gideyım
Günaydın sabah sabah nasıl uyuduysak eşim geç kaldıhahha rüyamda annemin kuzeni boşanmış yeniden eşi ile evleniyordu bende nikah şahidi nikah masasında da çiğ köfteler salatalar neler neler gördüm anlatamam çok acayip bir rüyaydı
bi uyandık oooo yani neler neler olmuş saat çalmış kapanmış filan neyse giyindi hemen kapıyı bi açtık karşı komşular kapıda saten gecelikle yakalanıyordum acele ettiğimiz için . Eşim şubeye 2 tl ye ekmek alacak ama cidden sinir olmaya başladım bu işe. 100 tl para veriyoruz her ay birde ay içinde eşim böyle böyle bir dolu ekmek alıyor 20-30 da öyle gidiyor. Normalde ekmekten sorumlu başka bir personel var o almalı. Ama artık eşim alacakmış bizde 50 tl verecekmişiz iyi bari dedim
![]()
Lazer çok doğru bir karar desem ben çok memnunum şuanki halimden 6 seans bacağım için gittim şahane oldum koltukaltım içinde sanırım 9 seans gittim orada fena değil . 3 seansım hala duruyor izne gidince gidebilirimAh genclıgım
Saten gecelik dedın benı benden aldın canım
Onun dışında bu sabah bende uyuya kaldım , uyku tamamladım.
Bugun esım ızne cıktı 6 gun
çocukları kayınvalideme götürecek. Ona uzunca bır halledılmesı gereken lıstesı oluşturdum ama henüz haberı yok .
Baya bır para harcayacak yanı
Ayrıcabu aksam lazer epilasyona yazılmayı düşünüyorum ,
Pazar gunu esım kaynım ve buyuk oğlum kayınvalıdemın yazlığına gıdecekler. kayınvalıdem ve kayınpederde yarından gıdıyorlar.
Ben 3 gun kucuk oğlanla basbasa kalacağım yanı . Salı aksamı dönecekler.
Yarı bekar sayılırım , cok dınlenmem lazım o zaman![]()
Benim de gecelik koleksiyonum var diyebilirimLazer çok doğru bir karar desem ben çok memnunum şuanki halimden 6 seans bacağım için gittim şahane oldum koltukaltım içinde sanırım 9 seans gittim orada fena değil . 3 seansım hala duruyor izne gidince gidebilirimsaten gecelik benim en sevdiğim şeydir sürekli giyerim ilk bahar son bahar ve kışın. Ama yazın burası 50 dereceyi gördüğü için çıplak yatıyoruz
![]()
Ben mutlu oluyorum giyince eşim için değil kendim için giyerim. Hiç pamuklu yada polar filan giymedim evlendikten sonraBenim de gecelik koleksiyonum var diyebilirim![]()
Benim de gecelik koleksiyonum var diyebilirim![]()
Lazer çok doğru bir karar desem ben çok memnunum şuanki halimden 6 seans bacağım için gittim şahane oldum koltukaltım içinde sanırım 9 seans gittim orada fena değil . 3 seansım hala duruyor izne gidince gidebilirimsaten gecelik benim en sevdiğim şeydir sürekli giyerim ilk bahar son bahar ve kışın. Ama yazın burası 50 dereceyi gördüğü için çıplak yatıyoruz
![]()
Buyuk oğlum büyüdükçe açıkçası ben gıyemez oldum . Veya uzun saten gecelik gıyerım ama bu mevsımde asla. Ben pıjema gıyıyorum artıkBen mutlu oluyorum giyince eşim için değil kendim için giyerim. Hiç pamuklu yada polar filan giymedim evlendikten sonra![]()
Unuttum desem Alexander diye bir cihaz var mıydı o işte a ile başlayanhangı cıhazdı canım senın ? Ben bayada kıllıyım yanı acıyacak mı cok korkuyorum .
Bızde ıste kısın polor pıjemadan hallıce![]()
Ne iyi yapmışsın valla güle güle kullan güzel şeyler bence insanı mutlu ettiği kesinGünaydınlarAkşamki soku atlattıktan sonra çok şükür aranızdayım
Eşim sağ Sağlim geldi gece 2idi eve girdiğinde oğlanı okula yollamadım sabah uyuyorlardı çıktım bakalım sabah kalkınca ne tepkı verecek
Bende 400 liralık iç çamaşırı gecelik alısverısı yaptım geçen gün eşim gelecek diye
![]()
GünaydınlarAkşamki soku atlattıktan sonra çok şükür aranızdayım
Eşim sağ Sağlim geldi gece 2idi eve girdiğinde oğlanı okula yollamadım sabah uyuyorlardı çıktım bakalım sabah kalkınca ne tepkı verecek
Bende 400 liralık iç çamaşırı gecelik alısverısı yaptım geçen gün eşim gelecek diye
![]()
teşekkür ederimKizlarrrmasallah sohbetinize.
Yeni gelenler hosgeldiniz.
buzmavileylak ekledim hedefini
@Kaizen S seni de ekliyorum canim.
Ahahaha ben sevmiyorum meselaBuyuk oğlum büyüdükçe açıkçası ben gıyemez oldum . Veya uzun saten gecelik gıyerım ama bu mevsımde asla. Ben pıjema gıyıyorum artık
Ve ıc gıyıme bende bayılırım ah kım sevmez kı![]()
Günaydın dün size hoşgeldiniz demedim galiba kusura bakmayın aramıza hoşgeldinizteşekkür ederim
hoşbulduk :) mesajları okudumda 400 tl gecelik alan sizmiydiniz valla çok özendim :)) benimde hiç öyle huylarım yoktur ya cok dumduz moto mot takılıyorumGünaydın dün size hoşgeldiniz demedim galiba kusura bakmayın aramıza hoşgeldiniz![]()