Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay benim yüzümden oldu valla gündemi belirledim hahah tövbe tövbe bence para konuşalım hadi :halay:

Ben 3 mevsim kullanıyorum kaliteli olduğu zaman asla birşey olmuyor saçlarımı elektriklendirmez hiç :dondurma: ki saçlarım uzun belime kadar . Kışın yün yorgan kullanıyoruz birde yatakta yanlız olmadığım için hiç üşümem. Yazın ise normal bir ev olsa şortlu takım giyilir ama bizim şehir ve ev aşırı sıcak olduğu için giyemiyorum . Bırak sateni hiç birşey giymiyoruz yazın . Nevresimi yine hep kullanırım ben 5 tane nevresimim var 1 i saten biri biraz daha pamuk karışımlı 3 tanesi pamuklu satenlerden . Hepsini döndürerek kullanıyorum tamamen kalite Esas o konuda. Kaliteli malzeme yakmaz:KK76:
Ne kadar kaliteli olsa da satenin icerigi bellidir sentetik sonucta. Senin kaliteli dedigin muhtemelen ipek olmali :))

aynen valla hep senin yüzünden ne gerek vardı 'saten gecelik' le ilgili cümleyi kurmaya :KK48:
Bilmem ya o an şokla yazdım hahahah aklımda hala rüyamdaki çiğ köfteler var haberin var mı :KK45:

Konuyu hemen değiştiriyorum şuan tatil bakıyor musunuz kızlar ya erken rezervasyon son tarihi ne zaman :dondurma:

Hayırlı sabahlar kızlar. Ya ben dün aylık hedefimi yapayım dedim bugün alsaymışım keşke. Zararda saymıyorum gerçi uzun vadeli hedef olduğu için.

Konuyu hemen değiştiriyorum şuan tatil bakıyor musunuz kızlar ya erken rezervasyon son tarihi ne zaman :dondurma:
Aklımda olan konulardan bırı bu, bugun yıllık ızın planımı göndermem gerekiyor ust yonetıme. 4 hafta ızın yazacağım yureklerıne ınmez ınsallah :ruh: Tatıller cok pahalı ama , sanırım gıtmeyecegız bu sene , sonradan ınsallah coşmayız . Yazlık var bızım denız se denız, gunesse gunes. Ama dınlenme dıyemem , :KK11:

Aklımda olan konulardan bırı bu, bugun yıllık ızın planımı göndermem gerekiyor ust yonetıme. 4 hafta ızın yazacağım yureklerıne ınmez ınsallah :ruh: Tatıller cok pahalı ama , sanırım gıtmeyecegız bu sene , sonradan ınsallah coşmayız . Yazlık var bızım denız se denız, gunesse gunes. Ama dınlenme dıyemem , :KK11:
Ya evet tatiller pahalı a sınıfı bir otele gitmek zor görünüyor açıkcası 2300-2500 filan bi bütçe ayırabiliyorum ben

Kızlar naptınız ya, burda kocasından ayrı insanlar var, olur mu hiç olur mu hiç :KK53::confused:

Birde tüylü terliği olan varmı, aman lazım olmuyor aman giyilmiyor dediler, çok biliyormuş gibi aldırmadım, sonra altına tavşan kulaklı panduf giyer oldum :confused::confused::confused: Kendime topuklu tüylü terlik alasım var :confused:

Back
X