- Konu Sahibi pure hazel
- #23.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kaliteli olsa da satenin icerigi bellidir sentetik sonucta. Senin kaliteli dedigin muhtemelen ipek olmali :))Ben 3 mevsim kullanıyorum kaliteli olduğu zaman asla birşey olmuyor saçlarımı elektriklendirmez hiçki saçlarım uzun belime kadar . Kışın yün yorgan kullanıyoruz birde yatakta yanlız olmadığım için hiç üşümem. Yazın ise normal bir ev olsa şortlu takım giyilir ama bizim şehir ve ev aşırı sıcak olduğu için giyemiyorum . Bırak sateni hiç birşey giymiyoruz yazın . Nevresimi yine hep kullanırım ben 5 tane nevresimim var 1 i saten biri biraz daha pamuk karışımlı 3 tanesi pamuklu satenlerden . Hepsini döndürerek kullanıyorum tamamen kalite Esas o konuda. Kaliteli malzeme yakmaz
![]()
aynen valla hep senin yüzünden ne gerek vardı 'saten gecelik' le ilgili cümleyi kurmayaAy benim yüzümden oldu valla gündemi belirledim hahah tövbe tövbe bence para konuşalım hadi![]()
VallaAy benim yüzümden oldu valla gündemi belirledim hahah tövbe tövbe bence para konuşalım hadi![]()
Olabilir muhtemelen hiç yanmam mesela saçlarım elektrik olmazNe kadar kaliteli olsa da satenin icerigi bellidir sentetik sonucta. Senin kaliteli dedigin muhtemelen ipek olmali :))
Bilmem ya o an şokla yazdım hahahah aklımda hala rüyamdaki çiğ köfteler var haberin var mıaynen valla hep senin yüzünden ne gerek vardı 'saten gecelik' le ilgili cümleyi kurmaya![]()
Hahahah valla özür dilerim
benim aklımda da '1 saat ve saten gecelik' kaldıBilmem ya o an şokla yazdım hahahah aklımda hala rüyamdaki çiğ köfteler var haberin var mı![]()
Valla cok yatarken demıyeyım yaay maşallah, pijamalrı yatarken giydiğinize göre evde normalde ne giyiyoyrsunuz
Aklımda olan konulardan bırı bu, bugun yıllık ızın planımı göndermem gerekiyor ust yonetıme. 4 hafta ızın yazacağım yureklerıne ınmez ınsallahKonuyu hemen değiştiriyorum şuan tatil bakıyor musunuz kızlar ya erken rezervasyon son tarihi ne zaman![]()
Canim hemen lazim degilse nolcak ki. Al al at kenaraHayırlı sabahlar kızlar. Ya ben dün aylık hedefimi yapayım dedim bugün alsaymışım keşke. Zararda saymıyorum gerçi uzun vadeli hedef olduğu için.
özendim vallaValla cok yatarken demıyeyım yaNormalde tayt sweet hafta sonu , ama hafta içi pıjema candır ya , oh ferah ferah
![]()
Ya evet tatiller pahalı a sınıfı bir otele gitmek zor görünüyor açıkcası 2300-2500 filan bi bütçe ayırabiliyorum benAklımda olan konulardan bırı bu, bugun yıllık ızın planımı göndermem gerekiyor ust yonetıme. 4 hafta ızın yazacağım yureklerıne ınmez ınsallahTatıller cok pahalı ama , sanırım gıtmeyecegız bu sene , sonradan ınsallah coşmayız . Yazlık var bızım denız se denız, gunesse gunes. Ama dınlenme dıyemem ,
![]()