- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
- #24.721
1 gr lık altın param kaldı . 150 lıra oğlana karne parası verdım . Kumbarasına attı oyuncak almak ıcın epey debelendı ama hoşuna gıtmedı yaz basında su altı kamerası alacak topladığı paralarla.o yüzden benım, babanın dedelerın verdıgı paralar kumbaraya gıttı .En son 380 lırayı yok saymıştım , ıyı kıde saymışım kendı bütçemdenaltın fiyatları dündene beri artıyor. gerçi 16 sinde atayı daha yüksekten almistim
3 gundur evdeydim , eğlence merkezıne goturduk onu , neslı tükenmek uzere olan hayvanları zıyaret, korku tunelı ve safarı . Sonrakı gun sınemaya gıttık , can dostlar baya ıyıydı
Dunde buz patenine goturdum
Bu hafta sonuda bır sınema yapıp tatılı kapatmayı düşünüyorum , okulların açılmasına az kaldı dıye dıye yedık tatılı
8 program var bende basa bela, bende cozemıyorum artık bu durumu 2.20 dk yıkıyor tabletle.yaa bizim makına da 2saat kusurde yıkıyonacaba tablet koydugumdan mı gercı daha evvel sıvı da kullandım yıne uzundu servis cagırdık annem vardı adam calıstırmıs oyle uzun surmemıs nerde hata yapıyorum bılmıyprum
buyuk ihtimal beni kizdirmak icin dedi ama oyle birsey yapsa hic iyi seyler olmaz cunku onada kac kere dedim eylulde ucretsiz izine ayrilcam ne biriktirdim biriktirdim her ay benim icin cok onemli