• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bizim kartlarda 3250 geliyor bu ay; 1000tl araba masrafı( v ergi,yakıt) 1200 gıda sanırım kalanı da; çocuklar doktora gitti yüklü has-ecz odemesi oldu, kedimizin aşıları vardı, kitap giyim ıvır zıvır. İlk hedef kartları 2800-3000de sabitlemek

defacto alışverişinden sonra kartı kaybettiğimi sanmıştım iptal ettirdim kartı ama bulundu şimdi ne zamana gelir anca kimbilir :/

Kızlaaar dr dan geldik 6. Hastalıkmış bizim ateşlenmelerimizin sebebi sün döküntüler oldu tamam desi dr hayırlı olsun 6. Hastalıkmış dedi geçmiş artık dedi döküntüler de birkaç güne geçermiş :))
Aa canim ben diyecektim sana döküntüler oldu mu diye. Benim oglum da altıncı hastalik el ayak hastalığı geçirdi ikisinide gecirdi. Döküntüler olmadan hic anlasilmiyo o kadar kötü hastalıklar ki 3 gün ateş sonra döküntüleri basliyo. Ama tedavisi de yokmus herhangi bi ilacı yani. Doktorlar çoğunlukla antibiyotik veriyormuş. Gereksiz yere tabi. Bizede antibiyotik vermişti boğazı enfeksiyon olmus diye.meger o hastalığı geciriyomus

Kizlar birsey sormak istiyorum
Bir insanla mesafe koymaniz icin size kotulugu sartmidir yoksa genel gecer ahlak kurallarini cignemesi de gecerli bir sebepmidir
Yan masamdaki insani toplamda 4 is gunu goresim yok gozumuzun icine baka baka iftira/ dedikodu yapip ortak etmek istedi
Tersledim ve yuzune bakmiyorum ama 2 gundur tepemde cok iyi davraniyor.
Susmak gerek cunku hakkinda konustugu 2 kisi zarar gorur
Bi kac sn unutuyorum sonra aklima geliyo kulaklarima kadar ates cikiyor
Insanlarin hadsizligi ve cahilligi beni sasirtmaz diyorum yok olmuyor..
Surekli espriler cay getirip goturmeler ise yardim etmeler.
Normalde kiyamet kopsa donup bakmaz
Of ise gidesim gelmiyor
Napcam ben niye umursamaz olamiyorum
Bu arada iftira attigi insanla oturup cay fln iciyor kendime bak keyfine elalemin derdi sanane diyorum ama midem almiyor
Bence çook yeterli bir sebeptir canım benim

Aa canim ben diyecektim sana döküntüler oldu mu diye. Benim oglum da altıncı hastalik el ayak hastalığı geçirdi ikisinide gecirdi. Döküntüler olmadan hic anlasilmiyo o kadar kötü hastalıklar ki 3 gün ateş sonra döküntüleri basliyo. Ama tedavisi de yokmus herhangi bi ilacı yani. Doktorlar çoğunlukla antibiyotik veriyormuş. Gereksiz yere tabi. Bizede antibiyotik vermişti boğazı enfeksiyon olmus diye.meger o hastalığı geciriyomus

Bide suriyeliler sagolsun hastalık skalamizi genişlettiler :63:
Evet canım hemşiremiz de öyle söylüyor salgınlar arttı aşılarını yaptırmamazlık etme diyor...

Yaa biz de kullanacaktık neredeyse antibiyotik.. Allaha şükür atlattık :)

Kızlar hastaneden gelirken eve uğradım kıza çamaşır almaya size soğanlarımı da çektim :)

Eklentiler

• IMG_20190213_153417.webp
    IMG_20190213_153417.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 81
8 senedir ayni odadayiz 5 senedir yanyana
Kotuysen senle cok iyidir iyiysen zararsiz bariz kotulugu olmaz arkadan yapacagini yapar en tehlikeli insan turu. Hep o acinacak haldedir kotuluk yapilir ona gelince isler bozulur oysa hep kotu kalbinin ekmegini yer son laflari siniri atlatti insallah konuyu acmaz olay cikaririm digerleri zarar gorur
Umursamamak ve yeni duzene alismak zaman alicak
Sinirlerim harap oldu bir kac gunde
Güzelce geçinmek varken neden entrikayla uğraşır ki insanlar...

Back
X