• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Demekki mutlular. Onlar farkli düsünüyor.
Bi +30 bunalimi hissediyorum sanki sende sirkencubin sirkencubin
Üzülüyorum onların adına çünkü sürekli o kapatıcıları kullanıp yüzde renk eşiltliği sağlamaya çalışmaktan ve sonrasında yeterince temizlememekten artık ciltleri sivilce kusmaya başlamış oluyor. Bu durumu mesela Avrupa gençlerinde pek göremezsin ama bizde maşallah Ortadoğu ülkelerindeki gibi:)) Umarım ifade edebilmişimdir.
Dedim ya çevremde genç nüfus çok fazla çok içiçeyim ve bizim kuşağa göre daha sığ olduklarını düşünüyorum . Yaşımla ilgili bir bunalımım Yok. Aksine hem maddi hem manevi en verimli zamanımda olduğumu düşünüyorum. Bir pişmanlığım var ama:) keşke bebek işini bu kadar ertelemeseydim diyorum. Ona da bu zamandan sonra mukadderat, Demek ki benim de bunları yaşayıp görmem gerekiyormuş diyorum:)

Makyaj yapmamak kendini salmak değil ki. Bence bir kırıklar bulunan bakımsız uzun saç Ya da manikür pedikürsüz tırnaklar bakımsızlk bence.
Benim çevremde genç nüfus çok fazla. Bi bakıyorum yüzlerinde çamur gibi fondotenler concieler lar uzun uzun çekilmiş eyelinerlar disko topu modunda highlighterlar o küçücük suratlar bir anda +30 oluvermiş :eek:
Ben kat kat birşeyler sürmem ama makyajsız gezmem . Günlük işlerimi tamamlar kesinlikle makyaj yaparım. Çünkü çalışırken sürekli böyleydim şimdi evdeyken yapmazsam kendi hayat rutinimden çıkmış oluyorum ve buda bana olumsuz rahatsız edici geliyor . Burnumdan ameliyat olmuştum gözlerimin altı bir ton koyu kaldı çok kaliteli ürünler kullansam da ancak bu kadar açıldı . O yüzden mutlaka gözümün altını aydınlatırım . Manikür yapardım şimdi onu bıraktım ve daha iyiyim çünkü ellerimle uğraştıkça etleri aldıkça daha fazla büyüyorlardı şimdi hiç et yoktur mesela . Vücudum zaten lazere gittiğim için temiz çok memnunum o konuda . Hergün sabah kaş alıyorum çünkü çıkıyor benim 1 gün bile bekletmem. Salı yada Perşembe günü rutin saç bakım günüm .

Elecda orkide direk gunes isigi sevmezmis ama gun isigi alan bir odada olmasi uygunmus. Esim cok gunes aliyorsa perde arkasinda sehpada durabilir dedi
Yapraklarina fisfis seklinde sulanabilir yada yapraklarini nemli bezle silip kokune yarim su bardagi su koyulabilir dedi
Hafta da 2 veya cok sicaklarda 3 kere sulanmasi uygun ama cok az nemlendirme seklinde olacak
Yerini sevdiyse hic degisiklige gerek yokmus
Kokleri isik almaliymis
Cicekler tamamen kuruduktan sonra cicekten itibaren 3. Bogumdan kesilirmis
Bunu videoda da izleyebilirsin
Kalsiyum severmis yumurta suyu ile sulanabilir dedi
Yeni dal verdiginde hafifce baglanip sekillendirilmesi gerekir dedi
En onemlisi gece ruzgarini sever 10 dk aksamlari oldugu oda havalandirilirsa cok guzellesirmis
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

Ben kat kat birşeyler sürmem ama makyajsız gezmem . Günlük işlerimi tamamlar kesinlikle makyaj yaparım. Çünkü çalışırken sürekli böyleydim şimdi evdeyken yapmazsam kendi hayat rutinimden çıkmış oluyorum ve buda bana olumsuz rahatsız edici geliyor . Burnumdan ameliyat olmuştum gözlerimin altı bir ton koyu kaldı çok kaliteli ürünler kullansam da ancak bu kadar açıldı . O yüzden mutlaka gözümün altını aydınlatırım . Manikür yapardım şimdi onu bıraktım ve daha iyiyim çünkü ellerimle uğraştıkça etleri aldıkça daha fazla büyüyorlardı şimdi hiç et yoktur mesela . Vücudum zaten lazere gittiğim için temiz çok memnunum o konuda . Hergün sabah kaş alıyorum çünkü çıkıyor benim 1 gün bile bekletmem. Salı yada Perşembe günü rutin saç bakım günüm .
Manikürde et aldırma konusunda haklısın alındıkça çoğalıyor ama itildiğinde azalıyor ben de aldırmıyorum.
Eger gözaltılarında kronik bir morluk oluştu ise bunu bir dermatologla görüşsene. Hani çok uykusuz kalsan yorulsan da öyle zamanlarda olsa anlarım da. Lazer epilasyon kesinlikle bir kadın için özellikle de çalışan bir kadın için en büyük konfor

Manikürde et aldırma konusunda haklısın alındıkça çoğalıyor ama itildiğinde azalıyor ben de aldırmıyorum.
Eger gözaltılarında kronik bir morluk oluştu ise bunu bir dermatologla görüşsene. Hani çok uykusuz kalsan yorulsan da öyle zamanlarda olsa anlarım da. Lazer epilasyon kesinlikle bir kadın için özellikle de çalışan bir kadın için en büyük konfor
Ben çok aydınlık istiyorum gözümün Altını ama normal seviyede işte bende tenimle aynı seviyeye getirmek istiyorum. Üzüm çekirdeği yağı işe yarıyo . Çok kaliteli göz altı kremleri bile bu seviyeye getirmedi

Ben çok aydınlık istiyorum gözümün Altını ama normal seviyede işte bende tenimle aynı seviyeye getirmek istiyorum. Üzüm çekirdeği yağı işe yarıyo . Çok kaliteli göz altı kremleri bile bu seviyeye getirmedi
Medikal bir sorun ise ne kadar kaliteli de olsa faydası olmaz ki. Ayrıca o uyguladığın üzüm çekirdeği yağı ne kadar gözaltı da olsa epidermiste kalır emilimi olmaz.

Bu arada çok alakasız ama sen aydınlık gözaltı diyince aklıma geldi. Radyum kızlarını okudunuz mu? Hikayeleri çok korkutucu.

Medikal bir sorun ise ne kadar kaliteli de olsa faydası olmaz ki. Ayrıca o uyguladığın üzüm çekirdeği yağı ne kadar gözaltı da olsa epidermiste kalır emilimi olmaz.

Bu arada çok alakasız ama sen aydınlık gözaltı diyince aklıma geldi. Radyum kızlarını okudunuz mu? Hikayeleri çok korkutucu.
Medikal bir sorun değil doktorum da baktı olan bu daha fazla olmaz yapı meselesi dedi. Yok okumadım hiç

ekşiden okudum cok korkunc. bugun de filmini ilzyecegim bulabilirsem

Gunaydin mutlu haftasonlari
Kizimla ders calistik 1. Sinif ne zor adapte etmek zor oluyor cocugu aksam uykusu geliyor gunduz gozu oyunda sabah calistik
Kahvalti ettik islerimi toparlayip alisverise cikacagiz umarim abartmam

Okudum şuan da merak edip günümüz de de kot ağartma da çalışan insanların başına geliyo o tür seyler

Bu ara işler öyle yoğun oluyor ki eve gelip pijamalarımı çekip uyumak istiyorum hep ara ara uyukluyorum.
Baslarda oluyor ama ilerleyen zamanlar ne kadar geziyorsan gez sonra cocukla sinema tiyatro ruyanda gorursun :))

Okudum şuan da merak edip günümüz de de kot ağartma da çalışan insanların başına geliyo o tür seyler
Evet hatta bir dizi yada filmde bunu konu almislardi. taslanmis kot dedigimiz seyin iscilerin hayatini nasil tehlikeye attiginu

Off bugun cikamayiz biz herhalde.

Köfte icini hazirlayip dondurmam lazim.
Ipli rondom sogan dograrken buyuk kurtaricim.

Süt geldi onu ocaga aldim esim halledecek pisiirme isini.

Dün iskembe almistik temizlenmis. Fakat yine de temizlemeden kaldirilmaz.
Cocuk ve biz banyo yapicaz. :skandal:

Yatak carsaf yastik degistirdim. Banyo wc yikadim. Bu kadarcik :duduk:

Back
X