• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canim bu deger artislarin 2 kat hali mi yani hesaplarina gore?
Eger ki degerlerinin artisi guzelse ve normalse hic korkma insallah gorursunuz.
Hep iki kat artış olmalı diye biliyoruz ya aslında % 60 üstü anlamlı diyorlar doktorlar. Bence de alya haftaya keseyi sağlıklı bir şekilde görecek

Kızıma aldıklarım bunlsr kızlar

İnşallah :))
Güzel günlerde sağlıkla giysin kuzun.
Bir de dikkatimi çekti yanlış anlama lütfen ama bebe bisküvisi yararlı bir şey değil. ismi dışında bebeklerle bir alakası Yok. İçeriğindeki şeker ve tuz bebekler için çok fazla. Ama tadı çok güzel:)

Bir de dikkatimi çekti yanlış anlama lütfen ama bebe bisküvisi yararlı bir şey değil. ismi dışında bebeklerle bir alakası Yok. İçeriğindeki şeker ve tuz bebekler için çok fazla. Ama tadı çok güzel:)
Biz hala yiyoruz isyerinde 5 cayinda arkadasim aliyor arasira:)))

Hep iki kat artış olmalı diye biliyoruz ya aslında % 60 üstü anlamlı diyorlar doktorlar. Bence de alya haftaya keseyi sağlıklı bir şekilde görecek
Evet bana da oyle demisti doktorum
Ama yine de duzensiz bir artis varsa ,ki benim ikisinde de 1500leri gectikten sonra teklemeye baslamisti artis, bir sorunun belirtisi oluyor cogu sefer
2 dusugumde de okadar cok okudum ki topikleri makaleleri sonu cogunun benim gibi olmus :bicak:

Yaa annem kardesime alirdi cogunu ben yerdim lisedeydim o zamanlar :)))
Ablamin cocuklar okula baslayana kadar neredeyse sutle bebe biskuvisi yediler
Arizalar zaten löp lop yutalim istiyorlar cignemekten acizler birseyi :)

Biz hala yiyoruz isyerinde 5 cayinda arkadasim aliyor arasira:)))
Arada eşim de alıyor :)
Yaa annem kardesime alirdi cogunu ben yerdim lisedeydim o zamanlar :)))
Ablamin cocuklar okula baslayana kadar neredeyse sutle bebe biskuvisi yediler
Arizalar zaten löp lop yutalim istiyorlar cignemekten acizler birseyi :)
Küçükken annem de kardeşime kullandı hatta arada ben de aşırırdım tadı da pek bir güzeldi. O zamanlar nasıl da vitamin mineral deposu olarak anlatılırdı oysa ki madalyonun diğer yüzü öyle değilmiş

Küçükken annem de kardeşime kullandı hatta arada ben de aşırırdım tadı da pek bir güzeldi. O zamanlar nasıl da vitamin mineral deposu olarak anlatılırdı oysa ki madalyonun diğer yüzü öyle değilmiş
Zaten pakete girip de saglikli olan birsey de kalmadi ki canim maalesef piyasada
Bu yuzden de herkes hasta, herkeste bir sorun :işsiz:

Kızlaar merhaba :)
Bugün saat 1 de dışarı çıktık hala eve gidemedik kvgile uğrdık annemler biz de oturmaya gelelim dediler kaldık burda...

Lcw dan kızıma 2 tayt 1 tişört aldm taylar 20 tl üst 13 tl annem ve kv taytlar pahalıymış dediler üzüldm yaa ben uygn fiyatlı diye almıştım kızım yeni bişeyler giysin diye...
Bir de saç bandı aldım kızımı süsleyemiyorum hiç nolursa olsn alayım kızıma kıyafet dedim

Birkaç bişey aldık peynir yağ domates birkaç ıvırzıvır gereksiz şey.... Kocalar hep böyle gereksiz para harcamayı seviyor... 5 tl halley en garipsediğim şuan... Yeni karadutlu olan...

Kp de kızıma mama ve cicibebe aldı sağolsun.

17,50 dışarda yedik. İçime dert etmeyeceğim bunu abur cubura para verilebiliniyorsa ben de canımın istediğini yiyebilirim...

Sabahları limonlu su içmeye başladım limon almam lazım yeşillik ton balığı falan alıcam hafif spora ve yediklerimi düzeltmeye çalışıcam inşallah :)
yaa yok bee icine dert olmasin gayet de normal yani fiyatlari
yaslilar uzun suredir alisverise cikmadigindan bilmiyorlar bence piyasayi :)).gule gule giyinsin cok ciciler guzel gunelrde insallah

Bugün aldığım 2 kilo kiymayla köfte yapıp buzluğa attım bütün tavuk almıştım göğüs etinin yarısını kuşbasi doğrayıp yemeklik kalanida fırında pişirmek üzere hazırlayıp koydum böyle istediğim gibi hazırlıyorum o yüzden bütün alıyorum genelde tavuğu
Yarında evdeki portakal ve limonlari değerlendiricem yarın ne yapacagima daha karar vermedim
Kv kadını ne yapacam derdi eskitirmis diyor haklı kadın

Teşekkürler canım :)
İshalden sonra bıngıldak çöktü susuz kaldı mama istemiyo su istemiyo komposto istrmiyo çorba kısmen ama cşci bebeye itiraz yok onu yiyo ben de günde 1 öğün veriyorum muzu çıkardım bol su az cici bebe şimdi uykusnda mama yiyor hanımefendi suyu bol koydm yine bi toplasa kendini....

Bir de marka seçiyor hanımefendi bunun yanında :D

yaa yok bee icine dert olmasin gayet de normal yani fiyatlari
yaslilar uzun suredir alisverise cikmadigindan bilmiyorlar bence piyasayi :)).gule gule giyinsin cok ciciler guzel gunelrde insallah
Ya tek olsak neyse de annem kv yanında söledi o da böle şeye takar ucuza bişey alma yarışındadır annem de sağolsn beni kırar korumaz onların yanında onları tutar falan onlar yokken kızarım bari onların yanında beni küçük düşürme diye napim kızım uğraşmsk istemiyorum onlarla der .... Gücüme gitti yine dertlendm.

Back
X