• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Ultrasonda doktor bir şey görmedi
Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz.
Biraz üzüldüm ama her şey Allahtan. Gebe kaldım en azından. İnş haftaya görürüz keseyi ve bebeği.
Harcama olarak iki günlük toplam market harcaması 76tl
karından mı baktılar canım bende küçük kızıma 4 haftalık hamileyken karından baktılar göremediler kistin var dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gittim keseyi öyle görmüştük

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar .
Ben suanda fızıkı altınlar harıc gramlarımı kullandım , ınsallah gerı koymak nasıp olsun. 10 bın kadar aldığımız kısıye elden borçlandık . Insallah allah odeme kolaylığı versın .
Iyı haftalar dılıyorum
hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanın

günaydın hatuncanlar;

oba marka makarna kullanan oldu mu? tadı nasıl? burda bir markette indirim var, paketi 1 liraya geliyor. stoklasam mı karar veremedim.

Teşekkürler canım :)
İshalden sonra bıngıldak çöktü susuz kaldı mama istemiyo su istemiyo komposto istrmiyo çorba kısmen ama cşci bebeye itiraz yok onu yiyo ben de günde 1 öğün veriyorum muzu çıkardım bol su az cici bebe şimdi uykusnda mama yiyor hanımefendi suyu bol koydm yine bi toplasa kendini....

susuz kalmasına karşı bir ilaç vardı. şase şeklinde toz bir şey. benim oğlanın bıngıldağı çökünce vermiştim. üzerinden uzun zaman geçti, ismini hatırlayamıyorum. bıngıldağı susuzluktan çöktüyse doktor o tarz bir ilaç vermiştir, vermediyse sorup hatırlatabilirsin. takviye gerekebilir çünkü.

günaydın hatuncanlar;

oba marka makarna kullanan oldu mu? tadı nasıl? burda bir markette indirim var, paketi 1 liraya geliyor. stoklasam mı karar veremedim.
Canim migrosun kendi markasi yada ankara kullaniyorum.
Ama sos guzel olursa yazlik konserve ile vs yapilirsa vitaminli olur

Slm kızlar
Sabahtan beridir ev ile uğraşıyorum dip köşe temizlik yaptım
Aksama yüksük çorbası pilav salata düşünüyorum
Bugün 60 tl badem
3.75 ekmek harcadık

günaydın hatuncanlar;

Salı günü bime barilla gelecek, 400 grlık fiyat ama, o bile uygun, ben barilla alıyorum.

Back
X