• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Polo dan 460 tl lık alısverıs yaptım netten.Sepette ekstra yüzde 25ındırım var.Toplam 12 parça aldım.:halay:
Oğlana uzun kol 2üst
Eşime 2kazak 4 kısa kol
Kendıme 1kazak 3kısa kol

Kitap fuarına güya biz de gidecektik. cuma günü önünden geçtim aşırı kalabalıktı; hep küçük öğrenciler vardı, korktum itiş kakış biri itekler bir şey olur diye. Geçen sene fuarın ilk haftası hafta içi sabah gitmiştik, çok tenha idi, rahat rahat alışveriş yapmıştık. Sahafları filan baya karıştırmıştık:)
Benim de sahaflar baya vaktimi aldi.. tarihli dergiler gercek mi acaba? Haritalar falan... eski plaklar 10 tl idi.

Esine kitap aldik..
iyi ki girmemissin.. Allah muhafaza..

Benim de sahaflar baya vaktimi aldi.. tarihli dergiler gercek mi acaba? Haritalar falan... eski plaklar 10 tl idi.

Esine kitap aldik..
iyi ki girmemissin.. Allah muhafaza..
Olabilir. Biz gecen sene bulamadigmiz baskisi biten bir kac kitabi denk getirmistik. Guzel alisveris yapmistik. Hatta bu sene icin pazar arabasi goturelim diye de plan yapmistik :p
Atatürk kultur merkezinde de kahvalti festivali vardi dun yarim saat oraya ugradik ama kokular beni kotu yapti hemen kactik.

Olabilir. Biz gecen sene bulamadigmiz baskisi biten bir kac kitabi denk getirmistik. Guzel alisveris yapmistik. Hatta bu sene icin pazar arabasi goturelim diye de plan yapmistik :p
Atatürk kultur merkezinde de kahvalti festivali vardi dun yarim saat oraya ugradik ama kokular beni kotu yapti hemen kactik.
Ahaha pazar arabasi.. pusetle gelenlere epey bi sovdum :D hayir kitap aldiklari da yok.. iste sosyal aktivite :)

Evet oyleler de oluyor tabi gosteris icin sirf sosyal medyaya eklenecek nitelikte :p
Nefes alamadigimi hissettim bir ara kuzum da karnim agriyor demeye basladi.. kactik resmen.. cikisi zor bulduk... hulkicigimin etrafini sarmislardi bir de kuyrugu vardi kendisini goremedik :)

Dun hayatimda ilk defa gunes gozlugu aldim, onceleri butce ayiramiyordum 2 senedir kisin uzerinde durmuyordum.
585 lira rayban
100 lira puan hediye ettiler.
Haftasonu esim icin kullanicaz
Güzel günlerde kullan. Aslında puan da olunca sana 485 e gelmiş gözlük.
Bu arada İstanbul da yarın okullar tatil edilmiş. Umarım o kar Ankara ya da gelmez :(

Selam hatunlar, döndük biz çok güzel geçti ama şimdi iş yapma vakti:( tatilin en sıkıcı kısmı dondugunde yerleşme cabaları:bicak: üstüne bir de kızlar yıkanacak falan, duş alınacak. Yemek yapamayacağım haftaiçine, artık günlük planlarım. P planli sen demi haftasonu haftaiçi için yemek yapıp sıcak kavanozluyorsun, neler yapıyorsun?

Yarın akşam benzin ve motorine zam gelecekmiş. E o zaman depoyu fullerim. Gerçi az alabileceğim depoda bayağı motorin var.
Bugün evden çıkmadım dolayısıyla para harcamadım. Kahvenin yanınada abur cubur alacak para olmadığından fındık kırıp yedim süper oldu. Oğlus da yedi.

Kurbandan kalan kemikli etlerden birini daha patatesli yemek yaptım. Daha da et var pişirmeyi sevmedigim ve pek de yemedigim icin dolap dolu. Esim artik yemiyorsun da yedirmiyorsun da deyince bugun yapayim dedim.
Yarına eşime kadar var öğleyin yer. Akşama ne yapsam bilemedim...

Benden de selam,
3 harcamasız günden sonra
50tl ye şoktan 1kg sütaş peynir, miss üçgen peynir, un ,milföy, yoğurt, süt.
47tl ye A101 den patates, konserve mısır, siyah zeytin, sehriye
7 tl ye manavdan turp muz, mor lahana aldım.
2 tepsi dereotlu poğaça, 2 renkli kurabiye, muffin kek yaptım,
Komşuya ,anneme gönderdim, yarın kızım ve eşim de götürür.
Buzluğa atmalik değil hemen tuketmelik oldu.
Dünden kuru fasulye vardı, pilav,
salata, yoğurt yedik
Annem Sağ olsun yaprak ve lahana sarması yapmış gönderdi, yarın pişiririm inş.
Solonun indirimi başlamamış henüz, takipteyim,
Yumurta alırım yarın
Bahcede dolaşan tavukları olan tanıdık getiriyor tanesi 1tl ye ,20 eve 20 anneme alırım babaanneme kahvaltısini hazırlıyor haşlasın her gün 1 tane. (Tavuklarimiz var ama bu aralar dinleniyorlar yumurta yapmiyorlar)

Güzel günlerde kullan. Aslında puan da olunca sana 485 e gelmiş gözlük.
Bu arada İstanbul da yarın okullar tatil edilmiş. Umarım o kar Ankara ya da gelmez :KK43:

Cok tesekkur ederim
Evet kac yildir kartim ayni kampanyayi yapiyordu ama kullanmiyor almiyordum
Yaz gelsede gezsek
Ya ben yine almazdim da esim cok israr etti :)
Ne gunlerden nerelere geldim, geriye donup bakmak tuhaf,her halime binlerce sukurler olsun
Burasi da Istanbula yakin ama soguk kar fln yok bize sogugu dustu

Yarın akşam benzin ve motorine zam gelecekmiş. E o zaman depoyu fullerim. Gerçi az alabileceğim depoda bayağı motorin var.
Bugün evden çıkmadım dolayısıyla para harcamadım. Kahvenin yanınada abur cubur alacak para olmadığından fındık kırıp yedim süper oldu. Oğlus da yedi.

Kurbandan kalan kemikli etlerden birini daha patatesli yemek yaptım. Daha da et var pişirmeyi sevmedigim ve pek de yemedigim icin dolap dolu. Esim artik yemiyorsun da yedirmiyorsun da deyince bugun yapayim dedim.
Yarına eşime kadar var öğleyin yer. Akşama ne yapsam bilemedim...
:oha: yani. Yeter. Zamlardan gina geldi artik

Back
X