• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benım su ölü doğum olan gebelıgımde benım hayatı rıskım vardı zaten o sebeble sonlandırıldı ama o kadar kotuydum kı tuvalete gıttıgımde bacalarımdan asagı kanlar akıyordu . 8 hafta bu sekılde gıdınce sonunda artık bızde devam etmek ıstemedık, dr da bu durumda devam etmenın sacmalık olacagını dogumda benı yada bebegı veya her ıkınızde dedı kotu seyler olur.Ama son 5. hamılelıgımı o kadar ayakta gecırdım kı anlatamam hem duygusal olarak cok gelgıtlı hemde fızıksel olarak cok aktıf oldum masallah hıc bır sorunda yasamadım . Benım bedenım bıraz kanama ıslerıne yatkın maalesef, 29 haftadan sonrada nısan gelmeye basladı benden . Her ıse geldıgım ılk pazartesı :KK53: 35 e kadar calıstım . Guzel gectı yanı benım son gebelıgım
İnsan yaşadıklarını unutamıyor hep aklının bir köşesinde kalıyor geçmişle kıyaslayıp duruyor. Ancak hepsi birbirinden bağımsız olaylar ben öyle düşünmeye çalışıyorum şu an:))

Küçük bir şehirde yaşasaydık kızlar başka turlu olurdu hersey bence . Cuma gunu pazara çıktım .Peynır ve yumurta almadım . 80 lıra harcadım . Dogru düzgünde yemeklik yok yanı , karnabahar , kabak fılan var . Cumartesı gunu kuruyemıscıye gıttım , kuru meyve aldık oyle 5 er lıralık fılan , bırde lokum 55 lıra tuttu . Ne bılım bız bu fıyatlara hıc alışamayacağız sanırsam

Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.

Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi:oops::oops:
Acilde kan verdim beta 7660.0
Çok sevindim,beta da öyle güzel bir değerde ki.Tam ne kadarlık acaba:)
Sağlıkla büyüsün inşallah🙏

Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.

Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi:oops::oops:
Acilde kan verdim beta 7660.0

Güzel bir hamilelik dilerim canım maaşallah :anneadayı: :nazar:
Bende de yorgunluk ve hafif bir grip oluyordu ilk haftalarda

Bi tanidik var lojmanlardan. Adamin 5 cocugu var. 5. Cocugu oldugunda 50 yasindaydi adam.
Kadin da ogretmen ve isi birakti.
Allahim evin heryeri cocuk.
Eşim bizde oyle olalim demeye basladi

Bi tanidik var lojmanlardan. Adamin 5 cocugu var. 5. Cocugu oldugunda 50 yasindaydi adam.
Kadin da ogretmen ve isi birakti.
Allahim evin heryeri cocuk.
Eşim bizde oyle olalim demeye basladi

5 çocukla lojmana nasıl sığıyorlar ki. bir sene lojmanda kaldım, bir odasına karşılıklı ikişer ranza bile sığmazdı. nerede yatıyor bu çocuklar? 5 çocuk benim için kabus gibi

Milletin aklini mi olcuyorlar acaba. Kac kez benzine mazota zam. Sebze meyve almis basini gitmis. Alim gucumuz azalmis..
Daha da enflansyon düşüyor. Bravo valla!
Benjamin 5,40 oldu pure. Çok şeyler yazasım şuraya destanlar döşeyesim var da olmuyor işte. Anladınız siz onu :)) elhamdulillah pek iyiyiz :))))

pure hazel pure hazel ❤️ Canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucaklayın inşallah çok güzel bir haber . 😍 darısı tüm isteyenlere sağlıklı bebekler olsun . Bende Mayıs’ta folik asite başlayacağım . Temmuzda bizimde inşallah niyetimiz var bakalım .

Şubat ayı enflasyon verileri açıklanmış % 0,16 artmış. Şu anda yıllık enflasyon ise % 19,67 imiş. Bizim eve uğrayan değerler böyle değil maalesef 🤯
Aynen ne kadar dogru o ölçümler neye göre yapıyorlar gerçekten anlamıyorum

Tünaydın bu arada purenin bebek haberini görünce direk girdim yazıya hiç tünaydın filan demeden 🤣 sabah beslenme çantası hazırlayıp bebişimi işe ve nöbete yolladım. Sonra uyudum valla çok uykum vardı bayaaa uyudum hatta . Çarşıda bankada işlerim var oraya gidip döndüm . 2 gündür temizlik yapmadım tabiki tatil yaptık . Oturma odasının yerleri şuan kuruyemiş tamamen 🥺 birşeyler atıştırıp biraz dinlenip akşama doğru temizlik yapacağım 😒 bende enflasyonun doğru ölçüldüğüne inanmıyorum. Herşey öyle inanılmaz pahalı ki önceden mutfak masrafıma şimdikine bakıyorum ikiye katladı resmen . Birde çok özenli olmama ve kış hazırlığı yapmama rağmen böyle . Markete gittiğimiz zaman biz 2 kişiyiz bir şekilde yetiyor ama insanlar bir evde 6 -8 kişi kalabalık yaşıyorlar ben 1 kg portakal alıyorum onlar 10 kg kasada poşetlerine boş boş bakarken yakalıyorum kendimi .

Back
X