- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.201
Benım babamda 2 sene once 0.89 dan ev kredısı cekmıstı yazlık ıcın kızlar. Tam zamanında almış , ondan sonra faızler hıc o kadar dusuk olmadı . 1200 oduyor suanda 8 senesı kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan yaşadıklarını unutamıyor hep aklının bir köşesinde kalıyor geçmişle kıyaslayıp duruyor. Ancak hepsi birbirinden bağımsız olaylar ben öyle düşünmeye çalışıyorum şu an:))Benım su ölü doğum olan gebelıgımde benım hayatı rıskım vardı zaten o sebeble sonlandırıldı ama o kadar kotuydum kı tuvalete gıttıgımde bacalarımdan asagı kanlar akıyordu . 8 hafta bu sekılde gıdınce sonunda artık bızde devam etmek ıstemedık, dr da bu durumda devam etmenın sacmalık olacagını dogumda benı yada bebegı veya her ıkınızde dedı kotu seyler olur.Ama son 5. hamılelıgımı o kadar ayakta gecırdım kı anlatamam hem duygusal olarak cok gelgıtlı hemde fızıksel olarak cok aktıf oldum masallah hıc bır sorunda yasamadım . Benım bedenım bıraz kanama ıslerıne yatkın maalesef, 29 haftadan sonrada nısan gelmeye basladı benden . Her ıse geldıgım ılk pazartesı35 e kadar calıstım . Guzel gectı yanı benım son gebelıgım
Çok sevindim,beta da öyle güzel bir değerde ki.Tam ne kadarlık acaba:)Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Yarin bi kontrolum var. Insallah iyi olurÇok sevindim,beta da öyle güzel bir değerde ki.Tam ne kadarlık acaba:)
Sağlıkla büyüsün inşallah![]()
Şubat ayı enflasyon verileri açıklanmış % 0,16 artmış. Şu anda yıllık enflasyon ise % 19,67 imiş. Bizim eve uğrayan değerler böyle değil maalesef![]()

yani varya....Bİz susalım emojiler konuşsun diyorsun değil mi pure :)))yani varya....
Kizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Milletin aklini mi olcuyorlar acaba. Kac kez benzine mazota zam. Sebze meyve almis basini gitmis. Alim gucumuz azalmis..Bİz susalım emojiler konuşsun diyorsun değil mi pure :)))
Bi tanidik var lojmanlardan. Adamin 5 cocugu var. 5. Cocugu oldugunda 50 yasindaydi adam.
Kadin da ogretmen ve isi birakti.
Allahim evin heryeri cocuk.
Eşim bizde oyle olalim demeye basladi
Benjamin 5,40 oldu pure. Çok şeyler yazasım şuraya destanlar döşeyesim var da olmuyor işte. Anladınız siz onu :)) elhamdulillah pek iyiyiz :))))Milletin aklini mi olcuyorlar acaba. Kac kez benzine mazota zam. Sebze meyve almis basini gitmis. Alim gucumuz azalmis..
Daha da enflansyon düşüyor. Bravo valla!
Benjamin 5,40 oldu pure. Çok şeyler yazasım şuraya destanlar döşeyesim var da olmuyor işte. Anladınız siz onu :)) elhamdulillah pek iyiyiz :))))
Aynen ne kadar dogru o ölçümler neye göre yapıyorlar gerçekten anlamıyorumŞubat ayı enflasyon verileri açıklanmış % 0,16 artmış. Şu anda yıllık enflasyon ise % 19,67 imiş. Bizim eve uğrayan değerler böyle değil maalesef![]()
Hayirli olsun canim. Ben de ek dersi brkliyorumŞubat ayı yatırımını şimdi yaptım 223.17 den gram aldım 1520 liralık