Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım uçak bileti hariç 150dolara gezdik yeme içme kalma müze girişleri vs. En çok Ukrayna köyü ve aynı zamanda açık hava müzesi olan yeri sevdim. Uçak bileti de üç taksit ile aldım ama uygundu . Seyehat bloger larına göre kiste yapıp 5 gece kaldık. 1+1 eşyalı ev tuttuk. En kötü kendimiz pişiririz diye ama gerek kalmadı Fransız patisseri de kahvaltı yaptık öğlen ve akşam yemeklerini de popüler ukrayna kafe ve restoranlarına gittik değişik tatlar denedik önerilere göre tabi ve memnun ayrıldık . Belki uçak bileti bu 150 dolara dahil olabilir . Kiev e gittik canım
Çok ucuza halletmişsiniz bu kadar uygun olduğunu bilseydim valla ben de yapardım geçen sene. Şimdi bile aklıma düştü yapabilir miyiz bu yaz acaba diye. Eşimin Rusçası da çok iyi :)))

Kader kısmet işi ya, çocukla da geziliyor hiç korkma, bizim kızlar bebekken dogu ekspresinin kosesinden donmuşlugumuz var:KK66: aksilikler falan oldu tren kapısından donduk.?çıcukla da geziliyor ama hiç birzanan uçarı olamıyorsun okadar. Eşinle biriktirdiğin anılar da çok onemli bence
Ay evet bazen düşünüyorum bebek olsa uyku saati yemek saati mecbur bi düzen içinde gitmek gerekiyo şimdi böyle kafaya ne eserse yapıyoruz 🤗 doğu ekspresi de istiyorum ama sıkıcı diyenler oldu tereddütteyim onda

Bir sürü yer var ben de gidince şaşırmıştım Ukrayna’da gezilecek yerler deyince çıkıyor :KK66: isimler rusça ya o yüzden sayamıyorum. Güzel şeyler de bulup yedik internetteki tavsiyelere göre değerlendirdik .vejeteryan borş çorbası içmeden kievski tavuk yemeden dönmeyin giderseniz. Teknolojiyi iyi kullandık kimseye sormadan gezdik sadece über taksilerinde ingilizce konuşmuyorlar zaten onda da nereden nereye gideceğini yazarak taksi çağırılıyor konuşmaya gerek kalmıyor
Aklımda bulunsun gidersek hepsini denicemm 🤗 çok teşekkürleer 🌸

Merhaba arkadaşıma gittim çay içtik buzluktan mozaik pasta götürdüm ona . Dönüşte yürüyüşe gittim 23 tl ye bingo sıvı 4 lt deterjan aldım 23 tl . Patates ,soğan, sirke , havuç , buzdolabı poşeti, tavuk gögsü , un , kesme şeker , pul biber , kırmızı biber vs vs aldım 55 tl ödedim . Şimdi biraz ütü yapıp sonra buzdolabını temizleyeceğim🤣 eşim yine nöbetçi bugün 😒

Selamlaar,

Sabah kayınvalidemlerle kahvaltıya gittik, kaç gündür keseyi açmamanın şeysiyle kahvaltıda 150 lira hesap ödedik, akşamda mangal dediler etler falan 50 lira. Toplamda 200 lira gitti, temiz hava çarptı sanırım uykuya düştü gözüm 😴

Merhaba arkadaşıma gittim çay içtik buzluktan mozaik pasta götürdüm ona . Dönüşte yürüyüşe gittim 23 tl ye bingo sıvı 4 lt deterjan aldım 23 tl . Patates ,soğan, sirke , havuç , buzdolabı poşeti, tavuk gögsü , un , kesme şeker , pul biber , kırmızı biber vs vs aldım 55 tl ödedim . Şimdi biraz ütü yapıp sonra buzdolabını temizleyeceğim🤣 eşim yine nöbetçi bugün 😒
kolay gelsin buzdolabı temizliğini ne ile yapıyorsun?

Back
X