• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de elimdeki takviyeler bitince sorayım eczaneye getirir misiniz diye.

1 kere dene istersen, yok diye cekinme bana ztn kendisi getirelim demisti ustelik cok az gittigim bir eczane.
Secim zamani gittigimiz eczaneler bile kisitli
Secim gecince 3 ay icinde yasak kalkiyor :D

Ya stresten uzak kalicam ama tam dedikodulu zaman uzak kaldim
Sali gunu cok eglenmistik
Pazartesiye neler degisir
Bide bizim baskana sarki yazmislar tam ezberliyodum uzak kalicam
Gunde 3 doz onu da dinleyeyim:D

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi

Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
oyy kuzum ya stresten mıdene bagırsaklara vurdu bılıyosun stres en cok ıkısını tetıkler gecmıs olsn canım

oyy kuzum ya stresten mıdene bagırsaklara vurdu bılıyosun stres en cok ıkısını tetıkler gecmıs olsn canım

Ya 2 gundur iyiydim aslinda sali gunu cok eglenmistik ama yogunluk var, baskan gorustugu insanlari bize gonderiyordu mudurum olmayinca herkesi hos tutup islerini hallettim brz yorucu oldu
bir anda yikildim sanki zor toparladim ayaga kalkamadim bir anda cok sarsildim
Allahtan yanliz yasamiyorum annem dort dondu
Yarin esim geliyor 3 gun evdeyim toparlarim insallah

Kızlar dün çok fazla bel ve bacak ağrım oldu
Bugün doktora gittik iki kere nst ye bağladı sancı var 32. haftaya giricez oğlumda da bu hafta da erken doğum riski olmuştu serumlarla 41 e kadar gelmiştik sonrası sezaryen
Geçen hafta bebek tersti bu hafta dönmüş başı aşağıda yani
Magnezyumu arttırdı doktor yine ağrın olursa hemen gel dedi
benim de gecen gece ayagım kasıldı canım 10dk resmn bayılacaktım snra gecen gece de kasılma oldu bıdahakı gttgmde magnezyum yazdırcam bn de ılac kullanmak ıstemıyorum olabılıdgınce ertelicem sıklasmazsa

kızlar balık yagı olarak tam vıtamıne ek balıkyagı seklınde kapsul kullanıyorum ben de duosvit adı 30tane var 80lira. memnunum ıcerıgı guzel

1 kere dene istersen, yok diye cekinme bana ztn kendisi getirelim demisti ustelik cok az gittigim bir eczane.
Secim zamani gittigimiz eczaneler bile kisitli
Secim gecince 3 ay icinde yasak kalkiyor :KK70:
Çok geçmiş olsun baya kötü olmuşsun raporlu olman iyi olmuş dinlenirsin iyileştiginde yaparsın işlerini

benim de gecen gece ayagım kasıldı canım 10dk resmn bayılacaktım snra gecen gece de kasılma oldu bıdahakı gttgmde magnezyum yazdırcam bn de ılac kullanmak ıstemıyorum olabılıdgınce ertelicem sıklasmazsa

Acaba neyde magnezyum cok var yesen faydasi olurmu

Çok geçmiş olsun baya kötü olmuşsun raporlu olman iyi olmuş dinlenirsin iyileştiginde yaparsın işlerini

Cok tesekkur ederim
Dr cok hos bir insandi, belediyede calistigimi duyunca ayy gitme gitme yaz kizim secime kdr rapor niye boyle ayilip bayildigin belli diyor :D :D

Kizlar ne kdr vicdanimizi kaybettik cok uzuluyorum
Bugun ben acilden giris yaptim dr kotu oldugumu gorunce tekrar Serum takti ve dahiliyeye sevk etti cagirinca sandalye ile goturduler oda sallandikca beni kotu yapti yeserdim gozumu acamiyorum. Dr un kapiya getirip donduler. Ben annemle bekledim. 1 kadin hemen kapiya gecti ben girmeyeyim diye. Bir araya kapi acildi annem soyledi kadi araya girmeye calisiyor.
Birak anne dedim ben burda beklerim gormuyomusun bilerek kalkti. Sonra beni aldilar arkamdan soyleniyordu.
1 kere devlet hastahanesine gittim daha beterdi. Numaram ilk 3 te oluyordu, 2 3 dr gezdim erken oturdugum icin kapiya yakin yerlerden kaldirmaya calisiyorlardi hepsini duymamazliktan geldim. Ben canimin derdindeyim insanlar ben diye kaf daginda geziyor

Günaydın 🌞 eşime sandeviç yaptım o işe gitti . Gece eve çok geç döndük uykudan gözlerimiz açılmıyor sabah sabah 🥺 dün ekmekle bir kaç salkım domates almıştık 4 tl . Ekmek arasına peynirle yada kaşarla yeşillikle koyuyorum iyi oluyor . Biraz daha mı uyusam ne 🥺

Gunaydin
Dune gore bomba gibiyim
Dun sadece yarim haslanmis patates 1 cay bardagi kdr balli su 7 8 kasikta corba icebildim bugun brz arttirmaliyim
Doktor evinde dinlen su ic gecmezse cuma yatiririm demisti istemiyorum :(

Gece 2bucuk gibi yari uykulu yari uyanik bir sekilde esimle tartistim.
Gürültülü nefes alip veriyor diye odadan kovdum gitti kucuk odada yatti.
Normal mi bu durum.
Iyice agresif oldum. Herseye sinirleniyorum

Back
X