• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar yarın Pazar’a gideceğiz aylar sonra ilk defa :KK66:
İçli köfte yaptım yedik (ilk defa haşlama olarak yaptım güzel oldu.)
Yarın a da içli köfte kaldı yanına salata çorba idare ederiz bakalım hayırlısı ilen:KK66:
İşsiz sayısı 4 milyonu geçmiş bea her 4 gençten 1 i işsiz.
Şuan çalışanlarımızın da özel sektör de ne olacakları belli değil. İyice gözüm korktu o yüzden acil kredi kartlarından kurtulup birikim yapmaya başlamalıyım.
esin ozel sektorde mi alyacim?

Bugün iki tane peros yumuşatıcı aldım. Kokuları çok güzel. Biri gül biri Yasemin kokulu. Bayıldım ya. Devamlı alırım diye düşünüyorum. Birini anneme verdim bu arada.tanesi 10 lira. 1440 ml. Bence uygun ama sevilince fiyatı artabilir. Ama ben stokçu insan olmaktan bi süre önce vazgeçtim o yüzden ihtiyacım olmayan şeyi almıyorum. Bittikçe alıyorum.. :))

Evet cnm özel de . Şirketlerin de ne olacağı belli değil. Bir ara çok stres olmuştuk şimdi duruma alıştık galiba. Gittiği yere kadar diyoruz artık. Allah sonumuzu hayır etsin:KK66:
Saglam bir sirketse Allahin izniyle hicbirseycik olmaz
Yine de birikim yapmakta fayda var ;)
sen calismiyor muydun?

Bugün iki tane peros yumuşatıcı aldım. Kokuları çok güzel. Biri gül biri Yasemin kokulu. Bayıldım ya. Devamlı alırım diye düşünüyorum. Birini anneme verdim bu arada.tanesi 10 lira. 1440 ml. Bence uygun ama sevilince fiyatı artabilir. Ama ben stokçu insan olmaktan bi süre önce vazgeçtim o yüzden ihtiyacım olmayan şeyi almıyorum. Bittikçe alıyorum.. :))
Ben en son file markette satılan actısoft marka yumuşatıcıyı beğendim geçen de 8,95 di fiyatı indirimsiz fiyatı da 9,95

Zeynolin birikiminiz çok iyi evinizde bereket var bence kk kullanıyor musunuz
yok kartları evlendiğimiz sene kapattık kullanmıyoruz eşimin maaş kartından internet alışverişi yapıyoruz
Bunu çok kişi söylüyor çok şükür allah bereket veriyor
Eşim helale harama çok dikkat eden biri
Girmediği dersin ekdersini idare yazmışsa okula geri harcayan biri öyle söyleyeyim

yok kartları evlendiğimiz sene kapattık kullanmıyoruz eşimin maaş kartından internet alışverişi yapıyoruz
Bunu çok kişi söylüyor çok şükür allah bereket veriyor
Eşim helale harama çok dikkat eden biri
Girmediği dersin ekdersini idare yazmışsa okula geri harcayan biri öyle söyleyeyim
Maşallah ne güzel bizimde eve kk girmeden bereketimiz vardı o girdi berekette gitti

Merhaba iyi geceler herkese 😊 dışarı çıktım dönüşte markete uğradım bir dal pırasa aldım . Hemen geldim zeytinyağlı pırasa pişirdim yarın evdeyiz akşama yeriz . Mantı hamuru yoğurdum 2 bezi oldu birisine hengel yaptım biraz buzlukta soğutup bir yüzlerini kızarttım 1 er pişirimlik ayırdım . Diğer bezi daha iyi oldu ondan da normal patatesli mantı yaptım oldu valla yapamam sanmıştım. 4 pişirimlik oldu onları şoktatıp ayırdım . Bulaşık makinasını boşaltıp yatağa gireceğim artık 🤣🤣🤣 45 tl aidat ödedik bu arada

Back
X