• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

😁 amin canım . Ya şikayet etmek istemiyorum ama cok zor bi bebeklik yaşadık 2 yaşına kadar her gün uykusuzdum yaklaşık 6 aydır düzgün uyuyabiliyorum doğumum da çok zor oldu. 3 yasina girecek temmuzda ama cok küçük simdi ya o yüzden düşünmüyorum aradan zaman geçince de gercekten sil baştan yapmaya cesaret edemem sanırım tek cocuk olsa bisi olmaz heralde 🙄
Ne yalan soyleyim ikiz olmasa ikinciye ben de cesaret edemeyebilirdim, Allah yuzume baktı:KK200: ama kardeşte onemli ya, hayırlısı olsun diyelim

Ne yalan soyleyim ikiz olmasa ikinciye ben de cesaret edemeyebilirdim, Allah yuzume baktı:KK200: ama kardeşte onemli ya, hayırlısı olsun diyelim
Kardeş onemli tabi ki canım ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. Masallah onlara benim de ikiz kardeşim var keske benim de ikizlerim olsaydi diyorum bazen :)

Bende köpekten korkmam da papağan irice bi kuş ya hayatta yaklaşamam 😁 oglum da kuşlardan korkuyo nedense ama bi köpek kedi görse aman allahım cok seviyo
Babamların köpeği var sürekli onunlayım belki o yüzden korkmuyorum ama hiç kuşumuz olmadı ya onun ayakları yumuşak tırnakları filan uzun ya biraz tedirgin oluyorum🤣

Canım tfx eft de falan ücret alıyor mu şimdi ben maaş bankamdaki çekip oraya yatırsam bozdurdugumda şubeden nakit çekersem kesinti baya oluyor sanırım birsürü şey imzalattılar sanki öyle bişeyde imzaladım
Ilk 3 ay eft vs ucretsiz diye biliyorum sonra 3 tl.
Nakit bankadan cekersen her banka komisyon aliyor diye biliyorum. Yanilmis olAbilirim

Günaydın mesai başladı sabah eşime 2 katmer pişirdim saklama kaplarına da zeytin peynir vişne reçeli koydum işe gitti 🥺 onu çok özlüyorum 😖 hafta sonu gelse artık ya bu hafta bitsin kötü geçiyor zaten . Hafta başı haftalık burç yorumunda görmüştüm böyle geçeceğini belliydi 😭 bugün akşama menüde Tutmaç çorbası , fırında patates tavuk , revani var . Öğlen çarşıya gideceğim küçük saksı bakmam lazım birkaç şey daha . Geri dönüşte yoğurt filan alırım dün sonunu yedik 😟 eksik hiç bitmiyor nedense

Günaydınlar tuvaletteyim kilo veriyorum :KK66::KK66::KK66:
Bugün sadece 3tl harcama olur.
Bizde de 7750tl para var uzun zamandır hep tl de. Dolar hesabında zarar ettik bekliyoruz.
Ay başına kadar da 130tl miz kaldı. Marketi kk ile ödüyor eşim.

Eğitim demişken geçen gun bir arkadasla konuşuyorduk onumuzdeki yıl için kızını iyi bilinen bir koleji yazdırmış onu soyledi. Tam hatırlayamadım suan ama 30 yada 32bin saymış peşin. Laf lafı açtı ikinciyi düşünüyor musun dedim, güldü düşünüyordum ama koleje yazdırdığım için o ihtimal ortadan kalktı gibi dedi :KK48: trajikomik gercekten; çok çocuklu aileler olarak ne gonlumuz razı devlet okuluna gonderebiliyoruz ne ozel okula para yetirebiliyoruz.

amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum 😁
Aynı fikirdeyim Allah isteyen herkese versin kimseyi aratmasın.Bende başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olursa o başka ama Allah oğluma sağlık versin huzurla bırlıkte büyüyelim.

Bencede tek çocuk en iyisi gibime geliyor açıkcası . Ona yetebilelim güzel eğitim alsın daha ne isterim ki diye düşünüyorum
Aynen canım.Zaten çocuk 4yasına giriyor babasıyla aynı catı altında kaldığı süre 10ay:cry:Allah eşiminde evladımında yokluğunu göstermesin çok zor tek başına mücadele etmek asker eşi olmak cokkk cokkk zormuş

Senin kaç çocuk var canım? Olmaz diye birsey yok olsa iyi olabilir tabi ama her ailenin dinamikleri farklı bir de biyolojik haller var olmaması falan. Kesin konuşmamak lazım bu konular da:KK66:
yok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda daha:anneadayı: o da bekleyerek oldu. ondan snra nası dusunurum bılmıyorum ama bıldım bıleli tabi Allah verirse kardesın sart oldugunu dusunurum ama hayat sartları ne gosterır bılınmez

Senin kaç çocuk var canım? Olmaz diye birsey yok olsa iyi olabilir tabi ama her ailenin dinamikleri farklı bir de biyolojik haller var olmaması falan. Kesin konuşmamak lazım bu konular da:KK66:
Durumu yetersiz olanlar var eşini kaybetmiş olanlar dediğin çok doğru her ailenin farklı farklı hikayesi var.Allah evladında eşinde hayırlısını nasip etsin hepimize

Back
X