• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar,
Okuldan geldim simdi. Aksama yogurtlu kesme manti, coban salata, yanina da tursu yesillik var
Ev isi yilan hikayesine döndü. Vekalet isleminde bir sorun cikmis yarina hallolursa alacagiz insallah tapuyu
Bu arada aklim fikrim hep babamda evin tadini bile cikaramiyorum :KK43::KK43:
Bir yandan olmam gereken ameliyatim var, ona gore tedaviye baslayacagiz. Bölünmüs hissediyorum kendimi iyice. Nereden tutsam elimde kaliyor sanki hersey:KK42:
Ne oldu canım babana ne dediler sorayım diyorum hep unutuyorum inşallah kötü bişey yoktur

sagol canim
kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir:dua::dua:
Çok geçmiş olsun yazmışsın görmedim allah şifa versin inşallah

sagol canim
kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir:dua::dua:

Çok geçmiş olsun allah şifa versin 😔

Cocugum oldugu halde bu yazilanlardan ne kadar uzuldugumu bilmenizi isterim.. ya ben biraz hassasim cok empati yapiyorum ya da sizler dusunmeden konusuyorsunuz.
Hangi konuşulanlar canım cocuk Konusumu. Kimle empati kurmadigimizi düşündün ki. Allah isteyen herkese versin dedik acaba ne seni üzdü canim 😓

sen hangi marka aldın ben möller kullandım 1 şişe bayada büyüktü
Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.

okyonus okyonus balık yagı ne kullanıyordun canım? Nerden ne kadara alıyorsun
Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.İçerik olarak aynı hepsı katkısız oranları yüksek benim favorım Carlson

Biz borctan borca atlamayı cok ıstıyoruz galıba. Cumartesı gunu bır kolejle gorustuk . Aaslında bızım bu arabanın kısa madede odemesı olmasa cok rahat odeyebılecegımız bır rakamken suanda bu yola gırmek bızı cok zorlayacak. Bır turlu karar veremıyorum , koleje gıdıp statu atlayıp , sımarık, kendını kıyafetıyle dıger cocuklarla kıyaslayan bırı olsun ıstemıyorum ama devlet okuluda kalabalık ogretmenler ne kadar ılgılenebılıyor dıyede baska bır karısıklık yasıyorum .

Bır cok ogretmen vardı burada dersahaneler kapanmasaydı baska olurdu ama bu cocuklar ek takvıye nereden alacka, ben 40 kısılık sınıfta cocugun her dersı tamamen alabılecegıne ımkan veremıyorum da. Yoksa gonlum devletten yana
Biz de aynı durumdayız kızımın burs oranı güzel çok düşüyor ücreti ama dediğiniz gibi şımarık yetişmesini istemiyorum her halükarda başarılı bir çocuk olacak farkındayız guzel yönlendirmemiz gerekiyor

Oğlan tavuk sulu çorba yerdi bende köfte vardı şokta kızartılmış 6tane onları ısıttım yedim birazdan sütlaç yeriz meyve fln.Duş alıp yeşil çayımı denleyıp oturmak istiyorum çok yoğunum iş yerinde beynim yandı.

Kantinde 50tl harcadım öğle yemegınede 7.50tl çay 1.50 TL 60tl ye yakın harcama oldu.Oğlana kurum üzüm çiğ kaju kendime cekırdek karışık soslu çerez yesil çay aldım.birde Arpa şehriye Pakmaya kırmızı mercımek

Back
X