• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimkide öyle bende çok yaramazsın azcık uslu olsan diyorum annem elim durda ayagım durmuyor diyor
Ya çocuk bunlar tabi heykel gibi durmayacak atlayacak koşacak ama benimki çok fazla ve işin ilginç yanı yorulmuyorda o yüzden ben bir uzmana gitmeye karar Verdim yapma demekten dilimde tüy bitti ya

ben de tam aksi cok cabuk dıkkatımı toplarım konsantre oldugum süre uzun, göz ama ck etkıler bence bu durumu yası uygun oldugunda cızdırsenız nası olur acaba ck bı bılgım yok konu hakkında ama
genetik sanırım eşimin tarafında varmış astigmat umarım derecesi düşer doktor şimdi göz tembelliğini oluşmuş onunla ilgilenelim dedi ufaktada çıktı nasıl olcak bilmiyorum

kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek

Geçmiş olsun canım, umarım rapor ve süreç çabucak ilerler ve içiniz rahatlar bir an önce.

kızlar dolarımı bozdum 4.54ten umarım geri alabılırım 4.30dan almıstm :halay:

ben de bu ayın birikimini yeni yaptım dün banka çalışmıyordu bugünde yükselmiş maalesef doları 5,53den aldım sen 5,54 demek istemiş olabilir misin?

Ya çocuk bunlar tabi heykel gibi durmayacak atlayacak koşacak ama benimki çok fazla ve işin ilginç yanı yorulmuyorda o yüzden ben bir uzmana gitmeye karar Verdim yapma demekten dilimde tüy bitti ya
aynı benim büyük kızda öyle bide 27 kilo düşün zayıf olsa tamam derim o kiloyla hiç mi yorulmuyor eşime dedim götürelim diye oda aynı sana çekmiş işte diyor bende dikkatimi toplayamam bu nedenle gece ders çalışırım gündüz kendimi veremem hiç bişeye bir işe başarım onu yaparken başka şey aklıma gelir ona başlarım hiçte sevmiyorum bu davranışlarımı :(

Kullanıyor ilaç 5yasta başladı.Ama ilacı öyle uyusturucu gibi görenler var.Benim çok yakınımda olduğu için ben bire bir her gününe şahidim.Sınavları güzel masallah mutlu bir çocuk.Baya içine kapanmıştı arkadaşları dağınık hareketlı dıye bir dönem dışladılar şimdi sorun yok.Bak şöyle şöyleyim Ankara’da lojmanda Komşum vardı dikkat eksıklıgı için olacak verıldı eşi izin vermedı zor bir karar gerçekten.Sonra bu çocuk lise 1de evden kaçtı akılları çıktı ailesinin çok zor bor durum.Sonra ilaca başladılar ergenlikle birleşince gerçekten çok zor oluyor.Sınavlarıda iyiymiş şimdi kendısıde daha olgun davranıyor.Buda bir nevi tedavi nasıl bir hastalık için ilaç veriliyor o olmadan toparlanılmıyor buda öyle.Ablamınkının dozu düşürüldü biraz ihtiyaç olduğunda doktor çağırıyor.bazı 3ay bazı 6ay çocuğun ihtiyacına göre
Bende vıdeolar ızledım ılac kullanırım eger cıkarsa ama aılem ve esım cok kızıyor bana . Kı haklılarda durup dururken kurcalamıyorum ama zeka testınde skor farklılıklarından dolayı bıraz arastırmaya basladım , ıcımınde rahatlamasını ıstıyorum eger oterıte eksıgı varsa olmadı bunu halledecegız. Ama elınde olmayan durumlar ııcn onu uzmek ıstemıyorum , onu anlamak ısterım .
Bu haplar ıcın kk da seyyazılmıs, cocukların gozlerındekı ısık sonuyor buna baslanınca. Ote yandan bu dusuncelerde uzuyor elbette cok guzel geldı yazdıkların burada gercekten

Bak CuteMom CuteMom benım gotırecegım doktor video yu bir izlermisin ben bundan sonra karar verdım 1 yıldır bekliyorum 2yastan sonra başladı bızım ozellıkle hareketlı olması.Okulda oturuyor ama hep kalkayım diye tetkikte gibi ben fotolardan farkediyorum onu
Izlıyeyım hemen canım , benımkı cocuklugunda normaldı aslında okuldan sonra ben bazı seylerden suphelendım ama derslerı de ıyı , ne bılım belkıde varsa da agır bır tablo yok ama dedıgım gıbı en azından ogrenırım bu durumu ona gore bende esımde bılınclenırız. Neyse eksıgımız onu tamamlarız ama suphe ıcınde kalmak cok sıkıcı .
Buarada ucretı fılan ne, neredeymıs bu adam?

okyonus okyonus buarada bızım daha once baba meselesı ıcın gıttıgımız merkez her hafta goruyordu , bır hafta 400 lıra bır hafta 800 lıra verıyorduk. 4-5 ay devam ettık.
Sımdı vıdeoyu ızlıyorum

Kızlar altına ne oluyor şuan şoka girdim 😳

iyi yapmışsın ben cesaret edemedim zararım çok daha onu kapatsam bozdurcam hemen
sagol canım ilk defa al sat yaptım ben de heyecanlandm :KK70:
Geçmiş olsun canım, umarım rapor ve süreç çabucak ilerler ve içiniz rahatlar bir an önce.

ben de bu ayın birikimini yeni yaptım dün banka çalışmıyordu bugünde yükselmiş maalesef doları 5,53den aldım sen 5,54 demek istemiş olabilir misin?
evet canım 5.54 yanlıs yzmısım

Balık yagı hapından bahsedilmıs, bende moller alıyorum zaten suanda piyasada dha oranı en yuksek balık yagı hapı bu, bırde baska bır marka var guvenılır mı bılmıyorum mega vıtamın. Onun dısında dha oranı dusuk olanların kullanılmasına bıle gerek yokmus efendım ocean, fısh oil gıbı markaların oldukca dusuk dha oranı
Bunu ogrendiğim iyi oldu canım dikkate alacagım, ocean multivitamin kullandık bir ara acayip iştah açtı. Salt balık yağı için möller deneyeyim bir de

9 yasında canım zaten 1.5sene once zeka testı yapılmıs ustun zekalı cıkmıstı. Sımdı hem bunun tekrarı hemde dıkkat eksıklıgınun kontrol edılmesını ıstedım. Mesela dum aksam carpma olan bır ıslemı toplama yapmıstı. Kagıdı capraz tutuyordu buradan bakınca toplama gıbıydı dedı ama belkide ıstemsızce yapıyor bunu, emın olacagım ınsallah ve umarım sorun cıkmayacak
Çarpım tablosunu ezberleyebildi mi karıştırdığı harfler var mi b-d gibi dikkat sorunu var mi mesela ödevlerinde cok 5anlis yapıyor mu dersi dikkatle dinleyebiliyor mu vb

yk canım esımın cok belırgın bı sekılde degıl kendı daha ck ustune dusuyor aslında.benim gibi insaat muhendısı o da işinde asırı tıtızdır. dıkkat dagınıklıgı var o yuzden mesela calısıyo bı konuda ya yarım saat bakar snra aklında baska bıse gelır onla ılgılenır sonra geri doner vs. ogrencıykende ders calısmayı sevmezmıs mesela kafası zehir gıbı daha ıyı okullarda okuyabılırdı ama bu dıkkat dagınıklıgı ve calısmayı sevmedıgı için cok daha ıyı yerlerde olması gerekırken degıl bnce.ama dısardan farkedılecek yada ıleri boyutta bı sorunu yok dıkkat dagınıklıgı var
Yazdiklarında kendimi gördüm :confused:

Back
X