- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.241
Suan altın 242 dolar 5.72

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustostaki gibi uçuşa geçtik 5.73 dolarAy ne oluyor böyle ya![]()
Aynen ya neden böyle aşırı hareket allahımAğustostaki gibi uçuşa geçtik 5.73 dolar
Evinizi bence de zamanında aldınız Allah içinize sindirsin. Gül e güle oturunIyi aksamlar kizlar
Bugun altin dolar ne oldu boyle yaa.
Dolar hele kontrolsuz yukselise gecince kendimi cok guvensiz hissediyorum
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Secim sonrasi felaket senaryolari gerceklesecek mi ne sanki??
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
Hayırlı Uğurlu olsun allah ağız tadı ile oturtsun. Piyasa ile ilgili bende sizinle aynı hisleri yaşıyorum güvensizlik ve panik hali oluyor üzerimde bugün de aynen o durumdayım . Dilerim felaket olmaz dilerim düşmese bile bu seviyede kalsınIyi aksamlar kizlar
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
bu yükselişler benide korkutuyorIyi aksamlar kizlar
Cnm slm . Dolardan kara geçtiniz mi? Biz hala beklemedeyizİnşallah bende nakitte tutuyordum düşsün diye bekliyorum
Hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin.Iyi aksamlar kizlar
sanirim memur olmanin verdigi tedirginlik de buHayırlı Uğurlu olsun allah ağız tadı ile oturtsun. Piyasa ile ilgili bende sizinle aynı hisleri yaşıyorum güvensizlik ve panik hali oluyor üzerimde bugün de aynen o durumdayım . Dilerim felaket olmaz dilerim düşmese bile bu seviyede kalsın
Ben kara gecince bozdurmustum altin almak icin bekliyordum oda firladiCnm slm . Dolardan kara geçtiniz mi? Biz hala beklemedeyiz
Bence düşecek ve maaş ödememe gibi bir durum olmaz ya o kadar da değil . Bazı şeyler sırf ortalığı karıştırmak için yazılan şeylersanirim memur olmanin verdigi tedirginlik de bu
cunku birkac yerde maaslar odenemeyebilirmis gibisinden seyler okudum. dilerim dogru cikmaz ve dilerim dususe gecer yine dolar
fakat dolarin yukselmemesi icin hicbir sebep yok
Uretmiyoruz, ithal ediyoruz herseyi dogal olarak da paramizin degerlenmesi mumkun degil. Allah sonumuzu hayra cikarsin..
Kizlar cok tesekkurler hepinize
Rabbim hayrini gostersin insallah guzel gunler goruruz evimizde
insallah oyle olur dilegimiz bu yondeBence düşecek ve maaş ödememe gibi bir durum olmaz ya o kadar da değil . Bazı şeyler sırf ortalığı karıştırmak için yazılan şeyler
Pazartesi Salı sakinleşir yine müdehale olur en kötü ihtimalleinsallah oyle olur dilegimiz bu yonde