• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar merhaba.

Bu bu eksikti . 2 gundur kasiniyorum. Vucudumda tek tük minicik kizarikliklar kaşintilar var. Ne olabilir sizce
Gerçekte mi pureeee 😳😳 hamilelikte bir alerji vardı allah korusun o olmasın

100 TL market
12 TL öğle yemeği
50 TL eczane
267 TL beyaz spor ayakkabı aldım kendime
Ebebekten oğlana iç çamaşırı ıslak mendil şampuan losyon alacağım 270 TL de onlar tutacak.
Çok harcamalı bir gün

Eşim oyuncuların toplantısı varmış izin istedi hemen gelirim dedi. Bakalım vakitlice kalkacak mı başından. Profesyonel takımlardan teklif almış. Eğer kendini bu işe verse mesleği olur ama hiç başından kalkmaz bilgisayarın. Yani futbol takımını fanatik tutup sürekli maç izleyen adamdan farkı yok aslında. Beni yaşamayan anlamaz gerçekten. ;) annem bilgisayar oyunu yüzünden boşanılır mı , gülerler adama demişti. Ama çağın sorunlarından biri de bu evliliklerde bence.

Yaşantimi kısıtlayacak ölçüde degil. Ama yine de endiselendirdi
Merhaba.karaciğerde kaynaklı ise yani gebelik kolastazı varsa kaşıntıdan duramazsın özellikle akşam saati aşırı derece kaşıntı yapar. Sağlık ocağına sor bakıyorlarsa hemen AST ve ALT değerlerine baktır bi istersen, çünkü ciddi bir rahatsızlık, ben de vardı 37. Haftada hemen bebeği sezeryanla aldılar. Ama gerçekten böyle kendini durduramayacağın şekilde kaşınıyor , normal bir kaşıntı değil. Bir de genelde 3 . Aydan sonra başlıyor sanki senin 3.ay olmamıştı.belirtilerden biri de gaitanın renginin açılması idi onada dikkat et. Cilt kuruluğundan olma ihtimali de yüksek bence canını sıkma😍😍

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim sagolun kızlar
Aşırı kalabalık oldu yer tutuldu evde de ağırlandı misafirler herşey güzel oldu maşallah
Yarin istanbula gidecek kv ordada yer tutuldu taziyeleri kabul edecekler
Bende kv evini temizleyeceğim ondan sonra gideceğiz insallah

Şoktan 6lı maden suyu, 1 tane kefir, 1 ekmek, 1 çikolata ve 2 tane knorr çorba aldım. 16 küsür tuttu. Kahvem de bitti, almayı unutmuşum. Eşim de gelirken tatlı ve kızarmış iki parça but almış. Ondan kaç lira gitti bilmiyorum. Valla günü kurtarıcı ihtiyaçlarımızı alıyoruz...

Kızlar ya roll on bitti, iki tane almam lazım. Bide baktım ki nivea roll on fiyatı 16 lira olmuş. İnanabiliyor musunuz. Koksak iyidir bundan hahahhaa. İnsanlar zaten ter kokuyordu, bu yaz iyice kokarlar artık.. Yahu 8 liraya alıyorduk, iki katı artış yapılır mı... Hiç mi dinleri yok bunların...

Iyi aksamlar kizlar
Yarin son
1 nisan itibari ile beni ne bekliyor bilmiyorum artik zerre uzulmem ama ucretsiz izne ayrilma durumum var para ve is bir yere kadar bazi degerlerin onune gecmesine asla izin vermem.
Hic bu kadar sıkıntı cekip uzulecegimizi tahmin etmemistik
Secim sonucundan cok insanlarin hainligine nankorlugune hayret ediyorum
Bi insana beddua etmek icin belediyeci olsun diyebilirsiniz :D
Hepinizi seviyorum,beni dualarinizdan ayirmayin olurmu
siyaset oyle pis oyle cirkinki hic bir sey gozuktugu gibi degil pazar aksami hersey netlesicek ama insanlar done done kendilerini nerede bulur bilmiyorum hakkimizda hayirlisi

Şoktan 6lı maden suyu, 1 tane kefir, 1 ekmek, 1 çikolata ve 2 tane knorr çorba aldım. 16 küsür tuttu. Kahvem de bitti, almayı unutmuşum. Eşim de gelirken tatlı ve kızarmış iki parça but almış. Ondan kaç lira gitti bilmiyorum. Valla günü kurtarıcı ihtiyaçlarımızı alıyoruz...

Kızlar ya roll on bitti, iki tane almam lazım. Bide baktım ki nivea roll on fiyatı 16 lira olmuş. İnanabiliyor musunuz. Koksak iyidir bundan hahahhaa. İnsanlar zaten ter kokuyordu, bu yaz iyice kokarlar artık.. Yahu 8 liraya alıyorduk, iki katı artış yapılır mı... Hiç mi dinleri yok bunların...

Nivea iyiymis garnier 23 rexona 26 gordum
Ben siveno/ garnier aliyorum ya gratis kuyrugundan yada netten denk getirip hep yari fiyatina aldim

Yatağın yolunu bulmak ve yattığım yeri beğenmek istiyorum 😆😆 püre bende de üst bacağımın arkasında sanki saç teli geziyor hissi vardı sabah bir fırsat bulup kurumun kadın doğumcusuna göründüm çok ayakta kaldıysan bu ara omurilik baskı yapmıştır ayakta kalma dedi. Ben de bu ara ekstra aktif oldum. İnşallah seninki de cilt kuruluğu filandır.

Nivea iyiymis garnier 23 rexona 26 gordum
Ben siveno/ garnier aliyorum ya gratis kuyrugundan yada netten denk getirip hep yari fiyatina aldim
Netteki bakım ürünleri sahte olabiliyor. Ben o yüzden güvenemiyorum. Aman bide tek bir şey için kargo ödemek istemiyorum. Birçok marka denedim, nivea kadar iyisini bulamadım. Ama garnier denemedim. Zaten daha pahalıymış almam onu :))))) gratis te niveanın indirimli hali 16 liraydı. Artık indirim siz halini bilmem.. Watsonsta da aynı fiyattı. Almadım ama mecburen alıcam yarın. İhtiyaçlar bel büküyor... El kol bağlıyor...

Tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar arasında kaşıntısı olan mı var.. Eğer öyleyse geçmiş olsun. Benim başıma geldi, doğuma iki ay kala kaşıntılar başladı. Kaşıdıkça yara oldu, sonra kabuklar bağladı, kanadı.. Zor gerçekten. Doktorun verdiği ilaçlar da hiçbir işe yaramamıştı... Rabbim başınıza vermesin..

Back
X