• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Akut faz reaktani olarak geciyor. Son zamanlarda Karin agrisi ates halsizlik gibi bir durum oldu mu? Inflamasyon gostergesi. Bir de ne kadar yuksek sinirin Cok az ustu mu yoksa Katlamis mi?
AF7BAC25-0AC7-42F3-81F9-8637990DEC10.webp Hiç anlamıyorum ki :)

Tünaydınlar kizlar geç kahvalti ettik bigun eşim gitti ise bugünde sütçü günüydü bugün bu hafta oğlumla ikimiz yedik duruyordu yogurtun yarisi 2 kilo süt aldım 1 kilosunu yogurt yaptim bir kilosunu sütlaç yaptim yapmıyordüm bayadir yedik bi kasesini bereketli oldu maşallah dışarı çıkmam lasim sıkı giydireyim oğlanı burnu hala akıyo eşim gec gelirse dünden döner var bide makarna yapicam yanina yarin içinde pizza düşündüm mantar kaşar peynir alicam biber uygunsa azda ondan alirim

Kızlar dışarıda kahvaltı yaptık akşam için de balık salata düşündüm. Marketten pasta saklama kabı aldım bir kaç parça şey patates kapya biber kabak soğan mercimek ıhlamur ve balık ,soya sosu 134tl ödedik.

Selamlar kızlar Eşim mitingte gorevli. Dışarıda cok yagmur var islaniyomus hep😓 bizde oglumla evdeyiz havalar ısınmadı bi türlü. Aksam bende kremali mantarlı makarna düşünüyorum yanina salata turşu yeriz. 500 liralık alışverişten sonra harcamayı az tutmaya çalışıyorum inşallah bu aldiklarimizla 4 gün daha alisveris yapmayız. Ekmek su süt dışında insallah bakalim

Bi koşu gittik geldik markete hava soguk ya yerelden sadece elma bide oğluma selpak aldim yumuşak dokulu dio burnunu dsilerim diye 5 tl oraya şoktanda mantar kaşar süt sakız kuş lokumu aldik oraya da 23 tl gbi bisey verdim 2 tl kumbara ya attim biber alcaktım 15 tlydi almadım kız kardesim gelcek onların orda pazar kuruluyor ondan istedim yarim kg yarin pizza yapabilirim onada kullanirim

Esim bugunde çalışıyor kiz kardeşim gelicek aksam yemege hazır çorba vardı onu yapicam fırında mantarlı bésamelli makarna bide salata tatlım sütlaç var yeter bugunluk minnoş teyzesini özlemiş kudururlar beraber😋😋😋 Bende yayilcam az şimdi kahvemi iciorum kuzu uyuyo tesbihim var çekip baslicam yemege

Selamlar kızlar Eşim mitingte gorevli. Dışarıda cok yagmur var islaniyomus hep😓 bizde oglumla evdeyiz havalar ısınmadı bi türlü. Aksam bende kremali mantarlı makarna düşünüyorum yanina salata turşu yeriz. 500 liralık alışverişten sonra harcamayı az tutmaya çalışıyorum inşallah bu aldiklarimizla 4 gün daha alisveris yapmayız. Ekmek su süt dışında insallah bakalim
Bende mantarlı bésamelli makarna çorba yapicam sütlacim var bide bugune😋😋

Esim bugunde çalışıyor kiz kardeşim gelicek aksam yemege hazır çorba vardı onu yapicam fırında mantarlı bésamelli makarna bide salata tatlım sütlaç var yeter bugunluk minnoş teyzesini özlemiş kudururlar beraber😋😋😋 Bende yayilcam az şimdi kahvemi iciorum kuzu uyuyo tesbihim var çekip baslicam yemege
Aileye yakın olmak ne güzel biz memleketten geldik oğlum onlari sayikliyo resmen. Kardeş felan düşünmüyorum dedim de kotu bisey aslında oğlumun sadece dayısı var ne amcası ne halası ne teyzesi babam da vefat etti bazen düşünüyorum 3 çocuğum olsa guzel olur ama hayal olarak güzel yani 🙂

Merhabalar 2 tane tam altına 3030 TL ödedik normalde her yer 3040 dedi kronikuykucu kronikuykucu . Daha fazla beklemek istemedim aldık .10 TL markette harcadık . 140 TL arabaya yağ siparişi verdik. 45 TL su faturası ödedik. Biraz çarşıda yürüyüş yaptık hava kötüydü çok yağmur yağıyor . 1 makina kamuflaj yıkandı asıldı bulaşık makinası boşalttım. Akşama fajita , makarna var kurabiye de var çayın yanına Survivor izleyeceğiz🤣

Eşim sabah nöbete gitti ufak kızım azı dişlerini çıkarıyor birini patlatmış ateşleniyor bişey yemek istemiyor sıvı alımı iyi sabah 11 gibi görevli oldugum okula gittim sandıgı oy kullanma kabinini hazırladım ufak kızımla gitmiştim ordan geldim kızları banyo yaptırdım teyzemin kızı geldi kahvaltı tarzı bişeyler hazırladım yedik akşama dogru pazara gitcem evde eksik çok 5 tl çocuklara kraker bisküvi falan aldım okuldan gelirken

Oğlana tavuk suyu çorba yaptım.Evi süpürdüm sildim bir makına çamaşır katladım nevresımlerı degıstırdım yıkadım kurutmaya attım.Biraz dinleneyim WC banyo ovup toz alacağım.

Para nasıl gidiyor ben anlamıyorum artık inan psikolojim bozuldu su gibi para gidiyor marketten çıkıyorum elde avuçta öyle alınan birseyde yok 90-100arasu tutuyor ya.

Back
X