• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar 2 tane tam altına 3030 TL ödedik normalde her yer 3040 dedi kronikuykucu kronikuykucu . Daha fazla beklemek istemedim aldık .10 TL markette harcadık . 140 TL arabaya yağ siparişi verdik. 45 TL su faturası ödedik. Biraz çarşıda yürüyüş yaptık hava kötüydü çok yağmur yağıyor . 1 makina kamuflaj yıkandı asıldı bulaşık makinası boşalttım. Akşama fajita , makarna var kurabiye de var çayın yanına Survivor izleyeceğiz🤣
bereketli olsn canım ben de az evvel gram sordum 240 dedi:nazar:

Onlar fırsatçı canım normalde kaçsa ondan vermeleri lazım
valla canım bı kac kuyumcu yanyana aldıgım yerde hep aynı fıyatları kendı aralarında banka her zman daha dusuk,ama ben altın hesabını tercıh etmedıgım için kuyumcudan alıyorum hep.burdan alan arkadaslardanda oyle okuyorum kuyumcuda daha pahalı seklınde

valla canım bı kac kuyumcu yanyana aldıgım yerde hep aynı fıyatları kendı aralarında banka her zman daha dusuk,ama ben altın hesabını tercıh etmedıgım için kuyumcudan alıyorum hep.burdan alan arkadaslardanda oyle okuyorum kuyumcuda daha pahalı seklınde
Ben İstanbul'dayım bulunduğum yerde senin gibi ama Fatih'te banka internet fiyatıyla aynı satislar 22 ayar bilezikte öyle Gr altında çeyrek aldım bilezikte aldım internetteki ve bankadaki fiyatla aynı fiyattan aldım ama bulunduğum yerde daha fazla fiyat veriyorlar her defasında

Kızlar gece üşenmedim haşhaşlı çörek yaptım . Keşke sabahı bekleseydim ama dayanamayıp yedim. ;)
Sabah kahvaltıda çay çörek peynir zeytin var yani ;) akşama ne yapacağım belli değil. Buzluktan barbunya aklıma geldi bak yazarken ;) bol salata tüketiriz yanında da yoğurt ;)

Günaydin herkese.

Tuncel kurtiz.
Tarik akan.
Mekanlari cennet olsun.

Sürü isimli filmi izledim. 1970li yillarin Türkiyesi. Siirt pervariden ankaraya uzanan yolculuk. Yolsuzluk rüşvet..
Yokluk fakirlik..
Cok guzel bi film. Tavsiye ederim. Cok ağladim ben yalniz..
Filmi anlayabilmek önemli

Yarin okul yok.
Yemekti temizlikti hak getire. Yavas yavas yaparsam yapiyorum.
Kirlileri getirdim mak onune. 3 mak onlar yikanip asilir. Yemekler eşimden zaten.
Ben kitap okuyup film izlemeye devam

Günaydın herkese eşim bugün de görevli sabah 5 te kalkıp gitti. Bitseydi şu secimler

Slm kızlar
Hayırlı bir secim olur inşallah
Cuma gece eve geldik sürekli bir uyku halindeyim cook yorulduk
Misafir geliyor sürekli
Esim 1000 tl harcamış cenaze süresince
Çok üzülüyor yaşlıda olsa baba ...
Hafta sonu yine gideceğiz biraz toparlanana kadar gider geliriz baba evine

Slm kızlar
Hayırlı bir secim olur inşallah
Cuma gece eve geldik sürekli bir uyku halindeyim cook yorulduk
Misafir geliyor sürekli
Esim 1000 tl harcamış cenaze süresince
Çok üzülüyor yaşlıda olsa baba ...
Hafta sonu yine gideceğiz biraz toparlanana kadar gider geliriz baba evine
Allah sabır versin cnm eşine benim babam 57 yaşındaydı öldüğünde 6 sene olucak bu eylülde hastaydi ameliyat oldu iyileşiyor derken kalp krizi yoğun bakim tekrar kriz geçirdi ve öldü öldüğü gün doktor esime sabahı çıkaramaz demişti bana söylediğinde iyi olucak açacak gözünü diyordum insan yakıştiramiyor en yakınına alışması çok zor hala gidince babami arar gözüm:KK43:

Ben de gaza geldim Evi süpürdüm banyo wc sildim eşim yerleri viledaladı. Buzluktan barbunya ve dünden kalan karışık konserve kızartma ve yanına çiğ köfte yedik.
Ispanaklı muzlu rulo pasta yapıyorum şimdi de.
Akşama çorba salata geçiştiririz. Makinaya çamaşır attım 2 kez. Bir posta kurutmaya koydum ;) . Yarın sabah spor yaparım.

Kitap okudum film izledim uzandim. Oglisle biseler atistirdik.
Kalkip biraz etrafi toparlasam iyi olacak. 5te secim sonuclarini takip etmek istiyorum

Kaybettik kizlar.
Kotu gunler bitti daha kotuleri geldi
Ne kdr dayanirda istifa ederim bilmiyorum

Back
X