• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah sabır versin cnm eşine benim babam 57 yaşındaydı öldüğünde 6 sene olucak bu eylülde hastaydi ameliyat oldu iyileşiyor derken kalp krizi yoğun bakim tekrar kriz geçirdi ve öldü öldüğü gün doktor esime sabahı çıkaramaz demişti bana söylediğinde iyi olucak açacak gözünü diyordum insan yakıştiramiyor en yakınına alışması çok zor hala gidince babami arar gözüm:KK43:
allah rahmet eylesin canım
Kolay değil gerçekten

Merhabalar sabah kahvaltı yaptık 3 tl ekmek aldık . Ortalığı masayı toplayıp doları çıktık oy verdik sanki uzaya mekik fırlatıyorlar kabine girdiler çıkmak bilmiyorlar sinir ettiler ya . Alışveriş yaptık 120 tl tuttu galiba . Arkadaş yemeğe çağırdı pizza almış bizde içecek filan aldık . Oraya gittik yeni eve girdik 🥺

Slm cnm sen hangi ildeydin ? İnş kutuplaşmadan barış içimde tek amaç sadece hizmet olur. Maalesef belediyeler liyakata öncelik vermeden kadrolaşıyor.

Ben ilcedeyim
Insanlar hizmet geldi diye seviniyor ama cok uzulecekler
emlak zenginlerinin tarlalarini imara acmak mesela hizmetten sayilirmi? Tarim ilcesinde?
Yada daha gelmeden yalan dolan pacalarindan aka aka gelmek?
Ben en iyi ihtimalle ucretsiz izne ayrilicam
Yada istifa
Calismam mumkun degil ztn tutmayi dusunmuyorlar

Ben ilcedeyim
Insanlar hizmet geldi diye seviniyor ama cok uzulecekler
emlak zenginlerinin tarlalarini imara acmak mesela hizmetten sayilirmi? Tarim ilcesinde?
Yada daha gelmeden yalan dolan pacalarindan aka aka gelmek?
Ben en iyi ihtimalle ucretsiz izne ayrilicam
Yada istifa
Calismam mumkun degil ztn tutmayi dusunmuyorlar
calısma ortamın için uzuldm canım ınsAllah hakkında hayırlısı olur

calısma ortamın için uzuldm canım ınsAllah hakkında hayırlısı olur

Su an soktayim
Ztn tehditler havada ucusuyordu
Yanlarinda hep uyusturucu kullanan tipler var halkina cok iyi oldu beter olsunlar. Personel bile neler yapti.
Yarin mutlaka tepemizde olacaklar
Dua bekliyorum hepinizden

Il ilce soylemeden hangi parti bu gelenler esilacim cok merak ettim

Saadet partisi.
Ak partiden ihrac edilen adamlar.
Ses kayitlar fln mevcut
Ama biz secildigimiz gun akpartiliyiz diye insanlari kandirdilar
Halki haketti beter olsun hepsi aglayacak
Olan bize oldu

Ya da burda yazma hicbirsey esilacigim. Allah kolaylik versin. Belediyecilik biraz sıkıntılı galiba is yonunden

Kucuk yerler sorunlu
Ama bu sefer asiri kin ile geliyorlar
Halkta asiri ikiyuzlu davrandi
Diyecek bsy yok gorecek gunumuz varmis

Saadet partisi.
Ak partiden ihrac edilen adamlar.
Ses kayitlar fln mevcut
Ama biz secildigimiz gun akpartiliyiz diye insanlari kandirdilar
Halki haketti beter olsun hepsi aglayacak
Olan bize oldu
AY onların reklamları çok sağlamdı.
İnşallah düşündüğün gibi olmaz esila. Vardır bunda da bir hayır.

AY onların reklamları çok sağlamdı.
İnşallah düşündüğün gibi olmaz esila. Vardır bunda da bir hayır.

Simdi bsy yazardim da neyse.
Mecliste olmayan parti basimiza geldi neresinde hayir arayayim

Hanımlar,
topiklerinizde siyaset, siyasi içerikli yazılar yazmanız yasaktır.
Rica ediyorum siyaset konuşacaksanız veya sonuçlarla alakalı yazmak istiyorsanız yasalar ve site kurallarına uymak kaydıyla Siyaset Meydanı bölümünde yazınız lütfen.

Günaydın 🤣 güzel ve bereketli bir gün olsun . Bugün nöbetçiyiz eşim işe gitti bende ondan daha erken kalktım beslenme çantası hazırladım yolcu ettim . Bugün biraz sil süpür çok az çamaşır işim var . Bu hafta perdeleri yıkayacağım mutfaktan başlarım bugün. Tatile gitmeden bayramdan sonra da yıkanır tatil dönüşü temiz bulmak istiyorum 👏🏼 Para durumları da evde iyi gidiyor sanki ya bu haftayı da geçirirsek güzel gibi bakalım

Herkese günaydınlar
Akşama dünden kalan barbunya, yayla çorbası, çok az karışık kızartma ve çok az çiğ köfte var.

Günaydın Kızlar,
Seçimler herkese hayırlı uğurlu olsun.
Güzel bir hafta olur umarım, bu hafta sonu annemler gelecek inşallah!

Back
X