• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kuzenimin balıkesirde yazlığı var. Yazın gittiğinde hep bu yerden alıyormuş.. Onun tavsiyesi ile alıyorum canımcım inşallah iyidir.. Daha önce başka bir yerden alıyordum da oraya kızdım o yüzden almıyorum ondan daha :)) en çok gücüme giden kargoya verilen para açıkçası...
Iyidir inşallah canım benim.ay kesinlikle kargo parası en sınır bozucu olan🙄

Günaydın kızlar yine erken kalktım eşimin ardından uyumadim kalktim namaz kildim okuyacağım dua vardı onları okudum evi topladim cocuk uyurken banyoyu temizledim mutfak geceden kalmıştı topladim cam önü sildim toz aldim kahvalti ettik süpürge tuttum etrafa camasir topluycam simdi disari cikicam eşim gitmeden para koymuş sehbaya 50 tl😂😂 10tl si zulaya attim bozdum parayi su aldim 7 tl makbul var burda kuru yemis bakliyat satıyor oraya uğrayacağını bulgur yesil mercimek alicam aksama yesil mercimek makarna yaparim hepimiz seviyoruz bide hali örtüsü hem kendime hem annemlere bakicam örtüsü olmayınca zor oluyor çocukla ben ramazanda doğru yapcam buyuk temizligi heralde oruclu zor oluo

Sıvı yağ almayı unuttum dün. Bide kahve almam lazım. Tahminen 13 TL gider bugün ikisine.. İhtiyaç dışı şeyleri almaktan kaçınıyorum..

Günaydın kızlar,
Zeytinyağı bizimde büyük kalemlerden maalesef. özem alıyorduk. son iki seferdir novavera aldık memnun sayılırız. tabii litresi pahalı oluyor. Kargo bedava ama o artısı var en azından. Biz bu sene güzel siyah zeytin bulamadık, gına geldi artık denemekten.
Ayın 15 inde ben ancak bir şeyler alabileceğim inşallah fiyatlar güzel olur :işsiz:

Günaydın kızlar,
Zeytinyağı bizimde büyük kalemlerden maalesef. özem alıyorduk. son iki seferdir novavera aldık memnun sayılırız. tabii litresi pahalı oluyor. Kargo bedava ama o artısı var en azından. Biz bu sene güzel siyah zeytin bulamadık, gına geldi artık denemekten.
Ayın 15 inde ben ancak bir şeyler alabileceğim inşallah fiyatlar güzel olur :işsiz:
Aynı ben valla siyah zeytin sorunumuz var. Aldığımız çöpe gidiyor ya tövbe tövbe

Kizlar merhaba..

Ek dersim yatti. 766dan yarim altin aldim. Elime gectikce aliyorum.

Yoruluyorum diye ek dersimi azaltmistim biliyosunuz. Bi arkadas dogum iznine erken cikti. Ek dersim fulle yaklasti. Yorulurum ama 3 ay para guzel gelir.

Esim de cok heyecanlandi.hastaneden sonra guzel bi yere gittik. Ciger yedik .
Sonra migrosa gittik.
Hamişlerrrrrrrrrrr.
Biberon emzik sampuan yag sabun granul deterjan mamalar....
Hepsinde guzel indirimler vardi.
Lazim olan herseyden aldim. Renk olarak sari turuncu tercih ettim malum cinsiyet belli degil.
Lactamildeki indirim yuzde elli . Cok uyguna geliyor diye iki paket aldim. Ben iciyorum dogumdan sonra guzel.
Esim 300 gr mamanin 62 lira oldugunu gorunce delirdi😁😁 hemde indirimli hali diyor

Esim de cok heyecanlandi.hastaneden sonra guzel bi yere gittik. Ciger yedik .
Sonra migrosa gittik.
Hamişlerrrrrrrrrrr.
Biberon emzik sampuan yag sabun granul deterjan mamalar....
Hepsinde guzel indirimler vardi.
Lazim olan herseyden aldim. Renk olarak sari turuncu tercih ettim malum cinsiyet belli degil.
Lactamildeki indirim yuzde elli . Cok uyguna geliyor diye iki paket aldim. Ben iciyorum dogumdan sonra guzel.
Esim 300 gr mamanin 62 lira oldugunu gorunce delirdi😁😁 hemde indirimli hali diyor
Iyi yapmissin pure alinacak cok sey yok gibi gözüküyor ama al al bitmiyor ben 7 aylıkken başladım daha tam bitti sayılmaz hipp aldım mamayı 60 tl idi sanırım e bebek de indirime girmesini beklemedim en başta lazım olur diye bir kutu aldım.

Iyi yapmissin pure alinacak cok sey yok gibi gözüküyor ama al al bitmiyor ben 7 aylıkken başladım daha tam bitti sayılmaz hipp aldım mamayı 60 tl idi sanırım e bebek de indirime girmesini beklemedim en başta lazım olur diye bir kutu aldım.
Evet canim sezeryanda hemen sut gelmedigi icin formul mama lazim. Pahali geldi bana. Dedigin gibi e bebek vs takip edip alayim diyorum

Şok markete gittik asıl amacım bingonun ikili yumusatıcısını almaktı ama başka şeyler de aldık
Alez, 2li Coco Pops, 2 tane klozet fırçası, oğlana oyuncak araba, limon tuzu, toz biber, toybox hepsi 110 TL tuttu
Akşama da mantarlı tavuk, pirinç pilavı ve yoğurtlu semizotu yaptım

Back
X