• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın 2 gündür birşey yapmadım ev kirlendi temizlik yapıp çapraz komşuya çaya gideceğim . Ta geçen haftadan konuşulmuştu ama günü belki değiştiririz filan demişti haberde vermedi . Dün de bir başka komşumla telefonda konuşurken ona sordum gideceğiz birşey demedi demek değiştirmedi dedi . İnsan bir yeniden söyler buyrun değiştirmedim diye ama tabi nerdeeee . Akşama yemek yapmayacağım dün akşam 20:30 da kalktım eşim kaçta gelecek bilemediğimden pilav pişirdim salata cacık yaptım. Eşimde 21:00 de aradı haydi geliyorum aşağı in yemeğe gidelim diye . Bende pilav yaptım yarın gideriz boşver dedim bozuldu . Bunda bozulacak ne varsa artık 🤣 biz plan yapmışız da niye yemek yapıyormuşum da ne yapayım dedim ya o plan akşam 17:00 için geçerliydi üzerinden 4 saat geçti aç mı duralım 🤣 ben güzelce yedim o yemedi aç kaldı 🤣 sinir etti beni konuşmuyoruz gerekmedikçe . Az önce de tost yaptım işe götürdü . Maaşımız yatsa ay sonunda hesapladım 7 çeyrek alacağım ancak . Çünkü baza başlığına ve döşemeye de 500 tl vereceğiz

Günaydın 2 gündür birşey yapmadım ev kirlendi temizlik yapıp çapraz komşuya çaya gideceğim . Ta geçen haftadan konuşulmuştu ama günü belki değiştiririz filan demişti haberde vermedi . Dün de bir başka komşumla telefonda konuşurken ona sordum gideceğiz birşey demedi demek değiştirmedi dedi . İnsan bir yeniden söyler buyrun değiştirmedim diye ama tabi nerdeeee . Akşama yemek yapmayacağım dün akşam 20:30 da kalktım eşim kaçta gelecek bilemediğimden pilav pişirdim salata cacık yaptım. Eşimde 21:00 de aradı haydi geliyorum aşağı in yemeğe gidelim diye . Bende pilav yaptım yarın gideriz boşver dedim bozuldu . Bunda bozulacak ne varsa artık 🤣 biz plan yapmışız da niye yemek yapıyormuşum da ne yapayım dedim ya o plan akşam 17:00 için geçerliydi üzerinden 4 saat geçti aç mı duralım 🤣 ben güzelce yedim o yemedi aç kaldı 🤣 sinir etti beni konuşmuyoruz gerekmedikçe . Az önce de tost yaptım işe götürdü . Maaşımız yatsa ay sonunda hesapladım 7 çeyrek alacağım ancak . Çünkü baza başlığına ve döşemeye de 500 tl vereceğiz
Bizde bu ay arabanın lastiklerini değiştirdik kredi kartiyla bide arabanın muayenesi mi ne varmis ooofff. Bu ay birikim hesabina atamiycam 500 lira atabilirim galiba 😓

Günaydınlarr
Bize bir masraf daha cıktı kızlar.
Benım mutfak dolabım 7 senelık. Hayglass mutfak dolaplarım var. Ustu beyaz altı murdum rengı . Cokta memnundum acıkcası , altı koyu oldugu ıcın bıraz ızı vs bellı edıyordu.
En basından berıde eve gelen bır yardımcım var , ama eylulden berı her hafta gelıyor ve her hafta dolabı sılıyor. Dun fark ettım kı , dolabın rengı atmıs . Yanı basbaya rengı solmus. Cekmecelere bakıyorum ıc kısımları gayet koyu murdumken dıs kısım karısık ve oldukca cızmıs. Bır tane cekmecenın kaplaması attı ben o sekılde daha cok fark etıtm de. Sımdı degıstırmek ıstıyorum alt dolapların kaplamalarını .
Ama ne renk yaptırabılırım kı ara fayanslarımda beyaz murdum , tezgahım beyaz.

Sanırım bu alt dolapların degısmesı 1500 lıra fılan olur, yanı sadece kaplamak yoksa saglam ıc kısımlar

Şimdi ki halini hiç eklemiyim o kadar söyliyim kızlar.
Ne renk yaptırabılırım alt kısımları? Dedıgım gıbı ara fayanslar beyaz murdum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-04-08 at 08.37.35.webp
    WhatsApp Image 2019-04-08 at 08.37.35.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 150
Bizde bu ay arabanın lastiklerini değiştirdik kredi kartiyla bide arabanın muayenesi mi ne varmis ooofff. Bu ay birikim hesabina atamiycam 500 lira atabilirim galiba 😓
Bizde bu ay lastık alıp arabayı bakıma sokacağız.Bahcesehır kolejli aradı dün kayıt için karar verdinizmi diye yazdırırsak bu ay onada para yatacak bu gittiği kresın taksıtler hazırında bitecek.Cocugu İstanbul’a doktora götürecegım eşim 2gunlugune sınava gelip gidecek uçak bıletlerı fln nefesım daraldı valla😒

Günaydın
Bende bugün bir arkadaşın babası vefat etmişti ona başsağlığına gidicem
Akşam menüsü fırında tavuk, dünden kalan domates çorbası,pirinç pilavı ve semizotu salatası.

Bizde bu ay lastık alıp arabayı bakıma sokacağız.Bahcesehır kolejli aradı dün kayıt için karar verdinizmi diye yazdırırsak bu ay onada para yatacak bu gittiği kresın taksıtler hazırında bitecek.Cocugu İstanbul’a doktora götürecegım eşim 2gunlugune sınava gelip gidecek uçak bıletlerı fln nefesım daraldı valla😒
Oyy ooyyy allah yardimcimiz olsun o zaman ne diyelim

Günaydın kızlar,
Annemler geldi gitti. Çok güzel geçti, çok özlemişiz.
Bugünden itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inşallah. Kilo problemim yok ama vücut bi yenilensin baharla birlikte spor da yapabilirsem benden iyisi yok. Eşim spor salonuna kaydolalım diyor. Eve yakın bir tane var baya büyük bir salon.
En önemlisi bu hafta sonu sınavlarım var. Açık öğretim son sınıfım umarım biter artık sıkıldım.
Pazartesi maaş şükür. :halay:

Günaydın kızlar,
Annemler geldi gitti. Çok güzel geçti, çok özlemişiz.
Bugünden itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inşallah. Kilo problemim yok ama vücut bi yenilensin baharla birlikte spor da yapabilirsem benden iyisi yok. Eşim spor salonuna kaydolalım diyor. Eve yakın bir tane var baya büyük bir salon.
En önemlisi bu hafta sonu sınavlarım var. Açık öğretim son sınıfım umarım biter artık sıkıldım.
Pazartesi maaş şükür. :halay:
benimde sınavlarım var eşimle beraber okuyoruz 1.sınıftayız sen hangi bölüm okuyorsun canm

günaydın kızlar benimde kartlar çok gelicek gibi bakalım birikim ne kadar olucak eşimin ödediği 2000 tl lik kredi bitti

benimde sınavlarım var eşimle beraber okuyoruz 1.sınıftayız sen hangi bölüm okuyorsun canm

Ben kamu yönetimi bölümü okuyorum canım. Biraz zorladı beni iktisat ve siyasal tarih içerikli dersler. Bir daha okumam sanırım bu şekilde dolu bir bölüm. Zor geldi. Senin bölüm ne? Eşimde iş güvenliği ve tarım okuyor (: onunkiler 2 yıllık ama

Bakalım ya bereketli olur inşallah ayarlarız .

Back
X