• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

CuteMom CuteMom bende pirinç olayını duymuştum deneyebilirsin bence.

tuce_tuce tuce_tuce biz geçen hafta gece ambulans çağırdık. kızım hafif hafif öksürmeye başladı sonra arttı öksürük ve ses çıkmamaya başladı. Bir taraftan da tekrar uyumaya çalışıyor boğuluyor zannettik, sonra hava tuttular acilde de kendine geldi biraz. Dr laranjit mi dedi faranjit mi dedi tam hatırlayamıyorum, dedi ki evde hava vs imkanı yoksa buzluğu açıp soğuk buhar solutun. O az da olsa etki eder. Bilmiyorum sana iyi gelir mi. Bizde boğaz ağrısı yoktu yalnız.
Bende de geçen sefer hepsi vardı Boğaz ağrısı öksürük sesim 0 dı İnan öksürük krizi geçiriyordum insan bi ciğerimi dinler ya ne umursuz insanlar var valla . Çok teşekkür ediyorum ❤️

Kapalı telefonda ceker mı acaba , hanı bataryası ayrılmayan telefonda.
2 kg prınc alayım barı napayım

Dene dene denemekten zarar gelmez İnan . Üniversite de hazırlıktayken 2 aylık laptopuma su sıçramıştı bak döküldü demiyorum sıçradı. Sonra bir anda ekran filan gittti . Bende tabi nasıl üzüldüm anlatamam garantiye yolladık . Garantide hp ne olduğunu anlayamadı ilk başta 🤣 sonra başka bir yere yolladılar orası anladı tabi 🤣 sonra bana geri geldi ürün . Kuzenim bir firmada çalışıyor onun çalıştığı şirketlerden birisine servise yollayacaktık . Teslim için adam geldi ben ne olduğunu anlatmak için pc yi açtım bir anda açıldı 🤣 sorun çözülmüştü . Galiba içini açtılar ne olduğunu anlamak için hava gitti nem kurudu pc çalıştı keşke seninki de öyle olsa ya ❤️

Dene dene denemekten zarar gelmez İnan . Üniversite de hazırlıktayken 2 aylık laptopuma su sıçramıştı bak döküldü demiyorum sıçradı. Sonra bir anda ekran filan gittti . Bende tabi nasıl üzüldüm anlatamam garantiye yolladık . Garantide hp ne olduğunu anlayamadı ilk başta 🤣 sonra başka bir yere yolladılar orası anladı tabi 🤣 sonra bana geri geldi ürün . Kuzenim bir firmada çalışıyor onun çalıştığı şirketlerden birisine servise yollayacaktık . Teslim için adam geldi ben ne olduğunu anlatmak için pc yi açtım bir anda açıldı 🤣 sorun çözülmüştü . Galiba içini açtılar ne olduğunu anlamak için hava gitti nem kurudu pc çalıştı keşke seninki de öyle olsa ya ❤
Benımkının ıcını acmayı basardık , ıt var bızım burada. Kısa devre yapmıs ıkı alan var :(
Olup olmayacagı bellı degıl, oglum hem tuvalete dusurmus hemde almıs lavaboda yıkamıs telefonumu

Benımkının ıcını acmayı basardık , ıt var bızım burada. Kısa devre yapmıs ıkı alan var :(
Olup olmayacagı bellı degıl, oglum hem tuvalete dusurmus hemde almıs lavaboda yıkamıs telefonumu
Kısa devre varsa o zaman pirinç çözmez ya 😖

Bende de geçen sefer hepsi vardı Boğaz ağrısı öksürük sesim 0 dı İnan öksürük krizi geçiriyordum insan bi ciğerimi dinler ya ne umursuz insanlar var valla . Çok teşekkür ediyorum ❤
Aile hekimi ile olmaz o iş, bu kadar kotu isen iyi bi doktora gitmeni tavsiye edrim

Ay doktordan döndüm 🤣 antibiyotiklik değilim Boğazımda tahriş var geniz akıntım öksürük o yüzdenmiş bahar alerjim de tetikliyormuş tahmin etmiştim zaten🤣 15 tl gargara spyreye para verdim . 2 tl ekmek , 1.5 tl çiçek tohumu. Organikçiden yoğurt aldım 10 tl ona verdim 1 hafta kampanya varmış kg 3 tl ye düşmüş 🤣

CuteMom CuteMom geçmil olsun ya umarım düzelir de yeni masraf cıkmaz.
Aksama etli güveç yapmayı düşünüyorum, toprak kabım var; mantar, patlıcan, kapya biberi, patates, et koyarım. Üzerine domates kurusu da olabilir, yazarken agzım sulandı :kk77:
Şuan canım istedi ya 😳

Bende bugün temizligimi yaptım halı üstü ve koltuk örtülerini makinaya atıcam sırayla yine makina çalıştırıcam hiç bitmiyor yıkanacak şeyler
Bugün dünkü menü var dün eşim kahvaltıyla geçiştirmek istedi öğlen iyi yiyor akşama bazen yemek yemek istemiyor

Doktordan gelip kahvaltı yaptım halı yıkamacı halımı getirdi 8 tl ona verdim 🤣 arkadaşlarımda yürüyüşe gittik baya yürüdük iyi geldi sohbet filan . Eve döndüm mantı yapacağım çorba mozaik pasta 🤣

Oğlumla lojmanın icinde dolastik biraz. Hava kapaliydi aksama yemek yapmadim henüz minik köfteli patates yemeği yapicam insallah 😊

Kizlar ben evlendiğim de yemek masası almamıştım mutfaga almistim üstü cam olan masalardan o da kırıldı. Tayin olurken goturmiycem. Yemek masalarına baktim cok pahali yaa. Şart mı acaba almam bütçeyi zorlarsam alabiliyorum ama gerek var mi sizce fikir alayım sizden

Kizlar ben evlendiğim de yemek masası almamıştım mutfaga almistim üstü cam olan masalardan o da kırıldı. Tayin olurken goturmiycem. Yemek masalarına baktim cok pahali yaa. Şart mı acaba almam bütçeyi zorlarsam alabiliyorum ama gerek var mi sizce fikir alayım sizden
Bunu en iyi sen bilirsin canım, gelen gidenin cık mu misafir geldi mi nerde agırlıyorsun? Biz mesela gunluk mutfakta takılıyoruz ama en basit ailelerimiz gelse bile salondaki masayı kullanıyoruz, arasan uygun birsey bulursun bence ya

Bunu en iyi sen bilirsin canım, gelen gidenin cık mu misafir geldi mi nerde agırlıyorsun? Biz mesela gunluk mutfakta takılıyoruz ama en basit ailelerimiz gelse bile salondaki masayı kullanıyoruz, arasan uygun birsey bulursun bence ya
Gelen giden cok olmuyo canim ama komşuları felan çağırıyorum. Ailem geliyo dediğin gibi cok degil sene de 1 2 defa ama olsun. Uygun bisey bulurum dediğin gibi zaten almaya niyetliydim :)) bide doğum günü vs yaparim diye düşünüyorum lazim oluyo masa

Back
X