- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.161
Günaydın bebişimi işe yolcu ettim az daha uyusam iyi olur boğazım fena 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm geçmiş olsun. Burun ameliyatı olanlar daha çabuk üst solunum yollarından hastalanıyor. Daha çok dikkat etmek gerekiyor .Özeller d sınıfı filan ya çok kötüler devlet iyiymiş ona da biz hiç gitmedik ihtiyaç olmadı çok şükür. Hep böyle küçük şeyler oldu faranjit gibi . Zaten 4 kere gittim 2017 temmuzdan beri hepsinde de yeniden ilaç almak zorunda kaldım Allah’ın aklı 3 derler buda doldurdu o hakkı .![]()
Cnm tuvaletten alınca hiç çalıştırmadan bir kaç gün kurumasını bekleseniz belki çalışır.Günaydın
Haftalardır bır terslık gıdıyor.
Telefonum tuvalete dustu ve suanda calısmıyor.
Az buzda degıl , 2500 liralık telefon
Napsam bu kısır donguyu kırmak ıcın ya arkadaslar, bunaldım artık ev basımıza yıkılacak.
Dün aksam pastırmalı kuru ve pılav yedık. Ayran ve mor lahana salatası ıle .
Bu aksama Allah kerım artık
Oglum dusurmus, uzerınede yıkamıs bende hıc fark etmedım . Bu sabah gordum kı ıc kameralarında sular var, Aksam calısıyordu da bugun calısmıyor artık. Sonradan ıtıraf ettı bızım kı .Pes vallahi.Cnm tuvaletten alınca hiç çalıştırmadan bir kaç gün kurumasını bekleseniz belki çalışır.
Çok teşekkür ediyorum alya . Benim bademciğimde yok oda çok etkili oluyor vücut savunmasız gelen her mikrop direk genzimden ciğerime akıyor . Şuan mesela ne burun akıntısı ne öksürük ne ateş yok tek sorun boğazım batıyor ağrıyor Boğaz’ımın ağrısından başımı çeviremiyorumCnm geçmiş olsun. Burun ameliyatı olanlar daha çabuk üst solunum yollarından hastalanıyor. Daha çok dikkat etmek gerekiyor .
Oglum dusurmus, uzerınede yıkamıs bende hıc fark etmedım . Bu sabah gordum kı ıc kameralarında sular var, Aksam calısıyordu da bugun calısmıyor artık. Sonradan ıtıraf ettı bızım kı .Pes vallahi.
Bugün aylık alışverişe çıkacak eşim, topluca bir liste yazdım. Allah kaza bela vermezse alacak ınsallah![]()
hıc bılmıyorum onu , bır bakayım nasıl bıseymıs.Ay çok geçmiş olsun ya çok fena olmuş nem toplayıcılar var acaba kullanılsa düzelir miydi ? Şimdi telefonlar da aşırı pahalandı
Pirinçte etkili desem gülme ama içini telefonu pirincin içine koy üzerini kapat biraz dursun bakalım nemi çeker . Tüh ya şu dar zamandahıc bılmıyorum onu , bır bakayım nasıl bıseymıs.
Isyerınden bı arkadasım telefonu acmak ıcın aldı olan oldu zaten dıye verdım
Kapalı telefonda ceker mı acaba , hanı bataryası ayrılmayan telefonda.Pirinçte etkili desem gülme ama içini telefonu pirincin içine koy üzerini kapat biraz dursun bakalım nemi çeker . Tüh ya şu dar zamanda
Allah kolaylık versın canımPazar günü bahcesehır kolejınden aradılar kararımızı sordular acil karar vermemız lazım taksidide bu ay baslayacak.Araba bakımı arabanın lastıklerı eşimin sınava gelip gidecek olması çocuğu doktora götürecegım bu ay ve onumuzdekı ay acayıp sıkışığız.Çok stres oldum ya
Borç eklendıkce insan stres oluyor ya bakım bizimde 960 lastık içinde 1600 dedıler çocuğun doktoruna 900 vercm gel git 1000oyle gider eşimın bıletler yolda harcar fln 2000de o içim daraldı. Tasarruf yapalım dedikce birsey çıkıyor dün eşim mont almış 500tl vermiş netten columbıa da indirim var diyeAllah kolaylık versın canım
Bızde dun araca bakım yaptırdık 1000 lira![]()
Cocukta ne var hayirdirBorç eklendıkce insan stres oluyor ya bakım bizimde 960 lastık içinde 1600 dedıler çocuğun doktoruna 900 vercm gel git 1000oyle gider eşimın bıletler yolda harcar fln 2000de o içim daraldı. Tasarruf yapalım dedikce birsey çıkıyor dün eşim mont almış 500tl vermiş netten columbıa da indirim var diye![]()