• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimki 4 sıkışsak 6 belki ama 4 sandalyesi var 🤣kesin al valla yazın bizim hayatımız hep balkonda geçiyor uyumak için içeri giriyoruz sadece 🤣
esım cok ıstıyo ya kendımden ck onun için istiyoruz ben severım balkonuda oyle saatlerce oturamam sandalyede:KK48: bide sımdı bu sene annem bızde kalıcak ınsAllah daha ck kullanırız yazın gelen gıden şenlik olur

esım cok ıstıyo ya kendımden ck onun için istiyoruz ben severım balkonuda oyle saatlerce oturamam sandalyede:KK48: bide sımdı bu sene annem bızde kalıcak ınsAllah daha ck kullanırız yazın gelen gıden şenlik olur
Aynen ya şimdiden millet yazın sizin balkondayız diyor 😳 her hafta sonu gelirler kesin vallla zor olacak gibime geliyor

Bugün sınavımız vardı eşimle 1 ders çok kötü geçti diğerleri fena değildi yarında 3 tane dersten gircez eşimle kızları annem götürdü dün akşam sınavdan sonra ugradık gelmek istemediler yiğenlerimde gelmiş keyifleri yerindeydi. Eşim çocuklara yicek bişeyler almış ne kadar ödedi bilmiyorum ama temel gıdadan daha pahalı bu abur cubur dedi

Yarın sınavdam sonra liseden arkadaşlarımla görüşcem yemek falan yeriz maaşı alınca lastikleri değiştirtcek eşim bütçe ayarlaması yapmam lazım

Gunaydin kizlar.
Oglan bakicida uyuyunca biz de esimle gecelere aktik biraz:)
Herkes egleniyor ohhh
Birqz harcadik tabi bizde

Sekiz bucuk gibi kalktim. Elbise dolablarini duzenledim. 1 makine camasir attim. Camasir katladim.
Eşim kır pidesi almaya gitti. Kahvaltida yeriz.
Banyolarimizi yapip avmye gitmemiz lazim. Babet almaliyim

Mutlu pazarlar herkese hava miss bizde dışarı çıkalım diyoruz kızım ilk kez çıkacak 6.5 aylık korkuyorum hasta ederiz diye birşey olmaz inşallah
Yarin maaş günü 1 tam 1 çeyrek altın alacağız
4 tam altın olmuş oluyor 2019 birikimi 2 tam altinim gitti biri hediye biri ihtiyaçtan sağlık olsun
Yarin toplu bir alışveriş yaparım eksikler çok gelen giden var hala
Kurufasulye ısladım yanina pilav salata yeriz

Gunaydin kizlar.
Oglan bakicida uyuyunca biz de esimle gecelere aktik biraz:)
Herkes egleniyor ohhh
Birqz harcadik tabi bizde

Sekiz bucuk gibi kalktim. Elbise dolablarini duzenledim. 1 makine camasir attim. Camasir katladim.
Eşim kır pidesi almaya gitti. Kahvaltida yeriz.
Banyolarimizi yapip avmye gitmemiz lazim. Babet almaliyim
ben bebekten dolayı çok çıkamadım bu sene sıkıldım artik bebişin doğmadan gez toz pure ister istemez bebekle kisitlaniyorsun umarım akıllı bir bebisin olur

Mutlu pazarlar herkese hava miss bizde dışarı çıkalım diyoruz kızım ilk kez çıkacak 6.5 aylık korkuyorum hasta ederiz diye birşey olmaz inşallah
4 tam altın olmuş oluyor 2019 birikimi 2 tam altinim gitti biri hediye biri ihtiyaçtan sağlık olsun
Çıkart bence canim hasta olmaz. Hatta doktorlar öneriyor soguk havaya alışması lazım

Kombimiz bozuktu ve birkaç petek eğilmişti yaptırdık yıne eğildi ev sahibine gittim yapıyorsanız yapın dedim yoksa taşınacağız diye kararlı konuştum zamda yapmayacaksanız oturacagız yoksa haber verin tatilden önce çıkacağız dedim hemen ustalar geldi kombinin kartı değişti peteklerin demirleri yenilendi 350 tl tuttu kiradan düşecegiz zamda yok :)))
yoksa çıkacaktık gerçekten biraz daha oturup kendi evimize çıkalım artık kiraya gitmek istemiyorum taşınmak çok zor çocuklarla

Günaydın daha ayılamadık🙈 gece mobilyacı 23:30 da geldi sessizce çıkarttılar alt komşumuza haber verdik biraz ses olacak yarım saat kadar kusura bakmayın diye onlar uyanıkmışlar zaten işinizi halledin problem yok dediler sağ olsunlar . Üst katın sesi o an bizden fazlaydı zaten hiç aramadık bile 😳 neyse ki içimize sindi işçilikleri şahaneydi. Adam zaten bu başlık bu odaya hiç olmamış iyiki yaptırdınız valla dedi ki bizde aynı fikirdeyiz 500 tl gitti israf gibi oldu ama umrumda değil şuan mutlu olduk içimize sindi . Geçen öyle yattık şimdi güzel bir kahvaltı ardına eşim bazanın ledini bağlayacak altını filan yeniden silip çok az eşya var onları yerleştireceğiz 🤣 biraz ütü var onu yapar alışverişe gideriz uzun zamandır burada bir dürümcü var şahane ve tertemiz oraya gitmiyorduk canım istiyor orada atıştıracağız yemekle uğraşmak istemiyorum yoruldum 😁

Altınların bereketli olsun. Kızım ilk kez dışarı çıkacak derken canım? Ne zamandan sonra hastamıydı kuzu?

Zeynolin kombi kartını anladım da petekler nasıl eğilmiş ona çok şaşırdım. Benim bebeğim de ekim sonu doğacak minik zamanları kışa geliyor. Ancak ben her gün beş dakika da olsa dışarı açık havaya çıkarıp tekrar eve girmeyi düşünüyorum. Tabi hayaller böyle hayatlar nolacak 😆

Zeynolin kombi kartını anladım da petekler nasıl eğilmiş ona çok şaşırdım. Benim bebeğim de ekim sonu doğacak minik zamanları kışa geliyor. Ancak ben her gün beş dakika da olsa dışarı açık havaya çıkarıp tekrar eve girmeyi düşünüyorum. Tabi hayaller böyle hayatlar nolacak 😆
canım boruları uzun takmışlar sıcak su geldikçe zamanla eğildiler
Benımkinin bünyesi zayıf dışarıda gezdirmedim hiç o yüzden hep avm yada arkadaş ortamlarına gittik alıştırsan güzel olur kızımda eylül doğumlu

canım boruları uzun takmışlar sıcak su geldikçe zamanla eğildiler
Benımkinin bünyesi zayıf dışarıda gezdirmedim hiç o yüzden hep avm yada arkadaş ortamlarına gittik alıştırsan güzel olur kızımda eylül doğumlu
Oyyy alt yapı problemi demek. İyi de o borular uzun kaldıkça yine eğilecektir ki bu geçici çözüm oluyordur aslında boruların değişmesi gerekir.
Ben altı ay öncesi avm ye sokmayı düşünmüyorum ama bizim aileler burda onlara satar öyle giderim.

Oyyy alt yapı problemi demek. İyi de o borular uzun kaldıkça yine eğilecektir ki bu geçici çözüm oluyordur aslında boruların değişmesi gerekir.
Ben altı ay öncesi avm ye sokmayı düşünmüyorum ama bizim aileler burda onlara satar öyle giderim.
O kadarıda ev sahibinin sorunu canım ben biraz daha oturup çıkacağım
İhtiyaçlar oldukça avm ye gittik canım bizim kimsemiz yok yakınımızda o yüzden heryere beraber gidiyoruz

Back
X