• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hesap kitabı yaptım kk 4 bin küsur gelmiş zorlasak 2500 çıkar diyordum çıkmayacak 2 bini zorlıcaz artık bu ay ve önümüzde ki ay birikim olmaz sonra kurban bayramı o sebeple temmuzda da olmaz ağustosta eşim bedelli yapacak tek maaş olacak Eylül'de ben maaş almayacağım artık. buraya yazınca bundan sonra birikim yapamayacağımızı gördüm:KK12: bu zamanda en iyi yapacağımız şey kk kapatmak olur yoksa geçinemeyiz

O kadarıda ev sahibinin sorunu canım ben biraz daha oturup çıkacağım
İhtiyaçlar oldukça avm ye gittik canım bizim kimsemiz yok yakınımızda o yüzden heryere beraber gidiyoruz
Evet böyle bir sorunu çözmeden tekrar kiraya vermemeli. Benim de üstümde bir tembellik var ev kuşu olarak geçti günüm. Akşama balık salata yapacağız.

Hayat pahali. Ben bugun (12yi gecti ama yinede bugun diyeyim) 25tl ezcaneden grip ilaclari aldim
Markete gittim karnabahar ekmek nescafe mangallik kömür kola aldim 45 tl tuttu. Hakmarda 32likomili tuvalet kagidi iki gun once 20 liraydi bugun 15 lira:eek: hemen aldim bende.
70lira ile günü kapattim.
Ahh ahh yolda ikiz bebek 1 cocuk varken ne tasarrufuuu 🙁 sadece bugun ikizler icin 340 kusur tl ebebekten alisveris yaptim 50 tl hediye ceki aldim nasipse sonraki cikista bununla bi daha bez alicam.

Hesap kitabı yaptım kk 4 bin küsur gelmiş zorlasak 2500 çıkar diyordum çıkmayacak 2 bini zorlıcaz artık bu ay ve önümüzde ki ay birikim olmaz sonra kurban bayramı o sebeple temmuzda da olmaz ağustosta eşim bedelli yapacak tek maaş olacak Eylül'de ben maaş almayacağım artık. buraya yazınca bundan sonra birikim yapamayacağımızı gördüm:KK12: bu zamanda en iyi yapacağımız şey kk kapatmak olur yoksa geçinemeyiz
allah kolaylık versin canım geçim gitgide zorlaşıyor

Mayısın ilk haftası kp mevlüdü var gideceğiz yol masrafı olur orada da mutlaka harcama olur dönerken cocuklara yazlık bişeyler alırım masrafta masraf

Kızlar eşim bu ayın 3 ünde 1000 tl verdi bana harçlık diye
100 tl kızım annemin telefonunu kırdı onun ekranını yaptırdım
100 kızımın hastane kontrolü ilacı
30 tl iki damacana su
40 sütyen
20 pijama
10 terzi
20 kızıma çorap toka
30 kızıma mama
Hemen hemen 100 tl ıvır zıvır tuttu daha 12 günde bu parayı harcadım
Bende kaldı 570 bir dahaki ayın 4 ünde harçlık vericek
Nasıl idare edebilirim bu parayı
Bu arada eve gıda ekmek vs almıyorum herşeyi eşim alıyor
Bu ay kuaföre gidicem en az 100
Cilt bakımında istiyorum oda 150 kalıyor
300
İdare esip harcamak istemiyorum ki bu ay bir çeyrek alayım

Kızlar eşim bu ayın 3 ünde 1000 tl verdi bana harçlık diye
100 tl kızım annemin telefonunu kırdı onun ekranını yaptırdım
100 kızımın hastane kontrolü ilacı
30 tl iki damacana su
40 sütyen
20 pijama
10 terzi
20 kızıma çorap toka
30 kızıma mama
Hemen hemen 100 tl ıvır zıvır tuttu daha 12 günde bu parayı harcadım
Bende kaldı 570 bir dahaki ayın 4 ünde harçlık vericek
Nasıl idare edebilirim bu parayı
Bu arada eve gıda ekmek vs almıyorum herşeyi eşim alıyor
Bu ay kuaföre gidicem en az 100
Cilt bakımında istiyorum oda 150 kalıyor
300
İdare esip harcamak istemiyorum ki bu ay bir çeyrek alayım
Ceyregi hemen al yarin.
Geri kalan parayi idare et canim

Selam 3 makina çamaşır dün yakanmıştı bugün ütüledim . Bazanın altını silip yerleştirdim temiz nevresim taktım diğerini dün yıkamıştım . Eşim bazanın başlığına ayak monte edip yükseltti daha iyi oldu . Dışarı çıktık kantinden 106 tl yudum yoğun lezzet sızma zeytinyağı aldık ayrıca köyden yumurta gelmeye başlamış 15 tane aldık , vanilya, soda süt kuruyemiş 55 tl de onlar tuttu . 20 tl Çarşıda harcadık . Yerel markette soğan 7 , patates 6 filandı ama soğanlar öyle büyük ki 3 tanesi zaten 1 kg gelirdi. 2 gün yeterli olacak aldım. Salı günü organikçiden beyaz yada mor soğan alırım 5 tl di geçen . Havuç birkaç domates sarımsak aldık 15 tl tuttu . Uzanıp biraz dinleneceğiz survivor var 🤣

tuce_tuce tuce_tuce bugun masa için bi kac yere baktık canım en uygun yıne bızım netten baktıgımız 2100lira :bicak: ne kadar pahalılar yaa 9taksitle alıcaz bakalm. 150x90 ölçülerinde ahsap 6sandalyeli
Evet ya öyle valla şimdi biz annemlerin yeni evine bahçeye bakıyoruz da pahalı baktıklarımız 5000 filan sudan etkilenmesin diye annemler taşınıp biz alana kadar 10 bin olur kesin 😳

Evet ya öyle valla şimdi biz annemlerin yeni evine bahçeye bakıyoruz da pahalı baktıklarımız 5000 filan sudan etkilenmesin diye annemler taşınıp biz alana kadar 10 bin olur kesin 😳
yok canım normal sade bızımki, ben de sudan etkılenmesın balkonu rahat yıkayım ısterım ama fıyatlar almıs basını gıdıyor koctasta bı tane begendım 3000.aldıgımızın modeli ama daha buyugu. 900lira vermek ıstemedm acıkcası bunu alıcaz sanırım begendım ama bak foto eklıyorum DFB2E5D9-43C6-4FCF-9965-AB14A63A894E.webp

yok canım normal sade bızımki, ben de sudan etkılenmesın balkonu rahat yıkayım ısterım ama fıyatlar almıs basını gıdıyor koctasta bı tane begendım 3000.aldıgımızın modeli ama daha buyugu. 900lira vermek ıstemedm acıkcası bunu alıcaz sanırım begendım ama bak foto eklıyorumEki Görüntüle 2258590
Valla gayet güzel ya şahane alın mis gibi kullanırsınız bizimki bunun 4 sandalyeli ve dikdörtgen hali geçen sene almıştık 1500 gibi birşeydi

gece gece canım sıkıldı ya ceza yemişiz tesadufen e devlette gördüm biri subat biri mart. ama tebliğ tarihleri ileri tarihler gözüküyor sanırım ındırımlı ödeme o tarihe kadar demek yarın bi sorucam
350 lira hemde yaa
kırmızı ısık olsa hız olsa neyse ki cok dıkkat ederiz hıc ceza yemedık bu zamana kadar
telefonla konusmaktan yazmıslar 240, öbürü de herkesın arac park ettıgı yerde park cezası 110tl

Back
X