• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Balık yağı siparişi verdim dun kızlara şurup şeklinde eşimle bana da kapsül. 200tl tuttu, az once de kedi kumu aldım 50tl odedim. Maması da azaldı kızımızın aslında ama onu da gelecek aya transfer ettim artık taksitte olmuyor cunku :bicak:
bende dün verdim balık yağı

doğalgaz yetiyor zaten maalesef... 150 almıştım yetmedi yine almam gerekiyor.. yaz da gelecek gibi durmuyoor :p
Bizim bu ay ki faturalar top 490( 110elektrik, 35su, 60aidat, telefonlar 70, 20tv, 70internet, doğalgaz125. Şimdiye kadar en fazla ocakta 670 odemiştik; onda da doğalgaz 300gelmişti. Ev güzel ısınıyor kışın evde en fazla uzun kollu giyiyorum ben üst üste hırka falan gitmeyi sevmem. Bu havalarda da arada kapatıp açıyorum.

Bizim bu ay ki faturalar top 490( 110elektrik, 35su, 60aidat, telefonlar 70, 20tv, 70internet, doğalgaz125. Şimdiye kadar en fazla ocakta 670 odemiştik; onda da doğalgaz 300gelmişti. Ev güzel ısınıyor kışın evde en fazla uzun kollu giyiyorum ben üst üste hırka falan gitmeyi sevmem. Bu havalarda da arada kapatıp açıyorum.
bizim de o civarda biz de internet tv faturası da yok.. yaksak da ısınmıyor bizim altta kimse olmayınca.. mecbur yelek hırka polar kullanıyorum.. bizim de kuzu yanık :) 10000 falan kalmış alamadım da henüz elektrikliyi yakıyoruz akşam.

GÜaydın konu Dışı mesaj yazmışım öyle Bilgi geçmişler. Son dönem Benim gündem hep bebek acaba hangi mesajım konu dışı oldu harbi bilmiyorum?😆
Bebek konusunun ekonomi topiginde ne isi var sen de kendini bilmez :)))

Yalniz mune topik topik gezmedigine gore, sikayet butonunu tiklayan olmus herhalde :confused::confused:

Anlamadığım bütçeden bahsederken nasıl konu dışı oldum🙄kendisine de sordum ancak henüz geri dönüş alamadım. Bütçe = ekonomi topaklarının konusu değil mi?
canım bence sen tuceyle konuşurken oldu tuçeyi şikayet eden olmuştur. Çünkü polisler hakkında konuşmuş. Sende arada kaynadin heralde :))

Iyi akşamlar kızlar bu ay bizim icin de birikim yalan oldu. Olsun bakalım önümüzde ki aylar bizim icin hayirli olsun .elektrik süpürgemi aldım 9 taksitle 😁 800 liraya aldim insallah iyi biseydir arnica tesla markası da
Denemedin mi süpürgeyi. Güle güle kullan canım.

Back
X