- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.621
Ha ha ortak girelim ekonomik olurYarın işlerden fırsatım olursa ben de Altına girmek istiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha ortak girelim ekonomik olurYarın işlerden fırsatım olursa ben de Altına girmek istiyorum.
Aynıyız 22 -23 civarı uyuyorum ki benim için erken bir saat. 5 civarı da kalkıyorum .Aksam erkenden uyuyorum .sonra uykumu alinca bu saatte uyaniyorum :) hamisler sizde durumlar nasil
Hosgeldin canim.GünaydınPazartesi tüm ödemeleri yaptım bir tek eşimin telefon faturası kaldı oda daha kesilmediği için . Dün eşim internetten 100 tl ye arabanın filitrelerini satın aldı Bosch marka fiyat araştırması yaptık en uygunu en kalitelisi buydu . önümüzdeki ay yağını filitrelerini değiştirteceğiz zaten Haziran 15 te de tatile gidiyoruz. Birikim için 1 tam altın 1 yarım 1 de çeyrek için para ayırdım 1 gramlık para ekstra olarak hesapta duruyor fakat ona şuan almak istemiyorum. Belki bir doktor ihtiyacı filan olur ekstra birşey çıkar ne iyisi hesapta dursun daha sonra kalırsa hesaplar alırım diye düşündüm
. Banlanma sebebime gelecek olursam ben fikrimi değil birebir yaşadığımız birşeyi anlattım bu tarz konularda zaten fikrimi kendime saklıyorum . Demekki takip ediliyoruz bende artık gördüğüm şeyler karşında şikayet butonunu kullanacağım anlaşıldı
![]()
Teşekkür ediyorum purecimHosgeldin canim.
benım hamılelıgın basından berı gece uyanma alıskanlıgım basladı normalde afedersn wc ıcn bıle asla uyanmam, gece kalkıyorum yarım saat bı saat uykum kacıyor sonra gerı zorla dalıyorum. bu da sersemlestırıyor. ben de ama hıc oyle uyku halı artısı vs olmadı nickımden de belli oldugu gıbı normalde uyumayı cok seven bırıyımAksam erkenden uyuyorum .sonra uykumu alinca bu saatte uyaniyorum :) hamisler sizde durumlar nasil
Aaa işyeri de mı çalındı acabagünaydın kızlar cüzdanımdaki 100 liram yok dünden beri kaç defa boşalttım yok canım sıkıldı kartıma yatırcaktım artık harçlığımı eklicem
başka parada vardı o duruyor diğeri yok hiç bilmiyorum canım dün çok sıkıldıAaa işyeri de mı çalındı acaba
Çok geçmiş olsun bende iş yerinde aynı sizin gibi birşey yaşamıştım 100 tl gitmişti o an cebimdeki son paramdı. İş yerinde fark etmedim bir mağazaya gittim bir ürün beğendim kasaya gittim para yoktu öyle kötü olmuştum ki . Biletimde para olmasa eve de dönemezdim anca babamı arayacaktımgünaydın kızlar cüzdanımdaki 100 liram yok dünden beri kaç defa boşalttım yok canım sıkıldı kartıma yatırcaktım artık harçlığımı eklicem
kayıp canım nasıl oldu hala anlamadımTam maas ustu cok hesap kitap yaptiysan karismis olabilir. Yani insallah oyledir. Kaybolmasin da
güzel günlerde kullan canım ayakkabılarınıKizlarrr ben geldim.
Suan kir pidecisindenden yaziyorum :)
Sabah 2li test icin kan verdim. Bebise de baktik. Sukur iyi.
1 çeyrek altin 387den aldim. 1 tane de tam altin 1548 liraya aldim. Eski tarihliler.
Biraz alisveris yaptik. Kuruyemis oglise oyuncak .bebise agiz mendili derken.. ne kadar gitti oraya bilmiyorum...
Vee babet aldim tane 50 lira:)))
Adamcagiz iflasin esigindeymis magaza kapatiyordu hersey tukenmis zaten. Hakiki deri etiket fiyati 200den basliyan ayakkabilari 50den aldim 2 babet ve cookk icime sindi begendim.
Avmden bambide bakmistim 200lira ve benim eski babetimden .memnun degildim zaten almadim. Derimodda 350den basliyordu hemde yasima hitap etmiyordu biraz daha orta yas isiydi. Almamistim. Iyiki acele etmemisim.
Doguma yakin zararli olabilir diye biliyorum fakat simdi sıkıntı olmaz diyerekten 1 buyuk boy nar suyu ictim. Istahim acildi şükür.