• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde aynı durumdayız desem eşim arabayı değiştirmek istiyor zor tutuyorum . İstediğimiz araba ile şuan Aralık’tan beri biriktirdiğim 31 çeyrek altını bozdurunca 5 bin eksik kalıyor . Tabi kasko sigorta ve yol masrafımızı filanda kattım hesaba . Eşim Oyak ihraz çekeriz diyor ama ben durduruyorum . Sizde keşke elden alınacakları alsanız daha az kredi daha az faiz demek oluyor bu .
İnşallah ama zor bizim alacakların gelmesi bence alabilirsiniz 5000 çok değil sen tutumlusun faizsiz çeker iki aya bitirirsiniz zaten her ay o miktarın en az yarısı kadar birikim yapıyorsun maşallah herşeyin fiyatı artıyor fırsay varken değerlendirmek lazım

İnşallah ama zor bizim alacakların gelmesi bence alabilirsiniz 5000 çok değil sen tutumlusun faizsiz çeker iki aya bitirirsiniz zaten her ay o miktarın en az yarısı kadar birikim yapıyorsun maşallah herşeyin fiyatı artıyor fırsay varken değerlendirmek lazım
Çeksek 2 ayda kapanır aslında ama bilemedim ki

Hayırlı cumalar kandikimiz mübarek olsun hayırlı ömür hayırlı kazanç versin Rabbim biz yola çıktık antalya ya gidiyoruz

Kuru fasulye pişirdim salata yaptım ağzını kapattım buzdolabında pirinç ıslattım🤣 yoğurt çorbası yaparım doktor dönüşü .

Çok teşekkür ediyorum bizde mutlu olduk acaba değerim düşük mü sence
Tam vaktinde bir yumurtlama mi oldu hiç bilmiyorum canim, benim adet günü betam 150 idi.Seninki geç döllenme gibi belki de,yarın eminim ki test yapsan daha kırmızı bir çizgi goruceksindir.Ya da iki gün sonra tekrar kan verdiğinde eminim en az iki katı cikicak 😍77 gayet güzel bir değer.İnsanlar 15-20 li değerlerle öğreniyorlar..Her şey yolunda 😍 Esinde çok mutlu olmuştur ya💃

Çok teşekkür ediyorum bizde mutlu olduk acaba değerim düşük mü sence
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah geç döllenme demekki normalde 4 haftalıkken en az 600 falan olması gerekiyr sanırım 2 gün sonra yine kan ver 2 katı artmışsa değerin gebelik ilerliyor demekti

Ben ufak kızımda regl günümden 2 gün önce kan verdm 720 li bişeydi yasmini bıraktım ilk korunmasızın tarihinden 12 gün geçince yaptım idrar testini silik çıkmıştı gidip kan verdm kan vermek için illa regl günün geçsin diyor doktorlar bende 4-5 gün geçti demiştim ☺️

Back
X