• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar 🤣 midemde bi hazımsızlık doluluk hissi nede garip bir his böyle 🙈 eşime beslenme hazırladım tost yaptım o işe gitti . Bende 1 saat sonra kan vermeye gideceğim biraz gerginim değerim yükselmemişse ne yaparım allah korusun 😢 ağlıcam şuan

Bilemiyorum ben hayatımda ilk defa böyle birşey duydum burada herkes uzatıyor çok ilginç 😊
Vallah akşam eşimede sordum karacılarda da jandarma gibimi diye o da mevzuat aynı diye biliyorum dedi eşin bilir herhalde yada bi araştırır hatta geçen bir bayan işte teşkilat çok kötü bir yıl oldu batıya geldik tekrar doğu çıktı diye grupların birinde soylenip duruyordu dedim doğuda uzattinizmi dedim evet 2 yıl uzattık diyor yani ozaman yapacak birşey yok bide burada eşimin bir üst devresi var daha önceki doğumuzda da aynı yerdeydik biz 5 yıl önce çıktık onlar 2yıl uzatılar onlar şuan tekrar doğuya kati aldı biz doğu siramiz gelmediği için garnizon süremiz bitti diye batı batı aldık neyse daha vaktiniz var araştirirsiniz hepimizin hakkında neyse hayırlı olan o olsun inşallah

Günaydınlar 🤣 midemde bi hazımsızlık doluluk hissi nede garip bir his böyle 🙈 eşime beslenme hazırladım tost yaptım o işe gitti . Bende 1 saat sonra kan vermeye gideceğim biraz gerginim değerim yükselmemişse ne yaparım allah korusun 😢 ağlıcam şuan
Günaydın içini ferah tut Allah o evladı size nasip etmişse olucak etmemişse zaten kulun elinden birşey gelmiyor

Günaydın arkadaşlar bende ise geldim simdi oglusu kreşe bıraktım arabadan inmedim müzik dinliyor sizi okuyorum mesai 8.30 da 😀 bugün öğle arası yemeğe çıkcaz arkadaşlarla bakalım ne kadar gitcek

Herkese günaydınnnnn
Markette 3 tl idi patates. Soğan 6,95tl
Pazar hem soğuktu hemde çok pahalıydı
Pırasa 7.5tl (1 kilo bile değil aldığım)
Brokoli 7.5tl (1 orta büyüklükteydi)
Havalar soğuk pek dışarı çıkmadık Eve pizza söyledik :)
Çorba pişireceğim dünden de kıymalı böreğimiz var.

Herkese günaydınnnnn
Markette 3 tl idi patates. Soğan 6,95tl
Pazar hem soğuktu hemde çok pahalıydı
Pırasa 7.5tl (1 kilo bile değil aldığım)
Brokoli 7.5tl (1 orta büyüklükteydi)
Havalar soğuk pek dışarı çıkmadık Eve pizza söyledik :)
Çorba pişireceğim dünden de kıymalı böreğimiz var.
Migrosta bende goruyorum 3 liraya sogan ama cokk kotu ve kuflu. Patatesler eciş bücüş.
Mecbur kilosu 10 liraliktan aliyorum

Bizde 2. Doğuya yazmayı düşünüyoruz bu sene geldik batıya bitlisten .. pişman olduk herşey ateş pahası orda lojmandaydik rahattık burda 1100 sadec3 kiraya veriyoz ulaşım gıda yakıt da çabası
Biz de bu yıl batıya dönüyoruz. Lojmandayız bir yıl illa verdik eşim hiç istemese de. Kızım lise sonda kritik bir zamandı zor ikna ettim. Sağlıkla huzurla döneriz inşallah.
Dönmek istemememin bir nedeni de hayat pahalılığı kira vs. Kiralara baktım 1500 tl civarı sadece kira

Valla cocuk yokken ozellikle dogu iyi. Biraz daha ucuz bari. Ayrica tazminati vs var parasi iyi. Benim de gelirim iyiydi full ek ders kurs vs.
Batiya geliyoz da noluyo sanki. Kalabaliktan trafikten basimiz dönüyor.
okuluma yakin ev tuttugumuz icin (megakentte trafik cekemem sirf lojman icin) askeriyenin imkanlarindan da pek fazla yararlanamiyoruz. Uzak düşüyor cunku.

G0naydın kızlar dün gece geldik eve kızların ikiside ateşlendi gece ateş nöbeti tuttuk eşimle anneme bıraktım çıktım işe gidiyorum
Allah acil şifa versin hava değişiminden etkileniyorlar hemen.Bizimkide 3yasına kadar 1kere ateslenmedi ama okula bir başladık amanın 2haftada bir Şişe antıbıyotık.Bir yıl böyle devam edecek dedi doktor ilkokulda başlasa okula o yıl olacak kaçış yok dedi.

Back
X