• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecmis olsun.
Buyudukce daha az atesleniyorlar .
Oglum 5 yasina girecek .atlattik sayilir. Tabi okul doneminde nolur bilmiyorum
Bizimkiler bu kış çok hasta oldu, doktor yapacak birsey yok hiç kreşe gitmese ilk okula basladıgı yıl boyle hasta olacaklar dedi. Evden çıkıp kalabalıkla mikropla yogun karsılastıkları yıl sıkıntı oluyormuş, inşaallah seneye daha iyi oluruz

Gunaydın, aksama havuçlu karnıbahar yemeği düşünüyorum, hep kızartıp sarımsak yogurtlu yapıyordum yemeğini ilk yapacagım.Haftasonu migrosta indirime girmişti 2,95ten aldım kilosunu.

Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsu inş,
Cumartesi pazar annemlerdeydim kızkardeşim geldi kızıyla çok eğlendim onunla oynarken, hava kapalıydı, bugün çook güzel bir güneş var,
Bahar geldi galiba,
Hafta sonu hiç market gezmedim, öğle arası bakayım kaşar peyniri ve kurufasulye almam şart, e tabi patates te
E Esila09 işlerinde kolaylıklar diliyorum canım, Rabbim zorunu kolaylaştırsın,
okyonus okyonus toplantın ve toplantı hazırlığın kolay geçsin inş,
Kostebekpasta Kostebekpasta nerde çalışıyorsun canım mesaisi 8.30
Asm,ilçe sağlık, hastane hep 8 de başlıyoruz biz pure hazel pure hazel işlenmiş altın olduğu için 24 ayar in gramından hesaplaniyor burada hep

Günaydın kızlar,
Bugün için yıllık izin almadık soğuk diye evdeydik ve baya harcamalı geçti.
Migros'a uğradık dün evde sanki hiç oyuncak yok gibi biraz daha aldık sonra çok pişman oldum çünkü aldığımız bilmem kaçıncı bebek oldu. Birde sihirli fırın aldık playdoh un. Baya oynadı bizim kız.
Tariş in 2 lt lik zeytinyağını aldık 3 tane ucuz gibi geldi.
Peynir aldık 2. si % 50 den doğruluk diye bir firma. İpek çiftliği başka bir peynir zeytin şu bu... 350 tl tuttu.
Neyse en azından zeytinyağı alınmış oldu diye bakıyorum. Yarın ya da öbür gün Samsun'a gideceğiz yarın çıkarsak Sinop'a uğrar orada kalırız bir gece. Hava güzelleşti sanki gezerekten gideriz.. Oradan da memlekete geçeriz. Yine devam edecek harcamalar görünen o ki. Zaten birikim hedeflememiştim bu ay Allahtan.

Vazgectim bilezikten p_ritha p_ritha cim

Canım bende takıcam diye bir heves aldım 20 gr evde öylece duruyor keşke onun yerine altın alsaymışım diyorum gördükçe. Birde ben beyaz ve rose altın almıştım ona rağmen altın sesi geliyor takınca çok komik hissediyorum kendimi. toplasan bir elin parmağını geçmez takma sayım.

Valla cocuk yokken ozellikle dogu iyi. Biraz daha ucuz bari. Ayrica tazminati vs var parasi iyi. Benim de gelirim iyiydi full ek ders kurs vs.
Batiya geliyoz da noluyo sanki. Kalabaliktan trafikten basimiz dönüyor.
okuluma yakin ev tuttugumuz icin (megakentte trafik cekemem sirf lojman icin) askeriyenin imkanlarindan da pek fazla yararlanamiyoruz. Uzak düşüyor cunku.
bizde çocuklar okula başlamadan parayı bitikyirelim diyoruz doğuda
Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsu inş,
Cumartesi pazar annemlerdeydim kızkardeşim geldi kızıyla çok eğlendim onunla oynarken, hava kapalıydı, bugün çook güzel bir güneş var,
Bahar geldi galiba,
Hafta sonu hiç market gezmedim, öğle arası bakayım kaşar peyniri ve kurufasulye almam şart, e tabi patates te
E Esila09 işlerinde kolaylıklar diliyorum canım, Rabbim zorunu kolaylaştırsın,
okyonus okyonus toplantın ve toplantı hazırlığın kolay geçsin inş,
Kostebekpasta Kostebekpasta nerde çalışıyorsun canım mesaisi 8.30
Asm,ilçe sağlık, hastane hep 8 de başlıyoruz biz pure hazel pure hazel işlenmiş altın olduğu için 24 ayar in gramından hesaplaniyor burada hep
112 calisaniyim ben cnm

Büyük kızı okula bıraktım küçük soğuk almış geçen hafta birgün öğretmen öğlene kadar gelmemiş başka ogretmende vermemişler hep disardalarmis hava da çok soğuktu geçen hafta aile hekimligine götürdüm ilaç verdi ilaçları arabada içirdim okula bıraktım aile hekimliğine gitmişken bende çıktım doktora boğazım çok ağrıyordu çocuklardan bana sıra gelmiyor bana direk antibiyotik verdi bayağı kötüymüş boğazım

Sabah uyanmıştık ben az daha uyuyayım diye yattım aman allahım çok kötü rüya gördüm kalktım kaç dk şoku atmaya çalıştım öyle ya 🥺 koşa koşa sağlık ocağına gittim diyorum ki değerin akışına bakmak istiyorum. Sanki çok garip birşey istiyormuşum gibi suratıma bakılıyor 🤣 sakinim

Bizim doğu cok bosluk gecti off. Hep tükettik. Bir de borclandik.
Neyse 2 yildir toparladik buna da şükür.
Yilsonuna insallah hedefimi gerceklestiririm.
Evine bizim kadar maas giren arkadaslarin neleri var masallah.
Saglik olsun napalim
Biz fakir kaldik 😁😁

Doktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim

Bizim doğu cok bosluk gecti off. Hep tükettik. Bir de borclandik.
Neyse 2 yildir toparladik buna da şükür.
Yilsonuna insallah hedefimi gerceklestiririm.
Evine bizim kadar maas giren arkadaslarin neleri var masallah.
Saglik olsun napalim
Biz fakir kaldik 😁😁
Bizim de öyle pure hazel pure hazel hiç degerlendiremedik işte kafamız şimdiki gibi değildi bizim daha 2.5 yıl ödememiz var yapacak birşey yok borcu ödeyip nekadar biriktirirsek kârdır diycez

Benim omega 3 siparişi vermem lazım aslında Cumartesi günü doktora gideyim ona sorup sipariş vereceğim burada balık şuan yok o yüzden destek almam lazım

Borc kotu borc mu yoksa ev araba arsa vs aldiginiz icin mi
Kötü borç canım birzamanlar çok kredi kartımız vardı hepside yüksek limitliydi öyle eşya falanda almadık ama gezip tozup dışarıda yemeler borcun biri bitmeden birini yaptık sonrada kredi çekip kartları kapattık sonra o kartlar bidaha doldu kısır döngüye dönüyor işte yapacak birşey yok akilsiz başın cezası dıycez ödüycez şuan 1 tane kartımız var onunda limiti 5bin 2.5 yıl o gezmelerine harcamaların diyetini ödüycez şükür maaş iyide odemelerimizi yapsakta hayatımızı idame ettirebiliyoruz batıdayken borç bitiyor 3yil sonra doğuya gidince 3. doguyu degerlendiririz inşallah bizde

Back
X