• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sosyal denge ne demek

Ust limit Brut 1300 lira maasa ilave oluyor. Ust limiti baz almayan belediyelerde var ama donem donem dava acildi.
Ben 700 lira gibi bisey gelse havalara ucarim.
Dua edin olurmu
Bu zamana kadar almamistik. Tam kivama geldi eski baskanin suresi bitti :D

Ust limit Brut 1300 lira maasa ilave oluyor. Ust limiti baz almayan belediyelerde var ama donem donem dava acildi.
Dua edin olurmu
Alirsiniz insallah canim. Ne kadar guzel rahatlatir o rakam sizi

Dua edin olurmu
Benden sana bir hamile duası inşallah o para gelir güzel bereketli şekilde de birikir :)))

@purecnm 1500 ben bi aylık ayirmiyorum 😬 haftalık 100 lira pazar süt ve ekmek için ayiriyorum .. diğer marketlik ürünleri de yemek fisinden aliyoz
Sadece pazarda gidiyor 100 lira canim malesef ve aralarda sebze meyve aliyoruz pazar haric.
Eve market yumurtasi girdirmiyorum artik ve tavuk.
Ee disarda da yemek olunca gidiyor.
Dikkatli olmam lazim

sirkencubin sirkencubin banada dua edermisin eşim sınava girecek kazanır ins. hayatımız daha az tayınli olur belki:KK51:
Elbette:)) Allah emeklerini boşa çıkarmasın karşılığını en güzel şekilde alasınız. Minimum tayinli ve güzel şartları olan yerlerde yaşarsınız inşallah

Elbette:)) Allah emeklerini boşa çıkarmasın karşılığını en güzel şekilde alasınız. Minimum tayinli ve güzel şartları olan yerlerde yaşarsınız inşallah
Amin inş. Allah razı olsun:KK200:Allah hepimizin gönlüne göre versin.Pazar günü sınavı kazanırsa 6ay eğitim var haftasonlarında eve gelecek Allah’ım ıns. Olur

normalde almıyomuydunuz canım guzel olmus yaa valla bızım de tasarruf falan yaparda keserler dıye korkuyoruz

Yok ciscibil maas aliyorduk :D
Insallah gelir yaa :) cok guzel olur :)

sirkencubin sirkencubin coook tesekkur ederim kalbine yuregine saglik

Amin inş. Allah razı olsun:KK200:Allah hepimizin gönlüne göre versin.Pazar günü sınavı kazanırsa 6ay eğitim var haftasonlarında eve gelecek Allah’ım ıns. Olur

Yaa kiyamam
Benim su an imtihan gordugum senin istegin
Ah yalan dunya ne diyeyim allah yardimcin olsun
Icimi titretti su msj

Seni o kdr iyi anliyorumki
Insallah kazanir
Ne kdr uzak olursaniz olun yureginiz bir olsun allah yardimciniz olsun
Seni o kdr iyi anliyorumki
Insallah kazanir
Ne kdr uzak olursaniz olun yureginiz bir olsun allah yardimciniz olsun
Amin arkadaşım inş. Allah nasip etsin kazansın bizimde hep Yanyana olacağımız günler olsun

Yaa kiyamam
Benim su an imtihan gordugum senin istegin
Ah yalan dunya ne diyeyim allah yardimcin olsun
Icimi titretti su msj
Çok bunaldık inan 2yıl doğu yaptı döndü batıya 10ay birlikte kaldık hop tayın hop oraya batıda 3yıl böyle geçti erkenden doğu sırası geldı yöne 2 yıl eş götürülemeyen yer.Kazanır ins dağ tepeye artık tayın çıkmazda birlikte giderız

Çok bunaldık inan 2yıl doğu yaptı döndü batıya 10ay birlikte kaldık hop tayın hop oraya batıda 3yıl böyle geçti erkenden doğu sırası geldı yöne 2 yıl eş götürülemeyen yer.Kazanır ins dağ tepeye artık tayın çıkmazda birlikte giderız

Insallah
En kotusu de senin cocuk sorumlulugun oglunun uzak kalmasi esinin 2 kez dusunmesi olsa gerek.
Ama hersey gelir gecer uzulme insallah kavusursunuz

Bende Eylül'de ücretsiz izne ayrılacağım inşallah en az bir sene sonrası artık duruma göre. inşallah o zamanlar ayda bir çeyrekte olsa birikime devam etmek istiyorum. Büyük ihtimal fiziki devam ederim kk olmazsa hesapta ki altını bozdurabiliriz ama kuyumcuya gidipte fizikiyi zor bozdururuz gibime geliyor.
Tek çocukla çalışırken çok zorlandım eminim 2 çocukla daha zor olacak o yüzden kendimi hırpalamak istemiyorum ufak ufak birikim yapıyoruz ama şöyle bakınca daha orta da bir şey yok kendimi yorduğuma değmiyor. Çocuklarla bol bol vakit geçirip birbirimize yatırım yapıcaz artık😊

Eksikler vardı evde eşimi markete gönderdim 110 TL gitmiş
İlikli kemik de aldirttim ocağa koydum çorbalar için buzluğa atacağım

Bugün kahvaltı gibi gecistirdik akşamı yarın ben de karışık dolma düşünüyorum pure hazel pure hazel evde patlıcan varken eşim yine patlıcan almış onları degerlendiririm kabak da var buzluktan dolmalık biber de çıkarırım tamamdır. yanına da çorba ve yoğurt

Back
X