• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aaaa cok sevındım ya ,Hayırlı olsun baktım sımdı gecmıs mesajlara
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın canım
Biz biraz şaşırdık ama çok mutluyuz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah vatana millete herkese hayırlı bir evlat yetiştirebileyim 😍

Herkese günaydınlar
Birazdan kahvaltı yapıp ev temizlemeye başlayacağım Cuma günü İstanbul’a gidiyoruz kısmetse .
Bugün ıspanak yemeği ve yoğurtlu çorba salata planlıyorum
Elmalı tart yapmamıştım onu da yaparım .
@tuce_tuce arabanız hayırlı olsun.

günaydın hayırlı olsun tuçe kazasız belasız güzel günlerde kullanın arabanızı

Bizde bugun kıymalı bezelye, nohutlu pılav var.
Dun dereotlu pogaca yapmıstım bugun cocuklar bıtırır onu , ve aksamda ıslak kek yaptım baya baya ıslak oldu ılk defa sunger gıbı . Ondan aksama kalır , yemekten sonra yerız.

Onumuz ramazan haftada 3 veya 4 gun annem yemegımızı yapıyor , ama oda oruc tutacak benım yapmam lazım ayvayı yedım dıyebılrıım

Bizde bugun kıymalı bezelye, nohutlu pılav var.
Dun dereotlu pogaca yapmıstım bugun cocuklar bıtırır onu , ve aksamda ıslak kek yaptım baya baya ıslak oldu ılk defa sunger gıbı . Ondan aksama kalır , yemekten sonra yerız.

Onumuz ramazan haftada 3 veya 4 gun annem yemegımızı yapıyor , ama oda oruc tutacak benım yapmam lazım ayvayı yedım dıyebılrıım
bende aynı dertteyim ben iftarda değilde sahurda yoruluyorum uyu uyan 10 gün anca dayanıyorum

Bizde eşim tutar orucu hazırlayabildiğimiz zamanlar evde oluruz ya da annelere yıkılırız iki haftası bir geçseydi sonrası sanırım daha rahat olur gibi. İş yoğunluğum da azalmış olur biraz.

bende aynı dertteyim ben iftarda değilde sahurda yoruluyorum uyu uyan 10 gün anca dayanıyorum
Oda var ..
Tam uykuya dalıyorum pat dıye uyanmak zorunda kalıyoruz.
Aksamı ayrı gunduzu ayrı, cocuklarda var. Bızım bıde sınavlarımız olacak ıftardan sonra ınsan cuval gıbı oluyor :(

Oda var ..
Tam uykuya dalıyorum pat dıye uyanmak zorunda kalıyoruz.
Aksamı ayrı gunduzu ayrı, cocuklarda var. Bızım bıde sınavlarımız olacak ıftardan sonra ınsan cuval gıbı oluyor :KK43:
Rabbim kolaylık verir inşallah mayısın sonunda benimde final sınavlarım var vizeler çok iyi değil

Selam Kızlar,
Çok yorucu bir hafta geçirdik. Bugün iş başı yaptık şükür.
23 Nisanda Ankara'ya geçtik. 24ünde Samsun'a geçtik 25inde Tokat'a geçtik. Pazar akşamda evimize dönmüş olduk.
Bu sırada bir deftere tüm harcamalarımızı yazmaya çalıştım. Alışveriş yapmaya hiç vakit olmadı. Hep bi koşturmaca ona rağmen baya para gitmiş.450tl benzin masrafımız olmuş. 200 lira memleketteyken araç bakımı yaptırdık. 400-500 de öylece harcanmış sağda solda yemekti geziydi. Zaten bir gün konaklama ve yemek bize ait değildi onu kurum ödediği halde, alışveriş de hiç yok. Neyse en azından güzel anılar kaldı yanımıza. Dönüşte de arkadaşımıza uğradık, uzun süredir görmemiştik çok güzel oldu.

pure hazel pure hazel hedeflerimizi sormuşsun bir yerde sanırım ben ajandama baktığımda dolar hedefim tamamlandı. Euro ve altın hedefimde gerideyim ama okul başlayınca tamamlarım yazın büyük ihtimal olmaz ama.

tuce_tuce tuce_tuce arabanız hayırlı olsun güle güle binmek nasip etsin Rabbim

Herkese bol birikimli günler diliyorum arkadaşlar, yeni bebeği olanlara ve doğumu yakın olanlara da kolaylıklar dilerim.

Back
X