• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.Kahvaltı ediyorum sonra temızlıge girisecegım katlanacak çamaşır var yemek yapılacak.Taze fasulye çıkardım şoktan. Taze fasulye ve tarhana çorbası yapacağım.Persembe izne ayrılacağım hayırlısı ile İstanbul’a gidiyoruz oğlus,annem ve teyzem ile birlikte.pazar günü dönecegız.Cok harcamalı koşturmalı bir hafta beni bekliyor.

Dünde baya harcama yaptım.
Pazarda 50tl
Kantinde 40tl
Baklava aldım 40tl
Oğlanı traş ettirdim 25tl

Slm kızlar bugun dogum günüm saolsun dün kardeşlerim geldi pasta yaptırmış küçük kardeşim resimli eşim ve oğlumla benim resmimi çok hoşuma gitti defctpdan pijama takımı almis kardeşim yazlık ihtiyacım vardı cokta beğendim küçük kardeşim t short almis evli olan kardeşim kurabiy e ve kek yapmış ben kısır iki tepsi poğaça yaptim kek ve kurabiyeden kaldi buzluga atcam pastadan var yorulmusum dun kahvalti ettik cay icios simdi disari cikcas cocuk gösterimi var oğlanı götür cem marketten biseler alcam pazara çıkmam lazım buranın semt pazarı var halim olmuyo bi kac gun oructa yemegim yok belki balık bakarim pazardan

Slm kızlar bugun dogum günüm saolsun dün kardeşlerim geldi pasta yaptırmış küçük kardeşim resimli eşim ve oğlumla benim resmimi çok hoşuma gitti defctpdan pijama takımı almis kardeşim yazlık ihtiyacım vardı cokta beğendim küçük kardeşim t short almis evli olan kardeşim kurabiy e ve kek yapmış ben kısır iki tepsi poğaça yaptim kek ve kurabiyeden kaldi buzluga atcam pastadan var yorulmusum dun kahvalti ettik cay icios simdi disari cikcas cocuk gösterimi var oğlanı götür cem marketten biseler alcam pazara çıkmam lazım buranın semt pazarı var halim olmuyo bi kac gun oructa yemegim yok belki balık bakarim pazardan
Dogum günün kutlu olsun

Eşim dün nöbetçiydi sabah geldi kahvaltı hazırladık o yattı bende makinaya çamaşır attım kızları banyo yatırcam yine makinaya çamaşır atcam bugün evlerü süpürüp silsem iyi olacak yarın doktora götürcem çocukları göz kontrolleri var inşallah ilerlememiştr astigmatları

Bizde doyurucu bi kahvalti yapip işe koyulduk.
Camasir bulasik sil süpür derken yorulduk. Aksama etli kuru fasulye yapacagim. Yarin yenir hem.
Fazla nakit ayirmama ragmen k.kartindan 1300 lira harcamisiz. :duduk:
Ben denetimimi kaybettim harcama konusunda. Disarda fazla yedik ve gezdik.
Daha kesim tarihine 10 gün var. Bundan sonrasinda harcanmaz insallah:oha:

Bizde doyurucu bi kahvalti yapip işe koyulduk.
Camasir bulasik sil süpür derken yorulduk. Aksama etli kuru fasulye yapacagim. Yarin yenir hem.
Fazla nakit ayirmama ragmen k.kartindan 1300 lira harcamisiz. :duduk:
Ben denetimimi kaybettim harcama konusunda. Disarda fazla yedik ve gezdik.
Daha kesim tarihine 10 gün var. Bundan sonrasinda harcanmaz insallah:oha:
Ben kredi kartını sakladım 😁😁 2300 bizim kart borcumuzda 🤕

Ramazan’dan önce son pikniğe geldik markette 25 tl girişe 5 tl ödedik 🤣 ben ne yazıkki oruç tutamayacağım ama eşim tutacak . Birlikte sahura kalkacağız . Bu haftanın menülerini oluşturdum alışveriş listesi de yaptım alışverişi yarın ben yaparım sakince .

Şimdi de seçim yenilenecek mi yenilenmeyecek mi tartismasi var.
Yenilenirse cok yükselir piyasalar deniliyor.
Olan yine milletin tenceresine olur
Bugun birkac makale okudum sinirlerim iyice bozuldu. Etrafimiz ates cemberi donem dolaplar tam sark kurnazi kivaminda. AMA Bizim ilgimiz secim.
Az once market alisverisi yaptik hidirellez diye tuz aldim. Ufak tefek eksikler balik sebze filan 190 lira odedik ciktik. Allah olmayanin yardimcisi olsun

Bugun birkac makale okudum sinirlerim iyice bozuldu. Etrafimiz ates cemberi donem dolaplar tam sark kurnazi kivaminda. AMA Bizim ilgimiz secim.
Az once market alisverisi yaptik hidirellez diye tuz aldim. Ufak tefek eksikler balik sebze filan 190 lira odedik ciktik. Allah olmayanin yardimcisi olsun
Tuz bereket için mi aldın canım. Ben dün aldım olur mu ki o .berekete çok ihtiyacimiz var.hersey bozuluyor evde yavaş yavaş çünkü

Herkese merhabalarrrrr
Sabah 7 de uçağımız .
Cumartesi de Pazar da her iki yakaya geçtik çok yorulduk harcamalıydı .Dolu dolu bir istanbul çektik içimize döneceğiz.
Akşamdan oruç tutacağım biraz başım ağrır ama olsun. Buzluktan taze fasulye ve pilav salata düşündüm eşim de yardım eder iftara.
Ekonomimiz tabiki sarsıldı ama Haziran maaşı ile toparlarız kısmetse.
Herkese rabbim dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin inş 🌸

Tuz bereket için mi aldın canım. Ben dün aldım olur mu ki o .berekete çok ihtiyacimiz var.hersey bozuluyor evde yavaş yavaş çünkü
Evet bereket icin. hidirellez De Tuz alip mutfakta bir yere koyuyorum ama kullanmiyorum onumuzdeki seneye sakliyorum. Gelecek sene kullanip yerine yenisini aliyorum. Bizim su zamana kadar bozuldu diye doktugumuz bir sey pek olmamistir.

Günaydın kızlar, Hayırlı ramazanlar.
Bugunden su koy verdım ya , nasıl canım sıkkın.
17 aylık oldu benım bebe, aslında artık uyanmıyor ama sanırım bazen gene esereklenıyor. 12.30 da yattım , 1.30 da bır uyandı 3.30 a kadar uyutamadım. Sonrada kalkıp bısıler mı hazırlasam , yatıp uyusam mı napsam bunu dusunmeye fırsat bıle bırakmadım kendıme . Dırek yattım uyudum gercı ıyı kı uyumusum dıyorum 5 te bır daha kalktı. Hasta oluyor gıbı gozu enf kapmıs, oksurukte var. Sahur yapsaydım muhtemelen hıc uyuyamadan yenıden kalkmıs olacaktı kı butun gun aglardım herhalde ama o kadar vıcdan yapıyorum kı . Neden aksam yemedım zaten gec yattım dıye :cry:

Gunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimden 🙄 cok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Meğersem ailesine yoluyormuş itiraf etti her ay 1500 tl .. yetiremeyince de ailesine yok diyememis 15 bin kredi çekmiş 😔 hic birine hakkımı helal etmiyorum ( bu arada ailesinin maddi durumu çok iyi evler tırlar tarlalar bağlar maaşları bile var )

Gunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimden 🙄 cok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Meğersem ailesine yoluyormuş itiraf etti her ay 1500 tl .. yetiremeyince de ailesine yok diyememis 15 bin kredi çekmiş 😔 hic birine hakkımı helal etmiyorum ( bu arada ailesinin maddi durumu çok iyi evler tırlar tarlalar bağlar maaşları bile var )
Merhaba , bız hıc tanısmadık galıba ama olsun.

Çok çok haklısın , bu aıleler neden bu sekılde üşüşüyorlar hiç anlamıyorum ya .
Hamıleymıssın bırde , sen calısıyor musun?

Merhaba , bız hıc tanısmadık galıba ama olsun.

Çok çok haklısın , bu aıleler neden bu sekılde üşüşüyorlar hiç anlamıyorum ya .
Hamıleymıssın bırde , sen calısıyor musun?
Evet çalışıyorum cnm benim bi oğlum var 2,5 yaşında hemsireyim konut kredisi ve kreşe gidiyo benim maaş çok az kaliyo onu da buriktirmeye çalışıyorum .. maaşım var diye eşim bi lira bile vermez

Back
X