- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #32.601
Masallah sizeKizlar cok sessizsiniz bu aksam :)
Esim bu hafta birikimini soyledi
Azcik zorlasa beni gecicek
Severim ben onu cok severim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah sizeKizlar cok sessizsiniz bu aksam :)
Esim bu hafta birikimini soyledi
Azcik zorlasa beni gecicek
Severim ben onu cok severim![]()
Canim cok cok haklisin kizmakla.Gunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimdencok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Meğersem ailesine yoluyormuş itiraf etti her ay 1500 tl .. yetiremeyince de ailesine yok diyememis 15 bin kredi çekmişhic birine hakkımı helal etmiyorum ( bu arada ailesinin maddi durumu çok iyi evler tırlar tarlalar bağlar maaşları bile var )
O zaman evde yiyip içmesin yatmasin. Gitsin otelde kalsin.Evet çalışıyorum cnm benim bi oğlum var 2,5 yaşında hemsireyim konut kredisi ve kreşe gidiyo benim maaş çok az kaliyo onu da buriktirmeye çalışıyorum .. maaşım var diye eşim bi lira bile vermez
Bı tane daha bebek olacak amaEvet çalışıyorum cnm benim bi oğlum var 2,5 yaşında hemsireyim konut kredisi ve kreşe gidiyo benim maaş çok az kaliyo onu da buriktirmeye çalışıyorum .. maaşım var diye eşim bi lira bile vermez
Benimde aklima geldi aslinda.Bı tane daha bebek olacak ama
Aılesı ne yapıyor o kadar parayı hakketten ev fılan mı yaptırıyorlar hanı belkı mal sahıbı olursunuz umutsuz umutsuz soruyorum ama
Allah yardimcin olsun canım hamile halinde yasadigina bak.esinde mi eregliliGunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimdencok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Meğersem ailesine yoluyormuş itiraf etti her ay 1500 tl .. yetiremeyince de ailesine yok diyememis 15 bin kredi çekmişhic birine hakkımı helal etmiyorum ( bu arada ailesinin maddi durumu çok iyi evler tırlar tarlalar bağlar maaşları bile var )
Günaydın ne diyeceğimi bilemedim çok üzücü ya çok senin birşeyler en kısman onunda yollaması kandırılmış olman . Biliyorum söylemesi kolay ama üzme kendini lütfen ne yapılır bilemiyorum şuanGunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimdencok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Yok maraşlıAllah yardimcin olsun canım hamile halinde yasadigina bak.esinde mi ereglili
Bebişin geldigi zamanlarda ev krediniz bitecekti galiba tucecim. Daha rahat olursunuzDün akşam ilk evlendiğimiz zamanlar aklıma gelmişti şimdi burada okuyunca yine geldievlendik buraya yerleştik eşimle konuşurken 2 ay kadar sıkıntı çekeceğiz demişti doğru da söylüyordu. Çünkü izne gelmişti tazminat kesiliyordu tamamen sonra birde kredi ev kirası faturalar şu bu derken . Sonra fark ettim ki nasıl anladım şuan unuttum çünkü o sıralar mobil bankacılık benim telefonda yüklü değildi eşimin hesabı eksi -5000 deydi . İlk ailesine yolladı sandım filan bizde benzer bir kavga etmiştik . Meğer hem düğün mekanına para yolluyordu kapora gibi hemde işte dışarıda ye kredi öde ev kirası öde derken bu duruma düşmüş anlattı sonra . Ama ben bir süre ona bu konularda güvenmemiştim kendi de biliyordu bunu . Sonra toparladık herşey daha iyiye gitti biriktirdik ama o zamanları hiç unutmam çok zordu . Dünde annemin 3500 tl borcunu ödeyeceğiz filan hesap yapıyorum maaşa kadar hesapta 800 tl kalsın onu da ekleyeyim diyorum eşime bir anda geçmiş aklıma geldi ne zordu maaş eve girerdi herşey ödenir elde 500 tl zor kalırdı neredeyse . O zaman neredeydik şimdi neredeyiz diyorum kendi kendime
Evet purecim sadece bir taksit kalmış oluyor bebek doğunca birde işte eksi hesabı kapatmıştık araba için yine kullandık onu öderiz . Bitmese de zaten her ay 3000 e yakın birikim yapıyordum o kadar yapmasamda olur diyorum şimdi ama bitiyor çok şükür onu düşünerek bebek yaptık zatenBebişin geldigi zamanlarda ev krediniz bitecekti galiba tucecim. Daha rahat olursunuz
Gelmeden Öğrenci candir12. Siniflar gelmiyorlar artik. Ders aram oluyor biraz nefes alabiliyorum
Aynen.Gelmeden Öğrenci candirsen de biraz dinlenir piyasayi takiplersin