• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

seçimler yenilenecek dolar artışta, bugun 5.99dan almıştık. Bir ayda yuzde 7 artmış. Yükselmeden altın alsaydık iyiydi

Anneme borcumuzu hemen ödemeniz lazım 🥺 piyasalar uçuyor anneme msj yazdım

Tabi siz bilirsiniz
Annemde kabul etmem diyor ama olmaz diyoruz maaşı alınca annemin hesabına parayı yollayacağım yapıkredide Euro hesabı var oradan bende bakacağım makasın en az olduğu an alırız dedim anneme

Iyi akşamlar kızlar
Ramazanımız hayırlara vesile olsun inşallah
Ocağımin ateşleme kiti değişti bugün 100tl eşim ödemiş ben işteyken
Hurma, çekirdek , karışık çerez almış eşim 100 de o tutmuştur hurmanın kilosu 80 tl idi
Market işini de eşim halletti Sağ olsun, süt yoğurt, peynir,sucuk, milfoy, dondurma,güllaç ve ramazan şerbeti almış biraz abartmış ama olsun ramazan boyunca birdaha içecek almaz sanırım,
Analı kızlı çorba, güveç, patatesli börek, revani, salata ve dögme ile cacık yaptım ilk iftar geçti boylece,

Annemde kabul etmem diyor ama olmaz diyoruz maaşı alınca annemin hesabına parayı yollayacağım yapıkredide Euro hesabı var oradan bende bakacağım makasın en az olduğu an alırız dedim anneme
bence de canım dogru dusunmussun euro vermıs euro vermenız daha guzel:KK19:

Annem Euro bozdurdu püre o yüzden eşim kabul etmiyor ki bende etmiyorum ne aldıysak onu ödemeliyiz diye
Eğer size verirken Euro bozdu ise euro olarak odemen daha mantıklı olur, bize bi ara ailemiz geri ödemesiz tl para verecekti eşim onun bile dolar ve altın karşılığını yazmıştı kenara.

Eğer size verirken Euro bozdu ise euro olarak odemen daha mantıklı olur, bize bi ara ailemiz geri ödemesiz tl para verecekti eşim onun bile dolar ve altın karşılığını yazmıştı kenara.
Aynen euro bozdurdu annem banka hesabından sonra bize yolladı . Akşam msj yazmıştım annemde cvp yazmış ki emlak vergisi ödememiz lazım onun için euro bozduracağım bana sormadan Euro alma diye bende tamam dedim bakalım

Ay gune cok hizli basladim
Arabayla alan arkadasla anlasamadik ve beni almadan gitmis
Durakta yarim saat kaldim
Ise yarim saat gec kaldim
Ustelik cuzdanimi almamisim uzerimde 1 kurus para yok
Oglen duraga biraktiricam
Lutfen bugun maceralarim bitmis olsun cok amin :D

Aynen euro bozdurdu annem banka hesabından sonra bize yolladı . Akşam msj yazmıştım annemde cvp yazmış ki emlak vergisi ödememiz lazım onun için euro bozduracağım bana sormadan Euro alma diye bende tamam dedim bakalım
vergılerde taksit oluyo canım daha kolay odersin dıcektımde gerçi banka kartınız yok sizin

ben de 2017de arkadasıma borc vermıstım bin tl, durumu olmadı veremedi henuz canı sagolsun o zman bin lira ıle tam altın alınıyodu sımdı 1616 mesela

Back
X