Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende uc dort gunden beri boyleyim nedense gunluk islerimi bile zor hallediyorum. Evin halini gorsen 😱 oglan uyudu ben hala kalkamamiyorum yerimden 😂 bu aksam sancim tutarda dogurursam evin bu haliyle rezil olurum 😂😂
Aynen benimde 4 gündür meğer geçen haftalar ne iyiymişim ondan evi temizlemişim ben ya 🤣🤣 ne zaman doğuracağız bi sıkıntı geldi bana

Dogurduktan sonra bu gunleri mumla arayacagiz bence asil mucadele o zaman baslayacak 😅
Ben doğurunca daha iyi olacağım sanki 🤣 oram buram ağrımaz en azından . Gece zaten 3 kere kesin kalkıyorum. Hele dün gece kalktım az bakayım dedim sirkenin mesajını okudum kafaya taktım düşüm düşün iyice uykum kaçtı 🤣

5 dk da bir sağdan sola soldan sağa dön dön valla uykum kaçıyor düşün düşün tekme ye ye 🤣
Bende hamileyken uyuyamıyordum eşim hamile yastığı aldı allah ım çok rahatlık vallaha bacak arama katıp yatıyordum Doğum yaptım emzirirken kullandım sonra bebeği oturturken kullandım şimdi de gece ben kızımla ilgilenirken eşim ayağını katıp yatıyor tamamen hakkını verdik yani😜😜😜😜

Bende hamileyken uyuyamıyordum eşim hamile yastığı aldı allah ım çok rahatlık vallaha bacak arama katıp yatıyordum Doğum yaptım emzirirken kullandım sonra bebeği oturturken kullandım şimdi de gece ben kızımla ilgilenirken eşim ayağını katıp yatıyor tamamen hakkını verdik yani😜😜😜😜
Buna tepe tepe kullanmak diyoruz 😍

Kızlar merhaba
Bugün çok çok yoğundu
Okuldan ve dışarıdan arkadaşlarımi davet ettim bebeğimin mevlüdü için.
Akikeyi kesmistik biliyorsunuz.
Eşim akşamdan onları kavurmalık doğradı.
Sabah yardımcı kadıni çağırdık.
Evde genel bir temizlik yaptık
Sonra şehriyeli nohutlu pirinç pilavı ve kavurma yaptık.
Kurabiye ve baklava ikram ettik.
Dua okundu
Sohbet gırgır şamata çok güzel geçti.
İçime sindi.
Allah kabul etsin canim sağlıkla büyüsün prenses

5 dk da bir sağdan sola soldan sağa dön dön valla uykum kaçıyor düşün düşün tekme ye ye 🤣
Benide oglan tekmeliyor geceleri 🤣 gece bir gibi uyaniyor agliyor anne anne diye illa ben gidip alacagim yatagindan esim gitse basiyot cigligi :KK70:yatagimiza aliyorum bir capraz yatiyor bir ters donuyor bir tekme atiyor. Gece 10 sefer kalkip ustunu ortuyorum yatagin icine aliyorum. Nasil beceriyorsa yorganin ustune cikip yatagin ucuna kadar gidiyor uykusunda. Gozlerimin alti coktu uykusuzluktan aynada kendime bakamiyorum😂

Benide oglan tekmeliyor geceleri 🤣 gece bir gibi uyaniyor agliyor anne anne diye illa ben gidip alacagim yatagindan esim gitse basiyot cigligi :KK70:yatagimiza aliyorum bir capraz yatiyor bir ters donuyor bir tekme atiyor. Gece 10 sefer kalkip ustunu ortuyorum yatagin icine aliyorum. Nasil beceriyorsa yorganin ustune cikip yatagin ucuna kadar gidiyor uykusunda. Gozlerimin alti coktu uykusuzluktan aynada kendime bakamiyorum😂
Aha aynı benim kocam yorganın üzerine yatıyor açıkta kalıyoruz üşüyorum oğlu bir yandan tepik atıyor bir yandan babası of 🤣

Ben doğurunca daha iyi olacağım sanki 🤣 oram buram ağrımaz en azından . Gece zaten 3 kere kesin kalkıyorum. Hele dün gece kalktım az bakayım dedim sirkenin mesajını okudum kafaya taktım düşüm düşün iyice uykum kaçtı 🤣
Ya evet bende öyle düşünüyordum son haftalarımda.Hamilelik gerçekten çok zor.Allah sağ salim kurtarsın hepinizi kızlar.

Günün harcaması bir paket yoğurt ,bir paket süt , bir paket mantar eşim gelirken aldı 15 tl

valla bugün birsürü işim vardı hiçbirini yapmadım benim üzerimde de bi halsizlik var kızlar genel bir durum galiba

yarın temizlik yapacağım Hava güzel olursa pazara gideceğim meyve sebze almaya

akşam yemeği biftek pirinç pilavı salata ve mantar yaptım yedik

bugünümüze şükür. İyi geceler herkese

Eşim besi iptal etmişti eşya için çektigi krediyi kapattı 1100 TL kaldı dedi kartları eksik yatırcaktık onunla tamamlarız eksik yatırmayalım dedi akikayı mı halletsek kalan parayla onu düşünüyorum yoksa yaza Kı bıraksak kesip bütün eş dost akraba çağırıp yemek versek mi yoksa yurtlara mı versek akika parasını onlar öğrencilere dağıtırdı kafam bu ara buna takıldı maaşı alınca bakacağız ne kadar açık var ne kadar para kalır. Dün 8 TL harcadım kk dan avokado küçük yogurt aldım. Bugün eşim nöbetçi dünden sebze var fırında yapmıştım erişte ve çorbada var kızımla yeriz. Annem para vermişti çeyrek almam için cuma günü alırım inşallah

Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı bulaşıklar makinede yıkandı yerleştirildi ortalık toplandı.
Pazara gittim meyve sebze toplamda 35 tl
Bim ‘e uğradım günlük süt çubuk kraker biraz patates (indirimde idi pazardan almamıştım) 7.25 tl
Kendime ped 6 tl
iki paket sigara 23 tl

toplamda 70 tl gibi bir harcama oldu

akşam kendime buharda brokoli ve karnabahar yapcağım yoğurtla yiyeceğim, eşim yok bugün

oğlana tarhana çorbası , pilav , yoğurt , meyve yediririm

Birazdan evi süpürüp sileceğim toz alacağım wc lavabo sileceğim

Akşama eşimin misafirleri var arkadaşı ve eşi.
Kalamar
Fırında levrek
Yeşil salata
İçecek
İrmik helvası var menüde
130 lira vermiş balıklara

Kızı banyo yaptırdık. Gazı var çok. Rahatladı ama sürekli uyanıyor. Ev dünden temizdi. Ama yine de bir üzerinden geçtim.

Merhaba sabah uyudum dinlendim çok iyiyim 😂 arkadaşıma ip ve bebek tarifi almaya gittim o ara kv beni aradı . Dün eşim yine aramamıştı bugün de nöbetçi yine aramaz kv sinir oluyor eşim aramayınca. Annen ne zaman gelecek filan dedi bende doktor muayene etsin bakalım annemle gelirsiniz doğumdan birkaç gün sonra kp gelir dedim . Birkaç gün kalır siz dönerken babam gelecek oda 2 gün kalacak annemi alıp dönecek dedim . Böyle istediğimi söylediğim için huzurluyum açıkçası artık hiç birşeyi kafama takmama gerek kalmadı . Bu arada dedi ki oğlum bu ay çok nöbet tuttu herhalde ( nöbet günleri annesini arayamıyor ondan öyle diyor kv) bende yooo dedim 2 nöbet tuttu bugün sonuncu nöbeti bitti . Yani neden beni aramıyor o zaman demek istiyor artık birşey demedim. Nevresimi değiştirdim yıkadım astım havlularımızı yıkadım halı yıkamacı geldi halıyı götürdü . Bende dik süpürge ile süpürdüm sildim para harcamadık . Eşim aradı arkadaşımız memlekete gidiyormuş zeytinyağı getirecek bize kaliteli bulursa 10 kg dedim

Ayni benim oglan, 4.5 yasinda, bir bakmissin butun vucudu yastigin ustunde bir bakmissin yatagin ucuna gelmis, dustu dusecek. Yatagin bir tarafi duvara dayali, bir tarafa da koruma taktik dusmesin diye, ustu de hep acik.

Back
X