- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.281
Dun esimin ise gitmesi gerekti kiza ben baktim, zaten 6 aylik kontrolu vardi iyi oldu, esim pek detayli sormaz ben bircok seyi sorarim. Doktorumuz Turk, zaten ismini gorunce cok sevinmistim, bilerek onu secmistim oglum icin, simdi kizimi da ayni doktora goturuyorum. Biraz ek gida hakkinda da konustuk, kemik suyu sehir efsanesi dedi, pek faydasi yok, kiyma kat corbalarina iyice ez dedi ama sanirim ben yine de yapacagim oglumun corbalarina da katiyorum, et yemiyor. Pekmez de aynen cok sekerli, sanildigi kadar faydasi yok dedi. Yumurtanin sarisindan cok az baslayabilirsin, ev yogurdu guzel dedi. Bebek biskuvisinde de cok seker var tavsiye etmiyorum dedi. Son yillarda bazi bakis acilari degisti, onu da yemesin bunu da yemesin demiyoruz, az az yesin bunyesi alissin dedi. Tabi hala 1 yasindan sonra baslamasi gereken seyler de var dedi. Yiyeceklerini biraz zeytinyagi damlat dedi. Burada da bebekleri olan arkadaslar oldugu icin konustuklarimizi paylasayim dedim, bilinen seyler gerci.
Ben son iki haftadir az az bir seyler veriyorum, ev yogurdu, patates, havuc, brokoli, armut simdiye kadar denedikleri. En sevdigi armut oldu tabi. Tarhanayi sormayi unuttum. Bu arada 4 tane asi oldu, bir tanesi rotaydi ve agizdan damlattilar, gerci bu ikinci dozu. Sonraki randevumuz 9. ayinda.
Aksam kiz babasiyla evde kaldi, ben de oglani havuza goturdum, guya enerjisini atar erkenden uyur dedim, nerde, yorulan ben oldum. Bugun nobeti esim aldi, ben ise geldim, kizin da biraz atesi var, esim ilac vermis.
Ben son iki haftadir az az bir seyler veriyorum, ev yogurdu, patates, havuc, brokoli, armut simdiye kadar denedikleri. En sevdigi armut oldu tabi. Tarhanayi sormayi unuttum. Bu arada 4 tane asi oldu, bir tanesi rotaydi ve agizdan damlattilar, gerci bu ikinci dozu. Sonraki randevumuz 9. ayinda.
Aksam kiz babasiyla evde kaldi, ben de oglani havuza goturdum, guya enerjisini atar erkenden uyur dedim, nerde, yorulan ben oldum. Bugun nobeti esim aldi, ben ise geldim, kizin da biraz atesi var, esim ilac vermis.