Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2 kavanoz konserve kullandım ben çok güzeller ya eşime kalsa kullanma diyordu daha da ben kullanmaya başladım 40 kavanoz var zaten bu sefer güzel yeter

Kızlar akikenin etiyle 15kisilik bir gruba yemek yaptık. Bizde yedik. Ayrıca yardımcıya da verdim. Bu durumda et bitti zaten😃
Bu ay kesmeliyiz buzluğa . 1200civari da ona gider.
Allah kabul etsin.Bayağı kişi faydalanmış ama maşallah.Buzluk için kestiriyormusunuz ? Ben ne lazımsa kasaptan o şekilde alıyorum sanki kestirince daha az oluyor gibime geliyor benmi yanılıyrum acaba

Allah kabul etsin.Bayağı kişi faydalanmış ama maşallah.Buzluk için kestiriyormusunuz ? Ben ne lazımsa kasaptan o şekilde alıyorum sanki kestirince daha az oluyor gibime geliyor benmi yanılıyrum acaba
Vallahi bana da kestirince daha az oluyor gibi geliyor ama eşim ısrar ediyor.
Gidip kestiriyor parçalara ayırtip getiriyor.

Aslına kemik olmasıda iyi çorbalarda falan bayağı güzel oluyor.Her halükarda Allah kabul etsin,ağız tadıyla yersiniz umarım
Amin akike ve adaklarim için.

Bu kestirecegiz normal evde yemek için.dagitmalik değil.
Ayrıca ciğer ve kelle filan da oluyor ya biz seviyoruz çok faydalı özellikle kelle paca

Amin akike ve adaklarim için.

Bu kestirecegiz normal evde yemek için.dagitmalik değil.
Ayrıca ciğer ve kelle filan da oluyor ya biz seviyoruz çok faydalı özellikle kelle paca
Tabi kestirmek daha mantıklı ozaman.biz ciğer sakatat kelle falan hiç sevmeyiz o yüzden bu açıdan düşünmemiştim

Kızlar akikenin etiyle 15kisilik bir gruba yemek yaptık. Bizde yedik. Ayrıca yardımcıya da verdim. Bu durumda et bitti zaten😃
Bu ay kesmeliyiz buzluğa . 1200civari da ona gider.
Merhaba pure,
Kestirdiğiniz hayvan kuzu mu koyun mu yemeklerde köftelerde kokmuyor mu hiç kullanmadım ben. Kebap tarzı yemeklerde sadece kullanıyorum sulu yemekte kokar mı diye düşündüm.

Merhaba pure,
Kestirdiğiniz hayvan kuzu mu koyun mu yemeklerde köftelerde kokmuyor mu hiç kullanmadım ben. Kebap tarzı yemeklerde sadece kullanıyorum sulu yemekte kokar mı diye düşündüm.
Büyük yani 1yasina yakın.
Bize kokmuyor alışık olduğumuz için olabilir. Ama misafir ağırlıyoruz kokuyo diyen olmadı hiç.

Merhaba pure,
Mangal yakmaya fazla gidiyoruz şiş güzel oluyor.
Fasulye nohut patates sulusu gibi yemeklere kuşbaşı doğruyoruz.
Patetesli kaburga tava fırına.
Haşlaması incik kısmını çok lezzetli.
Kiymasindan lahmacun mantı içli köfte.

Sadece normal et köfte yaparken içine yarı yarıya dana kıyma koyuyoruz. Çünkü yağlı olduğu için sadece kuzu kıyma olunca dahlgiliyor

Sadece normal et köfte yaparken içine yarı yarıya dana kıyma koyuyoruz. Çünkü yağlı olduğu için sadece kuzu kıyma olunca dahlgiliyor
Pure tamamen buzluga gidecek şekilde ki parçalıyorlar kusbasilari falan da yoksa siz mi uğraşıyorsunuz

Ne kadara alıyorsunuz 1 koyunu. Ekonomik oluyorsa biz de yapalım ama çok anlamıyorum bu işlerden.

Back
X