- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.341
Ben kullanmiyorum pure hatta uzun surelilerde degistiriyorum cogunuda yikamadan atiyorum boyasi kalkani ve boyanani atiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yenisi alıyorum.Aynen .ben de kullanmıyorum o yüzden
Yazlık domatesler bitti. 1kez aldım tiksindim resmenbenimde konservemin bitanesi atmış çok şaşırdım kaç ay oldu yapalı niye attı anlamadım. 2defa menemen yaptım çok güzeldi valla iyiki yapmışım
Allah kabul etsin.Bayağı kişi faydalanmış ama maşallah.Buzluk için kestiriyormusunuz ? Ben ne lazımsa kasaptan o şekilde alıyorum sanki kestirince daha az oluyor gibime geliyor benmi yanılıyrum acabaKızlar akikenin etiyle 15kisilik bir gruba yemek yaptık. Bizde yedik. Ayrıca yardımcıya da verdim. Bu durumda et bitti zaten
Bu ay kesmeliyiz buzluğa . 1200civari da ona gider.
Vallahi bana da kestirince daha az oluyor gibi geliyor ama eşim ısrar ediyor.Allah kabul etsin.Bayağı kişi faydalanmış ama maşallah.Buzluk için kestiriyormusunuz ? Ben ne lazımsa kasaptan o şekilde alıyorum sanki kestirince daha az oluyor gibime geliyor benmi yanılıyrum acaba
Aslına kemik olmasıda iyi çorbalarda falan bayağı güzel oluyor.Her halükarda Allah kabul etsin,ağız tadıyla yersiniz umarımVallahi bana da kestirince daha az oluyor gibi geliyor ama eşim ısrar ediyor.
Gidip kestiriyor parçalara ayırtip getiriyor.
Amin akike ve adaklarim için.Aslına kemik olmasıda iyi çorbalarda falan bayağı güzel oluyor.Her halükarda Allah kabul etsin,ağız tadıyla yersiniz umarım
Tabi kestirmek daha mantıklı ozaman.biz ciğer sakatat kelle falan hiç sevmeyiz o yüzden bu açıdan düşünmemiştimAmin akike ve adaklarim için.
Bu kestirecegiz normal evde yemek için.dagitmalik değil.
Ayrıca ciğer ve kelle filan da oluyor ya biz seviyoruz çok faydalı özellikle kelle paca
hafta sonu bende açtımYazlık domatesler bitti. 1kez aldım tiksindim resmen
Hemen konservelerime gectim
Aynen. Lezzeti kokusu ..hafta sonu bende açtım
off nasıl lezzetli birşey dedim
çok içime sindi![]()
nasipse seneye daha fazla yapmak
Merhaba pure,Kızlar akikenin etiyle 15kisilik bir gruba yemek yaptık. Bizde yedik. Ayrıca yardımcıya da verdim. Bu durumda et bitti zaten
Bu ay kesmeliyiz buzluğa . 1200civari da ona gider.
Büyük yani 1yasina yakın.Merhaba pure,
Kestirdiğiniz hayvan kuzu mu koyun mu yemeklerde köftelerde kokmuyor mu hiç kullanmadım ben. Kebap tarzı yemeklerde sadece kullanıyorum sulu yemekte kokar mı diye düşündüm.
Mangal yakmaya fazla gidiyoruz şiş güzel oluyor.Merhaba pure,
Kestirdiğiniz hayvan kuzu mu koyun mu yemeklerde köftelerde kokmuyor mu hiç kullanmadım ben. Kebap tarzı yemeklerde sadece kullanıyorum sulu yemekte kokar mı diye düşündüm.
Pure tamamen buzluga gidecek şekilde ki parçalıyorlar kusbasilari falan da yoksa siz mi uğraşıyorsunuzMangal yakmaya fazla gidiyoruz şiş güzel oluyor.
Fasulye nohut patates sulusu gibi yemeklere kuşbaşı doğruyoruz.
Patetesli kaburga tava fırına.
Haşlaması incik kısmını çok lezzetli.
Kiymasindan lahmacun mantı içli köfte.
Sadece normal et köfte yaparken içine yarı yarıya dana kıyma koyuyoruz. Çünkü yağlı olduğu için sadece kuzu kıyma olunca dahlgiliyor
Ne kadara alıyorsunuz 1 koyunu. Ekonomik oluyorsa biz de yapalım ama çok anlamıyorum bu işlerden.Mangal yakmaya fazla gidiyoruz şiş güzel oluyor.
Fasulye nohut patates sulusu gibi yemeklere kuşbaşı doğruyoruz.
Patetesli kaburga tava fırına.
Haşlaması incik kısmını çok lezzetli.
Kiymasindan lahmacun mantı içli köfte.
Sadece normal et köfte yaparken içine yarı yarıya dana kıyma koyuyoruz. Çünkü yağlı olduğu için sadece kuzu kıyma olunca dahlgiliyor