Günaydın

Dün yine polodan indirimde oğlana swet ve eşofman söyledim ve eşime de bir kazak 119 tl bayıldık.
Bu arada kendime hiç birşey almıyorum.gorumcem geçen yıl hamileydi onun h&m ve lcw markalı 36-38-40 beden olmak üzere 6 tane hamile pant.vardi onları göndermişti onlari kullaniyorum bedenleri oldukca. çok temiz kullanır ve giysilerini kuru temzilemeye gönderir eşinin ve kendinin onu için yıpranmazlar.
Üzerime halen kendi kazak ve hirkalarimdan uydurup giyiyorum.Montumda şimdilik oluyor.Annem 38 beden göğüs oturup aşağıya doğru biraz bol inen diz üstü boyda kaşe kaban almış bana indirimli bir butikte görüp almış seri sonu diye uyguna resmini gordum sadece.
Bir tane tayt almıştık lcw dan evde giymeye sadece para ona vermistik 29 tl.
Pijamalarımın belleri sıkıyor ama ne alıcağımi nasıl alacağımi bilemiyorum bir fikrim yok.
Görümcem 2 loğusa pijamasi yolladı ama onlarda bayağı büyük geliyor.Sizler evde be giydiniz tayt dışında yada uygun fiyatlı nereden ne alabilirim fikir verirmisiniz.benim kendi kıyafetlerim 34-36 bedenlerde olduğu için bayağı evde giydiklerim zorlamaya başladı.
Birde bu ara büyük oğlusuma,küçük oğluşuma ve eşime hep alışveriş yapıyorum kendime gelince hiç bir fikrim yok

Tabi 15 gün önce aldıklarımda halen gelemedi sadece vez kargoya verilmiş onun mesajı geldi.