Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün sabah eşim simit poğaça vs aldı ne kadar ödedi bilmiyorum. Benim bir harcamam olmadı günü böylece kapattık.

evi süpürdüm mutfağın halısını attım makineye yıkanıyor. Toz aldım kapıları sildim.

Oğlanın dolabını düzenleyeceğim. Belirli aralıklarla yapmayınca düzen kayboluyor ayda bir elden geçiriyorum

parça yemeğim var onu yiyeceğim eşim akşam yok o yüzden yeni yemek yapmadım. Yarına yemek düşünmem lazım :)

Bugün izin aldım evdeydim sabahtan kan verdim saçlarım çok fena dökülüyor kel kalacam böyle giderse öğleden sonra gittim kan değerlerim güzelmiş vitaminlerde iyi dedi Yumurtalık kisti yapar genelde dökülmeye dedi o var zaten ne yapcam bilmiyorum bitkisel bildiğiniz bişeyler var mı kızlar

Bugün izin aldım evdeydim sabahtan kan verdim saçlarım çok fena dökülüyor kel kalacam böyle giderse öğleden sonra gittim kan değerlerim güzelmiş vitaminlerde iyi dedi Yumurtalık kisti yapar genelde dökülmeye dedi o var zaten ne yapcam bilmiyorum bitkisel bildiğiniz bişeyler var mı kızlar
Sarımsak sürmek saç çıkarır derler ama hiç denemedim canım bilmiyorum.:(

2019 birikimsizdi aslinda birikim yapip sifirdan esyalarimizi aldik . Eksi hesap kredi karti borcu iki kez tasinma bizi baya bi zorladi. Sukurler olsun bu ay cok daha iyiz. Cok az bi borcumuz kaldi.
E siz bayağı birikim yapmışsınız sayılır.Sıfırdan ev dizmek kolaymı bu devirde.Ne güzel işte oh mis sağlıkla oturun inşallah.

Kızlarrrrrrrr benimde hedefimde ev almak var aalında tokilere başvuracaz inşallahhh çıkar dua edin🙏🙏🙏

Eğer o olmazsa ilk etapta araba alıp bir sene birikim yapıp sonrasında ev Almayıı düşünüyoruz bakalım hayaller hayatlar ne olacak🤔😜

Ayrıca benim hedefim ayda bir çeyrek inşallah gerçekleştirebilirim🙏🙏🙏

Kızlarrrrrrrr benimde hedefimde ev almak var aalında tokilere başvuracaz inşallahhh çıkar dua edin🙏🙏🙏

Eğer o olmazsa ilk etapta araba alıp bir sene birikim yapıp sonrasında ev Almayıı düşünüyoruz bakalım hayaller hayatlar ne olacak🤔😜

Ayrıca benim hedefim ayda bir çeyrek inşallah gerçekleştirebilirim🙏🙏🙏
İnşallah gönlünüzdeki kat kat fazlasıyla olur

Haklısın canım, valla bende öyle yapmaya çalışcağm. Prima kullanıyorz çok memnunum ama çok pahalı, bebeğimin cildi çok hassas,o yüzden başka bez kullanmıyorz. İndirimleri takip etmek şart . Ayda üç paket 70 li kullanıyorz. Neredeyse 200 liraya geliyor
biz de hep prıma kullandık canım 1-2 numarada premium care kullandım 3te prima aktife gectim memnunum canım. migrosta falan ındırım oluyor ben ordan alıyorum ıkı seferdir.aldıgın numarada bezin indirimli halinde tanesi kaça gelıyor onu hesapla. bundan sonra ona bakarak alırsın.atıyorum indirimli 2 numara kullanıyosun ya tanesi 60krs dıyelim ona gore alırsın

biz de hep prıma kullandık canım 1-2 numarada premium care kullandım 3te prima aktife gectim memnunum canım. migrosta falan ındırım oluyor ben ordan alıyorum ıkı seferdir.aldıgın numarada bezin indirimli halinde tanesi kaça gelıyor onu hesapla. bundan sonra ona bakarak alırsın.atıyorum indirimli 2 numara kullanıyosun ya tanesi 60krs dıyelim ona gore alırsın
Bizde 3 numaraya geçtik:)
2 numaralarda rahat değildi oğlum..
bundan sonra hesaplayıp alacağım
Teşekkür kronik uykucum, yardımcı olduğun için ❤️

Görümcelerin neler yollamış begendinmi?
Evet 🙈 hepsi birer takım almışlar ayrı ayrı zıbınlar penye battaniye 2 tane . Görümcemin birisi ayrıca tupperware den suluk ve ıslak mendil kutusu koymuş ben alma lütfen demiştim aslında . Patikler ve onlara uygun hırka örmüşler ayrı ayrı . Kv hastahane çıkışı , zıbınlar takımlar almış ve cidden renkleri filan çok güzel kombin yaptım dedi bayıldık annemle . Annem genelde yaptıklarını aldıklarını diğer izne gittiğimiz zaman vermişti. İsimli hastahane çıkışı yaptırıp kargolatmıştı . Yorgan yastık nevresim takımları . Bana da pijama takımı üşütmeyeyim diye ev boyu almış bileziğimi gördüm çok işçilik vermişler belli kıyamadım. Kv altın vs ne getirdi onu bilmiyorum daha .

Back
X