- Konu Sahibi pure hazel
- #48.721
Televizyondan sonra telefonum kırıldı az önce
tv ye bin lira gitti telefon nolacak bakalim boyle kullanirim olmadi napiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkür de hareketi bıraktı sanki ama ben şok yine masrafTelevizyondan sonra telefonum kırıldı az öncetv ye bin lira gitti telefon nolacak bakalim boyle kullanirim olmadi napiyim
![]()
Valla ya her ay bisey cikmasa olmuyo ki niye anlamadimMerkür de hareketi bıraktı sanki ama ben şok yine masraf![]()
Yaaaa masraflar hiç bitmiyor ki canım rabbim sağlığımıza zarar vermesin geri bi şekilde halloluyorTelevizyondan sonra telefonum kırıldı az öncetv ye bin lira gitti telefon nolacak bakalim boyle kullanirim olmadi napiyim
![]()
Amin canım. Oglumda üzülme anne sana yenisini alırım diyoYaaaa masraflar hiç bitmiyor ki canım rabbim sağlığımıza zarar vermesin geri bi şekilde halloluyor![]()
Yaaaaaaa ne kadar da masumlar keşke hayat hep küçüklüğümüzdeki gibi düşüncelerde kalsaAmin canım. Oglumda üzülme anne sana yenisini alırım diyokeske sıkı tutsaymisim öyle diyo
![]()
Keşke demi yaa cocuklar ne kadar masumYaaaaaaa ne kadar da masumlar keşke hayat hep küçüklüğümüzdeki gibi düşüncelerde kalsa![]()
Düze çıktık deme ben ne zaman bu ay rahatız desem Birsey çıkıyor.Akısına bıraktım hesap kitap tutmuyor çünkü sağlık olsunAmin canım. Oglumda üzülme anne sana yenisini alırım diyokeske sıkı tutsaymisim öyle diyo
![]()
Ben kaç olursa alıyorum ya, bekleyince harcanıyor diyeAltın çok çıktı ya biraz düşse alacağım ama 279tl. Cuma gününe kadar takip edeyim eşim parayı göndermiş beklediğim bir para daha var oda gelir belki hepsiyle ortak alırım.Bankadan gr alacağım.
canim ne is yapıyor esin parası çok sanırımEşime marketten yağ ve tuz sipariş ettim ve aldıkları
1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
Yarım kilo salam( bi türlü vazgeçmiyor))
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado
Toplam 350 TL![]()
Evet bence deGözün aydın tuce annen kv gelmiş birde dogurursan topikce rahatliycaz![]()
bebisini görünce hicbirsey gelmez aklına eskisi kadar zamanda olmaz inşallah sakin bir bebek olurEvet bence debir süre buralardan da uzak kalırım
![]()
Yok yok bırakma burayı canimEvet bence debir süre buralardan da uzak kalırım
![]()
Bence de gözümün kimseyi göreceğini sanmıyorum sakin sakin oğlumla ilgilenmek istiyorum. Bir an önce sağlıklı doğum yapsam iyi olacakbebisini görünce hicbirsey gelmez aklına eskisi kadar zamanda olmaz inşallah sakin bir bebek olur