Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende merak ettim bak şimdi.
Evde tişörtle geziyoruz.
Termometre 27 dereceyi buluyor. Bebiş usutmesin diye. Gece yanmışım bı kalktım suyum çıkmış.yorgani kaldırdım.
Önceden en fazla 170 odemistim.
Ama artık 250 300 350 vs gelir

dogru dedin ben artık kapatmıyprum
daha fazla yakıyor
Bende geçen sene hep öyle yaptım açıkçası bebekte yoktu şimdi açtım en düşükte yanıyor istemediğim zaman Petek sayısını azaltıyorum ancak

en güzeli annenin yapması benim kv geldiğinde annem bişey yapacak olsa şöyle yapalım biz şöyle severiz şu tencerede pişirelim herşeye karışıyormuş annem en sonunda kızım bu oğlunun evi diyemi yapıyor anlamıyorum ben elimi neye atsam başka bişey söylüyor o geldiğinde ben çok gelmem gelirsemde bişey hazırlamam alınma gücenme bana böyle yapıyor baktığı 1 çocuk ben 4 tane büyüttüm bana akıl veriyor canımı sıkıyor demişti hiç unutmam.
En güzeli olmuyor pek annemle ben çok yoruluyoruz sürekli birşeylerle ilgileniyoruz o oturuyor annem birde ona laf yetiştiriyor

Temizlikci geldi 9da.
Gürültü olmasın diye önce camasirlardan başladı. 1hafta hiç dokunuyorum çamaşırlara. Sadece asıp topluyorum.
Kadın katlanacaklari katlayıp yerleştiriyor.utulenecekleri ütülüyor. Benim için süper rahatlık oldu.
Evi komple süpürüp siliyor.
Tuvalet banyo yıkıyor.
Yarım saat kadar da bebisle ilgilenecek .ben bı pazara gideyim bugun

Markete gittim bebek için kova ve tas aldım birde ekmek 13 TL başka harcama olmaz inşallah . Eve geldim sütlü kahve yapacağız karnım çok gergin belim ağrıyor 😄 sonra beşik yerleştiririz sil süpür yemek yap ay gün bitti 😀

Hayir yoktu, teselli mi bilmem ama arkasindan aglayacak kucuk bir cocugunun olmamisi iyi bir sey belki. Zaten kanser rahimde olunca, tedaviden dolayi anne olma sansini kaybetmisti. Arkadaslarla aramizda hatim yapiyoruz, elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
Allah rahmet eylesin

Dikkat ettim de doğu bölgesi şehirlerde ve kışı çok az olan akdeniz ege şehirlerinde birim fiyat daha pahalı. Allah yardımcıları olsun özellikle doğudakiler 7-8 ay kış yaşıyor

tuce_tuce tuce_tuce tuce sen bi ara fatura hesaplamayı yazmıştın sayfalarda aradım ama bulamadım rica etsem müsait olduğunda bi kez daha yazar mısın. Faturamı teyit etmek istiyorum
Hemen yazayım canım Faturandaki ilk endeks son endeks birbirinden çıkartıyoruz aradaki farkı bulup fatura tutarına bölüyoruz metreküp fiyatını buluyoruz. Son faturadaki son endeks ile saatindeki endeksi çıkarıp metreküp birim fiyatı ile çarparsak harcadığımız tutar çıkıyor

Hemen yazayım canım Faturandaki ilk endeks son endeks birbirinden çıkartıyoruz aradaki farkı bulup fatura tutarına bölüyoruz metreküp fiyatını buluyoruz. Son faturadaki son endeks ile saatindeki endeksi çıkarıp metreküp birim fiyatı ile çarparsak harcadığımız tutar çıkıyor

sağolasın canım benim yapıcam hemen

Back
X