Bugün ne aldin kaç tl harcadin

sıkma canını önemli olan sen ve oğlun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah eşinlede konuş annesiyle seni yüz göz etmesin senin söylemene gerek kalmadan o söylesin annesine
Damadı ile kızı evlenirken damadı istememişti olay çıkarttı filan . Damada hakaret etti onu da anneme anlattı bugün öyle utandım yerin dibine girdim ki sana anlatamam kalp krizi geçiriyordum . Damada o hakareti eden bize neler yapar annem kıp kırmızı oldu . Şerefsizin evladı demiş damada

Damadı ile kızı evlenirken damadı istememişti olay çıkarttı filan . Damada hakaret etti onu da anneme anlattı bugün öyle utandım yerin dibine girdim ki sana anlatamam kalp krizi geçiriyordum . Damada o hakareti eden bize neler yapar annem kıp kırmızı oldu . Şerefsizin evladı demiş damada
çok ayıp etmiş gerçekten sonra nasıl yüzüne bakacak o damadın aba altından sopa göstermiş resmen size Allah yardımcınız olsun özellikle senin annenle her zaman yüz yüze gelmek zorunda değil ama seninle durumlar farklı aklını başına alır inşallah

Seviye yerlerde😳sen hiç muhattap olma ki senin de üstüne sıçramasın. Bu kv lere Doğum zamanı neler oluyor gerçekten anlam veremiyorum.

Kızlar KK çok uçuk geldi yaa 3200 e yakın KK ödücemmm ayın 28 i ne kadar beklemek istiyoruum son gün ödücem poff

tuce_tuce tuce_tuce senin KV ye özendi bizimki de galiba öğlen yemekte eşim annem gil geliyor haftasonu dedi... Dedim kim yemek - temizlik yapıcak ben evde yarı var yarı yok gibiyim zaten hastayım, ben yaparım yemek temiz zaten evimiz diyor erkek aklı işte. Yine de temizlenmesi gereken yerler var dedim tamam ben yaparım dedi. Niye geleceklermiş dedim? Kızı özlemişlermiş.... Daha 3-4 hafta önce gördüler... Umarım altından bir şey çıkmaz cinnet geçirmeye çok müsaitim çünkü bu ara. :KK51:

Kızlar bisi dicem inanmazsiniz camasir makinam bozuldu 😲😲😲😫😫😫😫😫
Yaaaa canım niye böyle oluyor ki biraz dua filan okusan🙏🙏🙏
Haftanın nihayet son iş gününden günaydın herkese 🧚‍♀️
Dün eşimin aldıkları dışında harcama yapmadım.Vucudumda kırmızı kırmızı noktalar cıktı.Hayatimda hiç karşılaşmadığım şeylerle ikinci hamileliğim olmasına rağmen şimdi karşılaşıyorum.Doktor kontrolümde haftaya cuma ama bu gidişle erkene alacağız galiba.pazartesi tetanoz aşısı var sağlık ocağında tek söz hatırlatma aşısı olacağım.
Bugün harcamasiz bir gün olmasını dilerdim ama akşam oturmaya gideceğiz meyve yaninda pasta yada tatlı alıcak esim giderken getirmek icin.insallah başka harcama olmaz🙏
Canım benimde 2. Hamileliğimde böyle olmultu doktora gitmiştim Gül hastalığı 😱dedi ilk defa duymuştum şaşırdım bi krem verdi geçti belki alerji filan da olmuş olabilirsin yediklerine dikkat et geçmiş oldun🙏
Seviye yerlerde😳sen hiç muhattap olma ki senin de üstüne sıçramasın. Bu kv lere Doğum zamanı neler oluyor gerçekten anlam veremiyorum.
Ayyy neyseki benim kayınvalidem öyle değildi gerçekten çok iyi davrandı bana yanımda 1 ay kaldı gidince üzülmüştüm😥😥😥
Kızlar 20gr bilezik aldım😁
5400 tl ödedim.
Ayyyyyyy çok güzel hayırlı oldun canım❤️❤️❤️
Bugun 50 liraya otobüs bileti aldim gidiş. Dönüş biletini 52 liraya puanla aldim ucret odemedim yani
3 lira ekmek
15 lira sigara:KK11: yazik su sigaraya verilen paraya

Harcamasiz günümüz gecmiyor
Umarım sigarayı sen içmiyorsundur 🤔🤔🤔
Bebeği emziriyorsun canım içiyorsan da ne kadar azaltabiliyorsan azalt bence😘😘😘

Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum👍👍👍

Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango

Toplamda 105 tl😥😥😥

Yaaaa canım niye böyle oluyor ki biraz dua filan okusan🙏🙏🙏

Canım benimde 2. Hamileliğimde böyle olmultu doktora gitmiştim Gül hastalığı 😱dedi ilk defa duymuştum şaşırdım bi krem verdi geçti belki alerji filan da olmuş olabilirsin yediklerine dikkat et geçmiş oldun🙏
Ben daha önce yani geçen yıl zona olmuştum.Simdi döküntü dışında belimde ona benzer birşey daha var.Arkadasima gosteriyorum iş yerinde oda benim zona olan yerimi gördüğü için zonayada benziyor egzamaya da benziyor diyor.
Salı gününe kendi doktoruma randevu alacağım.pazartesi sağlık ocağında asim ve takibim var.orada da kan vereceğim.
Yediğim değişik farklı birşey yok.Cikolata tatlı falan zaten yemiyorum.Normal günlük tukettigim seyler hep standart niye böyle oluyor anlamış değilim.

Ayyy neyseki benim kayınvalidem öyle değildi gerçekten çok iyi davrandı bana yanımda 1 ay kaldı gidince üzülmüştüm😥😥😥

Ayyyyyyy çok güzel hayırlı oldun canım❤❤❤

Yok ben degil eşim içiyor :63: keske icmese ama iste birakamiyor daha dogrusu istemiyormuş birakmak :bicak:

Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum👍👍👍

Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango

Toplamda 105 tl😥😥😥

Hayirlisi olsun toki işi
Biz de basvurmak istedik ama en az 1 yil oturmus olma sarti varmis. Biz buraya tasinali 1 yil olmadi

Back
X